Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: Najpovoljniji internet, telefon,....

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko iskustva sa Iskonom?
    Imam ja

Koristili smo njihove usluge, tel i net, nešto manje od dvije godine i jako smo zadovoljni.. sve u roku, za svaku pa i najmanju glupost su dostupni i ljubazni..
    Nažalost, na našoj novoj adresi nema parice (ne kužim se baš u to) pa smo morali raskinut ugovor što mi je baš žao..

Što se nas tiče, stvarno su za svaku pohvalu i teško mi je pojmit da imaju ikakve veze sa t-comom..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u 2. mj. odjavila sve u t-comu (i sve su mi isključili 26.02.) , a jučer mi je stigao njihov račun za 4.!!! mjesec.... pa da poludiš

potpisala sam ugovor s optimom za neki trio paket, ali sam i taj ugovor raskinula nakon 2 mjeseca jer nisu bili u stanju dostaviti odgovarajucu opremu 2 mjeseca , na njihovom telefonu naravno nitko ništa ne zna, svi lažu, na svaki upit se odgovor čeka xy dana. katastrofa!

sad nemam ništa doma, niti ne namjeravam ništa uzimati. net posudim od susjeda

i da čekam račun od optime za usluge koje nisam mogla koristiti jer nisam imala opremu.
    kad raskineš ugovor u t-comu moraš nakon toga i raskinuti internet prometa ( eto tako se to zove ), nazoveš ih i kažeš ovo što sam napisala, oni kao nešto tamo isključe i onda je tek gotovo, caka
    optima na koju smo prešli, užas živi, jučer navečer u dva navrata po ne znam koliko sati nisam imala ni telefonsku liniju ni net, uh, a računi će naravno stići kao da je sve bilo savršeno

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam ja raskidala ugovor nego optima, tako da je sve trebalo biti isključeno (a i bilo je, bar kod mene doma). račun im ne namjeravam platiti.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i mi smo prezadovoljni korisnici iskona već preko 2 godine (od kad je istekao ugovor s onim koji se ne spominje )

kad mi prodavači t-coma počnu trčat za mnom po dućanu i nudit nove pakete, uz pitanje: imate li telefon preko t-coma? ja im lijepo odgvorim: hvala bogu više ne
    i onda niš vše ne pitaju

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

e da, od kad imamo iskon imali smo samo 1 kvar, i za taj nije bio kriv iskon nego tcom, jer je kvar bio na njihovom stupu (u vrtu kod susjeda, svaki malo jači vjetar neko ostane bez linije ) t-t-t-t-t

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam ja raskidala ugovor nego optima, tako da je sve trebalo biti isključeno (a i bilo je, bar kod mene doma). račun im ne namjeravam platiti.
    pa i meni je optima rješavala ugovor, ali ovo je nešto što ti trebaš nazvati, riješiš to telefonski, ali dok to ne napraviš oni će ti slati račune, optima taj dio ne pokriva

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i kod mene je sve bilo isključeno

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ima li tko iskustva sa H1?

a od 15.05. VIP uvodi "kombi 5 u 1 " paket u kojem je internet, mobilni internet, fiksni telefon , ip televizija i... još nešto.
    mm (to mu je u opisu posla i ima pouzdane info) kaže da će biti apsolutno najpovoljniji, samo je pitanje gdje će biti dostupni. kod nas u kvartu, naravno - neće...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam samo internet preko Optime, i da, sinoc nije radio par sati (bar me natjeralo da si sve pospremim ) ali inace se ne mogu pozalit. Tu i tamo malo padne brzina interneta ali povremeno bude cak i brzi od onog sto placam, provjerim na onom speed testu.
    Uglavnom, flat je i 180 kuna. Koliko znam, svekar placa...

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Potpisujem hadu za Amis - korisnička služba je nadasve korektna, to mi je kod t-coma bilo užas, preporodili smo se s ovom super ekipom koja uvijek pomogne. A i čujem od frendova da je b-net ok. Jedni drugi su s optimom isto imali problema.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    pa i meni je optima rješavala ugovor, ali ovo je nešto što ti trebaš nazvati, riješiš to telefonski, ali dok to ne napraviš oni će ti slati račune, optima taj dio ne pokriva
    zvala sam, hvala!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku

a od 15.05. VIP uvodi "kombi 5 u 1 " paket u kojem je internet, mobilni internet, fiksni telefon , ip televizija i... još nešto.
    mm (to mu je u opisu posla i ima pouzdane info) kaže da će biti apsolutno najpovoljniji, samo je pitanje gdje će biti dostupni. kod nas u kvartu, naravno - neće...
    mi smo htjeli H1 i još u 1. mjesecu sve dogovorili i u međuvremenu zvali par puta, ali od njih ni bu ni be
    neozbiljni su totalno, ko da im se ne da raditi

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    korisnička služba je nadasve korektna, to mi je kod t-coma bilo užas
    Potpis za nekorektnost T-Com korisnicke sluzbe.

Nedavno iskustvo bliske osobe: uzela je kod njih novi telefon i opciju s prikazivanjem broja prije mjesec dana, i ta opcija ne funkcionira. Nazvala korisnicku sluzbu da pita u cemu je problem, a oni rekli da je to zato sto se nije izjasnila da li prelazi na novu tehnologiju. Tada se izjasnila da ne prelazi na novu tehnologiju.
    Prolaze dani.... opcija prikazivanja broja ne radi.... Osoba odlazi u T-Com centar, oni se cudom cude zasto joj to ne radi, gledaju u podatke i kazu, "Vi cekate novu tehnologiju, kad ju dobijete, onda ce vam i ova opcija raditi" (a u medjuvremenu ugovor tece, nova stavka se unosi u racun + PDV :grrr :.
    Osoba kaze da se tada i tada izjasnila da ne zeli prijeci na novu tehnologiju (njeni razlozi, a mogucnost da se odabere neprelazak postoji), i sada oni kazu da su to oznacili (mislim, to su vec jednom rekli!) i da ce opcija prikazivanja broja biti aktivna za 48h (a vec je trebala odavno biti aktivna)....
    Totalna neozbiljnost!
    Posljednje uređivanje od Elly : 11.05.2012. at 08:53

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a kaJ sa H1...kakvi su oni..iskustva??

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas T-com ubija.....računi su nam svi preko 400kn i to je za naš budjet zaista previše....

ne znamo trenutno šta napraviti jer smo ugovorni obveznici još godinu dana.....

PRESKUPO!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nama je ugovor istekao. MM nikako da se pokrene, a ja bih otkantala T-com. Ali trebaju mi i net, i TV, i fiksni. Hvalite Amis, ali ne pokriva naše područje...

Iskon ima TV?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku

Dostupnost usluge možete provjeriti na http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ra-dostupnosti

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

OK, a je li se netko prebacio na multiplus mrežu i kakva su iskustva? Čini mi se da su trenutno najpovoljnija mobilna mreža na bonove ako malo trošiš telefona. Ostale opcije postanu povoljne tek ako trošiš puno preko 50kn/mjesečno.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja se priključujem pitanju kakav je H1
    mojoj mami su ga doslovno podvalili na šalteru pošte gdje je plaćala račune. kako - tako što je naivna penzionerka i rekla je da vjeruje ženi koja ipak "radi na šalteru" a i rekla joj je da su oni jedini hrvatski, pa samim time jedini ispravni i bakutaner odmah potpisala ugovor
    sad čekamo šta će se dogoditi..

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja mislim da se bude načekala.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zvali me iz optime neki dan, prešli smo dakle na njihov paket internet+telefon dok je trajala akcija da se gratis dobije Panasonic telefon

okej, super
    zvali nakon toga da su ostali bez telefona, nema ih više na zalihi, pa umjesto toga dobivamo 50% popusta na mjesečnu pretplatu prva tri mjeseca

okej, super, imam telefon, ovo je čak i bolje

jučer stiže pošta
    piše: s obzirom da nema više telefona gratis dobivate 30% popusta na mjesečnu pretplatu prva tri mjeseca

ma nemoj, riga mi se, a internet mi šteka svako malo, kako su samo slatkorječivi kad treba potpisat ugovor, a onda mlate kako im se da

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zato sam ja raskinula ugovor s optimom nakon 2 mjeseca

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i šta si morala platiti?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ništa, oni nisu ispoštovali ugovor.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma koma je u svemu što mi nemamo nikakve opcije jer nema ničeg drugog osim t-coma
    eventualno vip ima neku opciju kod nas, ali mislim da nemaju flat
    ostalog ničeg nema

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i meni je isto, nemam drugog izbora. zato trenutno nemam ništa. net si posudim od susjeda tj. platim pola računa

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

MM je u prvom mjesecu potpisao sa Optimom ugovor i do tada ništa. stalno zivkamo: te problemi sa voipom-riješeno, a sada kao nema odgovora od ht-a da nas pušta s lanca. Nikako mi nije jasno gdje se krije problem? Pitala sam operaterke dal mogu direktno doći u Optimu kod nadležnih, a ona meni da to nije moguće, da mogu prigovore pisati na mail. Ima li netko negativnih iskustava sa Optimom i kako ste to riješili?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nikako, zvala non stop dok konačno, u mom slučaju, nije došao modem
    trajalo je tjedan dana
    aljkavi su skroz, zovite t-com, pa vidite u čemu je problem, možda imate sa njima kakvu ugovornu obvezu, pa to riješite

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    nikako, zvala non stop dok konačno, u mom slučaju, nije došao modem
    trajalo je tjedan dana
    aljkavi su skroz, zovite t-com, pa vidite u čemu je problem, možda imate sa njima kakvu ugovornu obvezu, pa to riješite
    modem ti nije došao jer ih 2-3 tjedna nisu imali na lageru. meni su lagali danima da je poslano, a nije bilo
    to nam je bio temelj za raskid ugovora. i kad je modem konačno stigao nakon 20-ak dana skužili smo da je poslan krivi
    nitko se nije javio i ispričao u vezi toga, ali čim sam potpisala zahtjev za raskid su zvali da nam stiže serviser sa našim modemom to sve složiti doma
    kak da ne....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma grozno, baš sam izgubila hrpu živaca
    al nemam izbora nekakvog dok se nešto novo ne pojavi, ma ne znam....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

znači osim t-coma koji masno plaćamo sve ostalo je shit ili...??
    mislim ne da mi se plaćati takve račune,al opet nikad mi ne šteka,i sve mi je dostupno..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    znači osim t-coma koji masno plaćamo sve ostalo je shit ili...??
    mislim ne da mi se plaćati takve račune,al opet nikad mi ne šteka,i sve mi je dostupno..
    iskon je super
    za razliku od t-coma
    i jeftiniji
    i puno manje problema imamo s linijom a pogotovo s internetom (dok smo bili na t-comu svaki dan samo morala zvati službu za korisnike, zbog interneta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    iskon je super
    za razliku od t-coma
    i jeftiniji
    i puno manje problema imamo s linijom a pogotovo s internetom (dok smo bili na t-comu svaki dan samo morala zvati službu za korisnike, zbog interneta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )
    potpis
    na iskonu smo skoro 2 godine (ugovorna je bila 18mj) i ne mislim mijenjati. račun za telefon, flat internet i tv nam je duplo manji nego samo telefon i 1GB interneta na tcomu

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nažalost kod nas nema iskona...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nemam baš nikavih problema s t comom
    osim što su skupi
    interplet radi ko urica
    samo moram naći ili neki jeftiniji paket ili promjeniti operatera samo radi cijene
    mislila sam iskon
    a sad ste me zaintrigirali sa vip-om

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam baš nikavih problema s t comom
    osim što su skupi
    interplet radi ko urica
    samo moram naći ili neki jeftiniji paket ili promjeniti operatera samo radi cijene
    mislila sam iskon
    a sad ste me zaintrigirali sa vip-om
    Mi smo prešli na Iskon prije cca 3 mjeseca, možda i više. Računi su pali na nekih 35-40% cijene koju smo plaćali t-comu za istu uslugu. Odlučili smo se za Iskon slučajno i za sada nismo požalili. Fiksni telefon + internet. Nije baš išlo glatko (dosta im je trebalo vremena da provedu ugovor u djelo - od Božića kad smo najavili da želimo, pa negdje do veljače da sve srede) ali sad je ok. Problem je bio u tome što trebaš t-com odjaviti, podmiriti sve obveze i slično. Nismo imali dugovanja, ali je svejedno trajalo. MM bolje zna detalje, znam da ih je zvao više puta i jedne i druge.

Kako god okreneš, treba se time baviti, a ja za to nemam baš preveć volje dok troškovi ne narastu bezobrazno visoko, a tada pada odluka. Kvaliteta usluge nije se promijenila promjenom dobavljača usluga.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma svi hvale iskon - i uslugu i cijenu

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja isto namjeravam prijeći na iskon, no zanima me je li iskon zbilja u vlasništvu t-com-a? Generalno postoji neka averzija prema njima i samom njihovom imenu (što vjerojatno vuče korijene još od njihovih sretnih monopolističkih dana) pa možda prodaju svoje usluge i preko iskon-a?
    Mislim, u cijeloj toj priči bitne su samo cijene i kvaliteta i dostupnost usluge, no nije mi nikako jasno kako iskon može biti t-comov?
    Ima li to smisla?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, to je točno.

Kako?

Jednostavno, isto kako je Todorić (Agrokor) vlasnik štajaznam Leda, Zvijezde i Tiska.

Što tebe zapravo zanima? Vlasnička struktura ili cijena usluge? Meni je prelaskom na Iskon cijena usluge pala, a usluga je ostala ista i baš me jako vriti cuka kakva im je vlasnička struktura. Ako baš hoćeš priču, ide otprilike ovako - Iskon je bio nezavisna firma ali ju je t-ht kupio (valjda zato da zadrži barem kakvu takvu dobit).

Uostalom, po istom principu je Tomato je u vlasništvu VIP-a.

NIsam istraživala ima li tu kakvih ograničenja (vjerojatno ima, za poslovne korisnike) ali to mi nije ni bitno.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa t-com je kupio tvrtku,i umjesto da je pripoji sebi, on zadrži njeno ime i nudi iste usluge (ili uz minimalne razlike) po nižoj cijeni, zato mi je čudno, ali očigledno su htjeli profitirati od iskonovog imena, jer t-com nije baš popularan (iz više razloga, golemih dobiti koje žanju, a otpuštaju radnike, monopolističke prošlosti).A eto, sad mi je i iskon manje simpatičan, Šalim se, ipak je jedino bitna cijena i uslugaPeterlin, hvala na informaciji
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.05.2012. at 09:34

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ht nema monopolističku prošlost, nego sadašnjost.
    budući je DTK mreža preko koje ide 90% telekomunikacijske strukture u čitavoj hrvatskoj, njihovo vlasništvo, oni su lijepo donijeli dekret da dvije godine ne daju pristup drugim operaterima preko DTK u nove zgrade/kvartove. tako da ako hoćeš telefon i internet - moraš uzet njih. Hakom kaže da tako može.

a mi smo u bježanju oid njih potpisali ugovor ovdje http://www.oktv.hr/
    samo za net i tv, zaključili smo da nam fiksni telefon ne treba.
    ušteda nam je 120 kn.
    dosta susjeda već ima njihove pakete i jako su zadovoljni, tako da smo izabrali njih, čekamo drugi tjedan da nas dođu spojiti.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

DTK priča je vrlo jednostavna. Odaziva se na "bitstream". Radi se o prinudnoj ponudi kapaciteta malim operatorima pod za njih odličnim uvjetima. Nakana je bila omogućiti malim operatorima uzlet na tržištu i uspostavu konkurencije, a umjesto toga se dogodilo da mali operatori uopće ne ulažu u pristupnu mrežu jer im se ne isplati, a tržište se nataj način zacementiralo oko HT-a.

Rijetki operatori grade vlastitu mrežu i dobro im ide.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Osoba kaze da se tada i tada izjasnila da ne zeli prijeci na novu tehnologiju (njeni razlozi, a mogucnost da se odabere neprelazak postoji)
    samo mali ispravak... opcija neprelaska na novu tehnologiju NE postoji. radi se samo o tome da li će prijeći prije ili kasnije.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

... a "nova tehnologija" je VoIP i osim što nije ni kvalitetnija ni jeftinija pojede ~15kn struje mjesečno a o tome nitko ni zuc. I ne radi kad nema struje.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel zna netko, jel ovaj prelazak na novu tehnologiju uključuje izbacivanje "parica", jer mi još uvijek to imamo na dva telefona.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li tko paket za 2 televizora bez dodatne nadoplate za priključak za 2. televizor?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ima li tko paket za 2 televizora bez dodatne nadoplate za priključak za 2. televizor?
    Mislim da B-net to ima..

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    samo mali ispravak... opcija neprelaska na novu tehnologiju NE postoji. radi se samo o tome da li će prijeći prije ili kasnije.
    Vidis, to nisu rekli (osobno sam cula razgovor preko speakera), izricito su rekli da postoji opcija da ne prijedje, i da to ne povlaci nikakve negativne posljedice u kvaliteti usluge i cijeni. Jos jedan , znaci.
    I bas zato odbija prijelaz, zato sto ne radi kad nema struje (!).

Mi smo koristili VoiP preko Amisa, davnih dana (otkazali kad smo svi presli na Skype, pa mi vise nije bio potreban za medjunarodne razgovore), ta sama tehnologija ne kosta bas toliko puno, ako se ne varam?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da B-net to ima..
    Da, oni su kabelski operator, a to znači da TV signal putuje analogno kao što je išao zadnjih ~90 godina. Njihov internet, a putem interneta telefon putuju digitalno sustavom koji spada pod DOCSIS standard koji u sadašnjem trenutku podržava ~40Mbit/s prijenos po jednom televizijskom kanalu. Dakle, umjesto da televiziju furaju po IP prijenosu (tijesno) kao svi ostali, oni IP furaju po slobodnim TV kanalima (raskošno).
    DOCSIS 3.0 u ovom trenutku korisniku može ponuditi prijenos od preko 100Mbit/s što s DSL-om nije niti približno moguće. Po rangu kvalitete slijedom idu optika, DOCSIS (pa onda neko vrijeme ništa), DSL itd.
    Jedino DOCSIS korisnici mogu očekivati da će im slijedećih godina operator povećavati brzinu bez bušenja po stanu. OK i korisnici optike ... možda - ako i kad zaživi... i ako se splajsovi ne raspadnu do tada.

HT je imao u posjedu koncesiju za kabelski prijenos i u tih nekoliko godina koliko ju je držao nije s time napravio baš ništa. To se u žargonu zove "zapišavanje terena". Sada mu nitko nije kriv što je docsis superioran standard DSL-u. Izgradnju optike su isto tako bahato odbacili jer im se gazda nadurio na HAKOM koji im je zapravo na pladnju servirao male bitstream operatore. Sada muljaju korisnike s inferiornom "novom tehnologijom" uz raspoloživost ispod telekomunikacijskih standarda i skriveni dodatni trošak za napajanje skalamerije.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    ... i da to ne povlaci nikakve negativne posljedice u kvaliteti usluge i cijeni....
    ITU-T G.711 je standard kojim se zadaju parametri PCM prijenosa telefonske veze u PSTN mreži, odnosno kvalitetne telefonije kakvu smo do sada imali. To je ujedno i najbolji "kodek" koji će se ikada ponuditi bez ekstra naplate za VoIP uslugu, dakle, posljedice po kvalitetu nisu negativne jedino u najboljem slučaju. Raspoloživosti se množe. Raspoloživost električne mreže je za red veličine lošija od raspoloživosti telekoma. "Nova usluga" troši struju pa treba trošku za telefon pribrojati ~15kn za struju, dakle, posljedice su i financijske. Lošija usluga za više para. Toliko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •