Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Romer duo plus 9-18 H I T N O

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Romer duo plus 9-18 H I T N O

danas bih trebala u kupovinu nove AS za princezu.

odlučila sam da želim isofix, ali bih pokušala izbjeći "nogu" .

dileme:

vozim škodu octaviu karavan iz 2004, koja izgleda da nema top tether.
    u prospektu od navedene sjedalice znak za tt je prekrižen. :/

što to znači, da se ova sjedalica u auto montira samo sa isoixom, bez 3. uporine točke :? zar je to moguće?

koliko je to sigurno :?

zašto je duo plus dobila bolje ocjene na testu od saefix? (ok, ocjena sigurnosti im je jednaka)

koliko noga smeta sjedalu iza kojeg je postavljena (suvozačevom npr.) i utječe li na udobnost vožnje? i mm i ja smo dosta visoki pa nam je uvijek malo mjesta

što mi savjetujete?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ti savjetujem da kupiš s nogom, mi ju imamo. Meni ta noga ulijeva puno veču sigurnost, a za sjedalo ispred ne smeta niti malo.
    Zašto ju želiš izbječi?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imam u autu obje sjedalice i meni je bolja ova s nogom, jer u gepeku mi cesto zna smetati TT, narocito u golfu, gdje je sidriste na najglupljem mjsetu .

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nisam je kupila

opet sam otišla pogledat i nisam se mogla odlučiti

gledala sam safefix i saefix plus TT, al sa ovom safeifx nisu imali upute da ih je netko otrgnuo. :/
    koštaju obje 3100 kn pa sam računala možda da bolje uzmem ovu sa TT-om, jer se po njenom prospektu čini da Octavia iz 2004 ipak ima sidrište :/ , a koštaju jednako.
    nemam pojma, uglavnom...a totalna mi je hića, a ja nikako da se odlučim :/

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    nisam je kupila

opet sam otišla pogledat i nisam se mogla odlučiti

gledala sam safefix i saefix plus TT, al sa ovom safeifx nisu imali upute da ih je netko otrgnuo. :/
    koštaju obje 3100 kn pa sam računala možda da bolje uzmem ovu sa TT-om, jer se po njenom prospektu čini da Octavia iz 2004 ipak ima sidrište :/ , a koštaju jednako.
    nemam pojma, uglavnom...a totalna mi je hića, a ja nikako da se odlučim :/
    Oprosti, ali i dalje ne kužim, pa ako ima TT, velika je vjerojatnost da "priključak na TT" zauzima puno mjesta u "kuferu", a noga ne zauzima nikakvo mjesto, ništa više nego sjedalica, jedino što ne možete na pod ispred sjedalice nešto specijalno stvari staviti, a to se ionako ne smije radi opasnosti od letenja stvari u sudaru.
    Ponavljam: noga ne radi nikakvu smatnju za prednje sjedalo.
    I ova sa TT i ova s nogom ide na isofix, a to je eventualno problem kad trebaš staviti 3 sjedalice, jer je sjedalica na isofixu bliže sredini sjedala, a ako je bez isofixa ide praktički do vrata.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hvala vam na pomoći

negdje sam bila pročitala da ta noga smeta sjedalu ispred sebe da se pomakne koliko je potrebno, jer dosta strši.
    ako nije tako, super.
    to mi je u stvari bio jedini argument protiv.
    za sad mi 3 sjedalice ne trebaju, a stvari ispod ionako ne stavljam.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    negdje sam bila pročitala da ta noga smeta sjedalu ispred sebe da se pomakne koliko je potrebno, jer dosta strši.
    ja vozim s sjedalom dosta pomaknutim u natrag, cak ga i MM vrati malo naprijed , meni nikada nije smetala ta noga, a Aria se bez frke penje na sjedlalicu. dovoljno mjesta defrinitivno ima jer u garazi ovisno kako su namontirane sjedalice BC nekada mora proci preko te noge do svoje sjedalice i on nikada nije imao problema.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jesi pogledala u auto jel imate ili nemate TT?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

nisam, ali pokušavam pronaći na netu popis kompatibilnih automobila za Romer safefix plus tt, pa nisam pronašla.
    u splitu ima samo crnih.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa Vidi poruku
    ako nije tako, super. to mi je u stvari bio jedini argument protiv.
    Ovu nedoumicu mozes rijesiti tako da isprobas i jednu i drugu sjedalicu u svom auto i vidis da li ti vise pase noga ili TT.
    U principu svi bi trebali prije odluke o kupnji bilo koje sjedalice istu isprobati montirati u auto pa tek tada odluciti.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa Vidi poruku
    ako nije tako, super. to mi je u stvari bio jedini argument protiv.
    Ovu nedoumicu ces najlakse rijesiti tako da oba tipa sjedalice montiras u svoj auto i vidis sto ti vise odgovora noga ili TT.
    U principu kod kupovine bilo koje sjedalice je pozeljno istu montirati u auto u kojem ce se voziti pa tada odluciti o kupovini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •