Prije par sati stigli smo kući sa tečaja za trudnice i očeve iz KB Osijek, tlak mi je skočio na 220... ljuta sam kao ris i osjećam se užasno! Danas je bio zadnji dan predavanja u Osijeku, obilazili smo rađaonu s babicom koja nas je odvela u box sa klasičnim oronulim i poderanim stolom za rađanje, na moje pitanje a gdje je stolčić onda me je pred svima upitala telečim glasom kao da sam luda - A VI BI NA STOLČIĆ? Na moj odgovor da da ona je kao iz topa rekla E PA ONDA BOLJE OSTANITE KOD KUĆE... Ja sam ostala u čudu, pa koji je joj k...??????? Da bolje da ostanem kod kuće????? Rekla mi je pred svima da mi ne pada na pamet ni tražiti to, šta će mi to, to ne valja, koja mi je to trudnoća (kao da je bitno) i brzo je pobjegla od mene ne ostavljajući mi mjesta za daljnju diskusiju...
Najviše sam bijesna jer sam iz Vukovara, tečaj košta 400 kn koje sam uredno platila jer sam pitala gl. sestru kod upisa na tečaj mogu li dobiti stolčić i da samo zato želim kod njih u rodilište, kad mi je rečeno da mogu upisala sam se i uredno platila... i sve to da bi mi neka babica zaprijetila da to ne tražim i da neću dobiti i ako tražim. Pa to sve mogu dobiti i u Vukovaru što mi on nude i u još boljim uvijetima, prisutstvo supruga se ne plača, nije gužva, radim u Vukovarskoj bolnici i znam da bi imala ok tretman, možda nema stolčića ali ako ga neću dobiti u Osijeku onda mi je tako svejedno gdje ću... Mislite li da imam pravo na povrat novca ako im vratim njihovu potvrdnicu jer su mi lagali samo da izvuku novac?
Stvarno sam ljuta... imam osjećaj da su me debelo i hladno prešli i da prostite zaj...![]()