Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Šetnja s temperaturom

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Šetnja s temperaturom

Zanima me da li izlazite van sa svojom djecom kad imaju temperaturu?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ne, neki na ovom forumu da

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji su onda obicno cendravi, pospani, umorni ... zato ne

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja Nia je s temperaturom obično super, mislim zaigrana, vesela, sve pet. Do sada sam izlazila s njom ako nije bila iznad 38. Zanima me da li je to ok ili je iz nekog (kojeg) razloga ipak bolje ostati u kući?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako se dijete dobro osjeća, nema razloga da ne ide van samo zbog temperature.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i mi izlazimo.
    sve dok se ona dobro osjeća, ne vidim razloga da trunemo u kući.
    šta temperatura zna jesmo li vani ili unutra?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    i mi izlazimo.
    sve dok se ona dobro osjeća, ne vidim razloga da trunemo u kući.
    šta temperatura zna jesmo li vani ili unutra?!
    Ne zna temperatura, ali znaju oni s kojima vaša djeca dođu u kontakt.
    Za nekoliko dana.

Ako pak pazite da ste od najbliže osobe udaljeni barem 10 metara, onda isprike!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisu samo u pitanju druga djeca. U pitanju je i aktivnost, pa čak i šetnja, koja temperaturu može samo da povisi. U principu, dijete bi pod temperaturom trebalo da odmara, da pruži podršku organizmu da se izbori sa bakterijom ili virusom koji ga je napao. Izlaskom samo dajemo mogućnost i ostalim neprijateljima da napadnu taj već oslabjeli imunološki sistem.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Ne zna temperatura, ali znaju oni s kojima vaša djeca dođu u kontakt.
    Za nekoliko dana.

Ako pak pazite da ste od najbliže osobe udaljeni barem 10 metara, onda isprike!
    Samo u vlastitom vrtu.
    Bez kontakata i sa kime.

prihvaćamo isprike

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Setamo, kratko. Bez kontakata i bez izlazenja iz kolica-cisto da udahne malo svjezeg zraka.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pa dobro... to se podrazumijeva. Valjda bi svaka mama koja izlazi u šetnju s bolesnom bebom odreagirala na druženje, ili barem upozorila druge mame. To mi je nekako logično! A i u šetnji kolicima... ako se bojite druženja, krenite u šetnju u suprotnom smjeru...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne izlazimo. Prakticiramo mirne igre, pijemo čajek, c vitamin, gledamo crtiće.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Izlazimo doma u vrt i po dvoristu, ako je temp do 38.5. I uvijek joj se stanje popravi, nos toliko ne curi, prestane biti cendrava...Na prvi pogled izgleda zdrava...U park ili na cestu gdje bi mogli sresti drugu djecu ne idemo.

E sad, ima i drugacijih roditelja. Evo dva slucaja:

1. H u parku, subota ujutro. Prilazi joj jedan malisan, njenog uzrasta. Znam mu mamu iz vidjenja, ovaj put je bio u parku s tatom. Igraju se neko vrijeme. I pitam ja tatu: kako mu ide adaptacija u vrticu. Tata kaze: a tak tak, sada ne ide, u cetrvtak se razbilio, ima temeraturu, pije antibiotik, ali mu je doma dosadno pa smo malo izasli van. Opsovala sam (u sebi) , i pristojno se naglo sjetila da moramo doma.

2. Drugi slucaj: u igraonici, Mercator Samobor. Jedna mama prica frendici: dovela sam ga da se malo igra, bolestan je pa ne smijem ga poslati u vrtic . I opet se mi pokupili doma. H je za 2 dana ovaj put zakurila, viroza.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Evo isto ovako...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    Citiraj rinama prvotno napisa
    Evo isto ovako...
    Moja mama je imala ovakav odnos prema meni u burazu i ja isto tako namjeravam sa mojim djetetom.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I meni se čini kao da joj to godi, imam feeling kao da joj prođe temp. od izlaska na svježi zrak, zato sam i pitala to što sam pitala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    I meni se čini kao da joj to godi, imam feeling kao da joj prođe temp. od izlaska na svježi zrak, zato sam i pitala to što sam pitala
    Da, H uvijek temperatura malo padne nakon izlaska na zrak, a i opce stanje je bolje (prestane biti cendrava, nos manje curi...).

Samo se treba pobrinuti da se dolazi u kontakt s drugom djecom. To je lakse nama koji imamo dvoriste, ali ako se izlazi na javne prostore onda se stvarno treba skloniti od druge djece.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

On je prije rijetko imao temperaturu, ali ak bi se općenito dobro osjećao onda bismo ga znali izvesti na zrak, u kolicima, da se previše ne napreže, a da se prolufta. Sad kad ima temperaturu, obično se i dosta loše osjeća (mislim da je to bilo jednom ili dvaput ove godine) pa nismo ni išli, nego smo primjenjivali recept riname, samo bez čaja i c-vitamina (jer ih on, naime, neće piti)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •