-
Kupaju se I. (4g) i T. (2g) zajedno, a I. je sada u fazi da je u svemu NAJ... ali ga seka stize u nekim stvarima.. i tako igraju se oni u kadi ja sjedim pored njih. I. prodaje fore mozes ovo, pa se okrene u vodi, pa zaroni, pa pravi mjehurice u vodi. T. sve bez problema ponovi za njim. Kad je skuzio da nema vise izlaza ustane se i pokaze seki pisu i ponosno kaze... ja imam jajceka i to dva, i vidi kako mi piso moze stajati... to ti imaju samo decki, i tata ima, ti nemas i mama nema, ali ja imam.. i vidis to su ti dva jajceka... naravno da sam provela pola sata u pokusaju da dokazem da i curice imaju svoje posebnosti. A T. je plakala pola sata jer ona nema pisu i jajceke.....
...
I. je pozelio Ripslingera za rodendan, to je bio prvi poklon koji je bas zelio, no nije nam bilo jasno zasto zeli njega a ne Praska, pa ga ja pitam;
-jesi siguran da zelis Ripia a ne Praska, znas, taj poklon kosta jako puno i ne mozes se poslije predomisliti, a ne mozemo kupiti oba!!!
-DA MAMA, zelim Ripia
-zasto, pa on je negativac, a Prasko ga je pobjedio???
-Prasko ima "malu glavu" i zato ga ne zelim, a Ripi ce biti dobar kod mene iako je negativac. Ja cu ga pripitomiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma