-
K (3 god) neki dan gleda samnom Elementary, s Lucy Liu. Vidim ja da šuti i proučava nešto. -Mama, zašto ova teta ima ovakve oči? -Pa kakve, ima normalne oči. -Ma da, ali su joj nekako malo stisnute unutra 
Muz se tusira a ona mu stoji ispred kupaone. Zovem ju da dode u dnevni, ne odaziva se. Ja tamo a ona lezi na podu, kuca po vratima i pjeva onu Aninu iz Frozena: Elsaaa, izadjiiii, idemo raditi snjegovica
Gledamo Frozen, i sad je Ana nasla Elsu, pa di ju je to nasla, pa u dvorcu...-Elsa tamo zivi? Ima i zahod tamo? I kaka u ledenom zahodu? 
Nedavno je skuzila da joj je pala trepavica, i sad joj ja pokazujem onu foru iz vrtica: uzmes ju i zazelis zelju pa ju puhnes... I neki dan onda dolazi s nekom dugom dlakom s poda: Vidi mama, zazeli zelju i puhni u dlaku 
Muž sjedi na fotelji i ona dolazi do njega i kao igrat ce se. Uzima maramicu, pljune na nju i krene mu mazat to po ruci. I sad mi objasnjavamo da ne mozes pljucat i razmazivat to po nekome...: Ali to nije pljucanje, to je regeneraaaator!
Nakon toga: tata reci auč. -Auč. -Ma znaaam ljubavi da te boli, al moram te oprat jer si jaaako prljav!
Nedavno me gleda dok spremam rucak i pita zasto placem. Ja kazem da ne placem nego rezem kapulu pa mi od nje suze oci. Navecer ju odem okupati i uđe joj malo šampona u oči: Mamiceee mojaaa draagaa, ušlo mi je puno kapule u ooočiiii
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma