Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Brevi OVO kolica (iskustva)

klompa

Početno Brevi OVO kolica (iskustva)

Molila bih one koji (koje) imaju iskustva s ovim kolicima, da napisu nesto o njima jer su ona za sada nas prvi izbor. Cine se kvalitetna i nisu preteska,al jos me neke stvari interesiraju; jeli dovoljno prostrana kosara (za bebu), moze li dijete do 2 godine sjediti u njima odnosno koliko je komodan sjedeci dio i kakva su se kolica pokazala opcenito (skripe li, jesu li dobra po neravnom terenu i sl.) Hvala

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kaj stvarno nitko nema ova kolica?
    Meni su jako lijepa, samo sam saznala za njih kad sam već kupila ova koja sada imamo.
    Baš me zanimaju dojmovi vas koji ih imate

pioggia

Početno

Pozdrav!
    ponosna sam vlasnica Brevi OVO kolica i naletila sam na vaš forum pa ću malo nahvaliti kolica! Od kad sam ih vidjela na internetu naprosto sam se zaljubila u njih.Prije toga sam mislila uzeti Peg Perego Skate.No baš mi je na tim Skate kolicima nešto nedostajalo, nešto bilo previše, pomalo su bila čudna...a onak...i nisu mi se zapravo sviđala!sad sam tako sretna da ih nemam jer su zapravo ružna! i tako sam na netu naletjela na Brevi OVO, ma prekrasna kolica.al u ZG ih nema za kupiti, iz Italije ih ne dostavljaju tako da sam ih teškom mukom uspjela kupiti prek firme koja radi sa Brevi tvornicom. sad ih vozimo tri mjeseca, svakim danom sam iznova opčarana tim kolicima.košara za bebu je velika, jedna od najvećih sad na tržištu.je teška ali čvrsta i sigurna.svaki dio se odvaja i pere.kola ne škripe, imaju amortizere, lako se voze, ručka je produživa da bi i košarkaš bez problema mogao voziti ta kolica.isprobavala sam i onaj sjedeći dio, jako, jako dobro sve izvedeno i kvalitetno! jedina mi je zamjerka na autosjedalici, nekak mi se i ne čini baš najudobnija.iako kad je beba malena vjetovatno niti jedna as nije ugodna.sad kako se beba popunjava vidim da joj je puno bolje bit u AS. eto...moje iskustvo je puno hvale za Brevi OVO kolica i preporučam ih!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •