evo cure da vam se javim - puno je posla oko bebaca, pa ne stignem za komp. Ugl. moj je glavni problem koji se iskristalizirao u zadnja 2 dana što mi dijete doslovno odbija cicu. Stavljam ga i prije toga sam se malo izdojila ne bi li osjetio da je tu hrana, međutim on jednostavno ne zeli primiti cicu u usta i vrlo brzo počne vrištati i otimati se tako da moram odustati. Skoro da poplavi od plača i otimanja tako da me je strah da mu se nešto ne dogodi. Bila je i patronažna i u par navrata je vidjela tu našu muku i jedino što mi je mogla reći jest da ga bas ne mogu na silu natjerati, ali da se izdojim pa da mu ponudim mlijeko na bočicu. Ja se izdajam ručno jer mi pumpica ne može povući – ne bude tu puno – oko 40ml, ali se bojim da ću u potpunosti izgubiti mlijeko budući da mi dijete uopće nije na sisi. I bas me zanima gdje je nastao taj "klik". Nadohranu koristimo 6 dana, a prije toga je mali uredno cicao, ali na "suho" i bio je stalno gladan – to je ujedno i razlog što sam posegnula za bočicom. Patronažn kaže da (kršitelj koda)ove dude (koje ja koristim) oponašaju sisanje i da se dijete sigurno još nije odučilo od cice!? Pa ako je tako zašto onda vrišti kad treba uzeti cicu???!! Uglavnom vec sam luda od svega, pa ako netko ima neku ideju kako da ga "natjeram" da se vrati ciki, molim neka mi pomogne!!!