-
lucija - ma nije tako strašno i grozno. Ja sam tri puta rodila i ostala živa i ništa mi nije falilo, a ni bebicama.
Prvi put sam dobila kompletan medicinski tretman (klistir, drip, lijekove protiv bolova ....) ali nije im za zamjerit jer su mene pitali da li to želim, a ja bila mlada i nestrpljiva, pa na sve pristala.
Druga dva poroda pjesma. Drugi bila u rađaoni 45 minuta rodila bez ikakve intervencije nisam čak ni klistirana, a treći put 15 minuta u rađaoni. Ova dva puta nisam ni rezana, jedino moraš slušat babicu kad ti kod izgona govori što točno da radiš.
Sestre na trećem i četvrtom katu su čist ok, meni osobno puno bolje na trećem. Na trečem katu bebe ne nadohranjuju (bar moje nisu), a već na četvrtom ima svega (tamo su uglavnom carski rezovi, e sad da li to ima neke veze nemam pojma).
Doktori su ti priča za sebe, ali ako porod ide uredno njih ni ne vidiš (budu u rađaoni, ali nisu se petljali u rad babicama). Pojedini su bezobrazni i arogantni u viziti, ali da se preživit.
Čistačice uglavnom katastrofa, ali preživiš ta tri dana.
Ma sve u svemu nije tako strašno, ako si ti normalna i ako ne očekuješ prizore iz filmova.
Sretno na porodu i da sve prođe kako ti želiš!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma