Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Riječke ribice

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Riječke ribice

Naslov je u množini jer sam dva puta rodila u Rijeci u vodi i ovo će biti priča o ta dva poroda.Prvi porod bio je 2008. Na kontroli sam saznala da sam 7 cm otvorena i da idem roditi. Kada je bila slobodna i nakon sat vremena u pripremi, suprug i ja bili smo u rađaoni. U 16:30 su mi prokinuli vodenjak na što sam pristala zbog mutne plodne vode, do 18:30 sam skakutala na lopti. Nakon pregleda dr je rekao malo dripa i u kadu. Tako je i bilo. Malo dripa meni se činilo kao jako puno, ali izdržala sam i nakon 2 sata, točnije u 20:30 rodio se naš Noa. Imao je 3380 g i 51 cm i iako mu se nije išlo van jer je desetak trudava izvirivao van i vraćao se nazad ipak je izašao. Iako nisam rezana, pukla sam i dosta dugo su me šivali, ali kao i sve ostalo bilo pa prošlo i evo mene u 2009. opet u toj istoj rađaonici. Ovaj put čekamo curicu. Na kontroli u utorak mi je rečeno da ću brzo roditi jer sam već tada bila 3 cm otvorena, ali nije bio termin pa su me poslali kući. U srijedu smo Noa i ja obavili mjesečni shoping i kad je on popodne zaspao odlučila sam leći s njim i osjetila neke lagane kontrakcije. Nazvala sam supruga i za koji sat smo već krenuli put Rijeke. U 20 sati na pregledu bila sam 5 cm otvorena i dr me poslao u rađaonicu. Sve ostalo nije išlo tako brzo kao prvi put jer sam tražila da mi ne prokidaju vodenjak i ne daju drip. Na moje veliko oduševljenje moj plan poroda je naišao na razumijevanje i na divnog dr koji mi je rekao da ako ja imam vremena ima i on i da ćemo sve polako. Tako je i bilo. Cijelu noć imala sam ne jako jake trudove, 2 sata se brćkala u kadi i u 4:30 dr mi je ipak prokinuo vodenjak jer sam nije pukao a trebala sam opet u kadu i roditi. U 5:30 u kadi je zaplivala naša Ela.3540 g teška i 52 cm duga vesela curica rodila se bez dripa, samo maminim snagama i uz prisutstvo divne primalje Mladenke i dr. Frančiškovića koji mi je dok je ona izlazila govorio:"gledajte sad mama". Eto to je to. Za mene Riječko je rodilište super. Nadam se da ću i treću bebu za koju godinu tamo roditi

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Dr. Francišković je suuuuper!!!!! A i ja sam rodila u Riječkom i imala pre savršen porod!

Cestitke na bebacu a plus toga prica tj price su ti predivne!

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cestitam

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bravo, iskrene čestitke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor