Pokazuje rezultate 1 do 50 od 497

Tema: Kada ste počeli s dohranom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

noisita, uvijek možeš reći da si probala, ali beba neće. Pljuje.

A što se tiče sokića, to mi nikad neće biti jasno. Ne vidim svrhe sokićima u uviđenju dohrane. Zar nije bolje isprobati okus s malo naribane jabuke nego sa sokićem u kojem je još najmanje jabuke?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    noisita, uvijek možeš reći da si probala, ali beba neće. Pljuje.

A što se tiče sokića, to mi nikad neće biti jasno. Ne vidim svrhe sokićima u uviđenju dohrane. Zar nije bolje isprobati okus s malo naribane jabuke nego sa sokićem u kojem je još najmanje jabuke?
    potpisujem

Osim toga, što bi se ti njemu morala opravdavati! I opet, pedijatri su liječnici za dječje bolesti, nisu nutricionisti. Samo im pogledajte ordinacije, pune su reklama za ove i one dječje proizvode!

frankie 100, tržnice su sada pune jabuka, krušaka..., pronađi nešpricane i daj djetetu takvu jabuku bolje nego te vražje (oprostite na izrazu, al' stvarno, je*bali ih sokići) kupovne sokiće

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

Osim toga, što bi se ti njemu morala opravdavati! I opet, pedijatri su liječnici za dječje bolesti, nisu nutricionisti. Samo im pogledajte ordinacije, pune su reklama za ove i one dječje proizvode!

frankie 100, tržnice su sada pune jabuka, krušaka..., pronađi nešpricane i daj djetetu takvu jabuku bolje nego te vražje (oprostite na izrazu, al' stvarno, je*bali ih sokići) kupovne sokiće
    Ma sve ok... Samo o tome kaj se nađe na tržnicama isto bi se dalo jaaako raspravljati. Lijepu jabuku koja je nešpricana NE možeš kupiti. Znam to jer sam i ja sa sela, i moji roditelji imaju jabuke koje su nešpricane... To dok obrežeš, ne ostane ništa, na žalost. I da... Dala sam mu kašicu od jabuke, a ne sok, probala drugi i treći dan i prošlo relativno ok. Nije da je neš oduševljen, ali to je takvo dijete (takav mu je i brat bio) koje baš ne voli papati (a i niko u familiji nije baš izjelica..). Znam da ne mogu očekivati sad dijete tipa koje otvara usta i oduševljeno jede (s obzirom na genetske predispozicije), ali taaako mi je lijepo vidjeti bebu izjelicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •