-
Joj, bilo je ulja u smjesi i još sam dodatno namazala pleh margarinom prije nego što sam stavila papiriće......
Radi se o slanoj smjesi, možda u slatkoj verziji to funkcionira.
-
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
sirius prvotno napisa
krema se isto pece?
da, sve skupa
sir je kao nadjev
-
Radila sam sad bazu: dva jaja, čaša i po brašna, po maslaca, malo soli, šećer po oku, šest punih žlica vrhnja, praška za pecivo, cimet, po šalice vrhnja, sezama. Tijesto je fino, flafasto.
Onda sam redom u njih dodavala, da bude različito: grožđice, datulja, suncokret, kikiriki maslac, topivi sir, mljevene sjemenke kakaa, mljeveni mak, aroma maline, kakao prah.
Dala sam si truda i baš sam zadovoljna rezultatom.
-
Osoblje foruma
Bravo zuta. Nadam se da ukucani cijene trud
-
Klinci su navalili i onda odbacili muffin koji ima datulju. Nju baš ne vole tako da je samo jedan muffin bio s njom. Ostalo su se otimali jer su mislili da su mak i mljeveni kakao čokolada.
-
Aaaa, ova tema je još tu! Tražim ideje za neke druge muffine, hiperčokoladni by Apricot su toliko često na meniju da su postali standardna slastica djetinjstva moje djece Hvala Rode, i hvala Apricot! Pozdrav svima!
-
Muffini su kao smoothieji. Imaš bazu i onda ostalo krcaš kako ti se dopada.
Preksinoć sam radila obično tijesto, brašno, jaja, a onda dodala borovnice. Mislim, katastrofa, ne volim kiselo, ali da je bilo neko bolje voće onda bi bilo finije. Morala sam potrošiti zalihu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma