Pokazuje rezultate 1 do 50 od 682

Tema: Biseri (3-6) VI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoc, prije kupanja, MM daje Svenu poduku iz muske anatomije jer malac ima 100 pitanja. Ja taman ulazim u kupaonu a moj sinko sjedi gologuz na podu i sav sretan vikne "Mama, ja imam pimpaca i jaja" Nakon par minuta premisljanja doda "ako budem puno jeo iz mojih jaja ce se izlec piceki"
    kako se samo sjetio

Moj mene još uvijek prati u stopu, pa tako i kad idem na wc.
    Piškim ja, a on vozi autića po vešmašini i kaže: "mi muški imamo pimpača i pišamo stoječki, a vi žene morate sjediti jer pišate kroz guzu"

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo dva naša nova.

U zadnje vrijeme Florić razmišlja o svemu i svačemu, pa je tako neki dan pitala:
    - Mama... Ti si rodila Fionu i mene, tebe je rodila baka... Svatko ima svoju mamu. Ali tko je onda rodio prvog čovjeka?
    Evo Fione s odgovorom: Postoji priča da je prvog čovjeka stvorio Bog. A postoji i druga priča o tome da su prvo bili majmuni, pa su od onih pametnijih majmuna nastali ljudi.
    Flora: Prvog čovjeka je rodila mama majmunica?
    Fiona: Ne, nego su majmuni bili sve pametniji i pametniji, dok nisu postali ljudi.
    Flora (gleda u mene, zadovoljno): Aha, kužim. Fiona i ja postajemo sve pametnije i pametnije, a N. (jedan nemogući klinac iz vrtića) postaje sve zločestiji i zločestiji. On je, zapravo, još uvijek sličniji majmunu.

Nakon posjete jednom muzeju, Flora, još uvijek pod dojmom impresivnih slika koje je vidjela, pita:
    - Mama, je l' možemo i mi za naš stan kupiti onakve lijepe slike kao u muzeju?
    - Pa... Teško.
    - A dobro... Onda ćemo si ih sami nacrtati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •