Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Gdje kupiti vrtić za bebu

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Gdje kupiti vrtić za bebu

Uskoro su nam krstitke i poželjeli smo za našu bebicu vrtić u kojem se beba igra (valjda se to tako zove, ima mrežicu pa je beba omeđena u tom prostoru).
    Kako bi onaj tko nam poklanja htio da mu mailom pošaljemo link sa slikom vrtića i trgovine u kojoj bi to kupio, ima li tko kakav link za navedeno? Tražila sam pod linkom za Kiku i Turbo limač, ali oni nemaju (ili bar nemaju na netu), a drugo mi ništa ne pada na pamet?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mama duda, hvala za link, jedina koja mi se sviđa u Adax-u oblikom (a i cijenom) trenutno im nije dostupna.
    Ako tko još ima kakav link, samo nek pošalje...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nemam pojma gdje kupiti gajbu, ali došla sam malo pametovati. 8)

Naime, ja sam za prvo dijete imala tu gajbu (vrtić, ogradicu) i ravno je dvaput htjela boraviti u njoj (po pola sata), a nakon toga, kad god bih je spustila u to, zavijala je kao sirena.

Imaš li mogućnosti posuditi to od nekoga (ili putni krevetić - dobro funkcionira u svrhu testiranja), čisto da vidiš hoće li tvome djetetu odgovarati?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja ću malo pametovati 8).

Mi smo za tu svrhu upravo koristili putni krevetić - njega možeš iskoristiti i za još jednu svrhu, dakle kad idete na put za spavanje bebe u njemu, a može poslužiti i kao vrtić / ogradica.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ja pametujem...
    Imali....nikad koristili....prodali u stanju kakvom je i bio kad smo ga kupili.........

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

naš je putni krevetić u tu svrhu razmrdal jer ga je tresao kada je bio u njemu jer mu je bila fora( imao 9 mj), prvi vrtić posuđeni je isto potrgal na isti način(a taj je bio dosta jadna konstrukcija) i onda smo kupili lijepi čvrsti u baby media centar( mislim da se tak zove u king krossu) i ovaj voli i u njemu bude dok se mama istušira, mora nekaj napraviti a da mi on nije izvan vidokruga jer inače otpuže i u sekundi napravi glupost...ne boravi nekaj puno u njemu ali se zna zaigrati da ipak nekaj napravim a sigurna sam da se ne bu ozlijedio ili napravio neku glupost. u tom smislu ja sam za vrtić...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a sad ću i ja pametovati - ja sam uistinu samo tražila link ako ga ima, znam prednosti i nedostatke ogradice pa ono... iako su savjeti dobrodošli, bilo bi mi uistinu drago da pogledam još koji model.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pogledaj na baby media shop, uguglaj, ne znam staviti link , meni su se njihovi modeli najviše svidjeli a obišla sam i adax i turbolimač, jer su ovi djelovali najčvršće. ne znam jesam li pomogla

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

još samo nešto, sad se sjetila, postoje i drvene ogradice koje ide znači baš na pod i navodno da neka djeca više to vole jer nema mrežice i bolje vide kroz njih. ja sam vidjela to na amazon.com ali vidjela sam i na neckermann katalogu nešto tako. meni je i to zgodno.

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

andream mi imamo vrtic Forum (vidjela si ga kod nas) od Neonato firme, kupili u Baby media shopu: http://www.media-commerce.com.hr/ind...p?id=14&id1=44
    Pronasla sam ga na Neonato web stranici i narucili smo u ducanu (Baby media shop je distributer za Neonato, mislim).

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inace, mi smo M. poceli stavljati u vrtic na igranje (unutra mu stavimo baby gym) vec sa 2 mjeseca. I sad sa nepunih 7 mj. voli biti u vrticu.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Enya, hvala, uživo mi vaš izgleda puno bolje nego na ovoj slički, nisam ni povezala da je to taj (a taman sam te to htjela pitati).
    Evo još malo razgledavamo, pa ćemo odlučiti, thnks!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •