-
ma znam da se ne treba udebeliti,ali na početku,odnosno dok je dobivao bočicu bio je full bucko ,a sada se vidi da je skroz mršaviji,zato što ide u dužinu,ali ne toliko i u debljinu.Moje frendice imaju bebe isti mjeseci kao i ja ,ali nisu dojile i kada ih usporediš sa mojim meni je nekada neugodno imam osjećaj da misle da je gladan,mada je bez robice ljepo popunjen,ali nije debel,to nikako.Ima 7550 ,68 dug.Jučer sam pričala sa jednom poznanicom koja je samo dojila do bebinih 8 mj,tako da me utješila.Sada čekam kontrolu u pon. pa da pedijatrica da dozvolu da krenemo sa dohranom,kako je rekla prvi tjedan jabuka,drugi mislim kruška i tako tjedno jedna namirnica.Ja bi iza kruške odmah dala blitvu,ali ne znam na koji način to pripremiti,od blitve ne mogu praviti sok a logično bio bi i bljutav.Kako ste vi uvele blitvu?Onda bi 4 tjedan uvela rižine pahuljice ,blitvu bi zamiješala u kašicu od jabuke i kruške.Da li je to ok?Čitala sam da se namirnice koje su već isprobane moraju ponovno davati unutar 7 dana da se ne bi opet stvorila intolerancija na nju,odnosno alergijska reakcija.Meni ta dohrana skroz djeluje komplicirano.Koliko namirnica možeš miješati odjednom u jednoj kašici?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma