Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Lisnato tijesto - sto radite s njim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme, ivarice
    (šlag se nikad ne peče, jer bi se otopio ali možeš speći snijeg od bjelanjca)

a što se tiče lisnatog, ja naribam jabuka, dodam narezanihi oraha i grožđica i napravim štrudlu (šećer može ali ne mora) - ali to mi je bolje u domaćim korama za štrudlu
    ili napravim slane prutiće premazane s jajem i posipane sa sezamom, lanom i kimom - ali i to mi je bolje od onog tijesta sa sirom što liči na lisnato
    ako imam domaćeg pekmeza mogu i neki preklopljeni jastučići, kupovni pekmez za to ne valja jer iscuri

fakinTin avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hrenovke u lisnatom, vidim da nitko nije napisao pa da dodam kao slano!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj fakinTin prvotno napisa Vidi poruku
    Hrenovke u lisnatom, vidim da nitko nije napisao pa da dodam kao slano!
    stavljate one mini hrenovkice?

lisnato se samo omota oko kuhane hrenovke?

nemojte mi se smijati na pitanjima, nisam nikad radila, a trebam nesto brzo i fino za djecji rodjendan

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    stavljate one mini hrenovkice?

lisnato se samo omota oko kuhane hrenovke?

nemojte mi se smijati na pitanjima, nisam nikad radila, a trebam nesto brzo i fino za djecji rodjendan

Ja te hrenovke ne stavljam u lisnato nego u tijesto za amaltheine klipiće, da nam nije premasno. Jelena.O je u pravu - hrenovke se ne kuhaju, nego se ispeku zajedno s tijestom. MOže se to i s lisnatim - tijesto se razvalja TANKO, pa izreže u dugačke trake koje se namotaju na hrenovke. Hrenovke idu u pleh na pek papir i peku se dok se ne zarumene (štajaznam 180-200oC, desetak minuta).

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja te hrenovke ne stavljam u lisnato nego u tijesto za amaltheine klipiće, da nam nije premasno. Jelena.O je u pravu - hrenovke se ne kuhaju, nego se ispeku zajedno s tijestom. MOže se to i s lisnatim - tijesto se razvalja TANKO, pa izreže u dugačke trake koje se namotaju na hrenovke. Hrenovke idu u pleh na pek papir i peku se dok se ne zarumene (štajaznam 180-200oC, desetak minuta).
    vise trakica za jednu hrenovku?
    ja sam mislila da je samo jedna, pa s njom omatas hrenovke, onako spiralno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •