Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Povraćanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo dijagnozu. Ako je iakda itko čuo za to. Acitonemično povraćanje. Ako sam dobro zapamtila.
    Dakle, radi se o tome da on kad krene povraćati padne mu šećer što ponovo izaziva povraćanje i tako se vrti u krug. Treba znati reagirati odmah i ne dozvoliti da se povraćanje oduže na više od par sati jer može doći do dehidracije i onda ne preostaje drugo nego infuzija.
    Mi do toga na sreću nismo došli.
    UIgalvnom, on je dijete koje oduvijek jako slabo jede i kojem su slatkiši na prvom mjestu ma koliko se god mi trudili to ne davati. Ok, to je sada druga i duga priča, pa sada neću puno skretati s teme.
    Uglavnom, ono što moramo raditi na dalje je da mora jesti često, manje obroke, nema čokolada, bombona i sličnih sr.nja. Mora jesti samo laganu hranu (drugačije i ne jedemo ni inače). I to je to.

Eto, nevjerojatno ali ja nisam uspjela ugulati ništa o ovome. Prvi put čujem. Jedino ako sam nešto krivo zapamtila pa nije acitonemično nego nekakvo drugačije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ana.m trebas traziti pod acetonemicno ili acetonemicko povracanje, ima jedno objasnjenje na cybermedu, no naci ces dosta na engeskom
    Prognoze su svakako dobre, prolazi do puberteta, terapije nema osim "urednog nacina prehrane" sto si i sama navela

sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •