Mi ćemo brzo napuniti šest mjeseci, a ja uopće nisam pripremljena za to. Uvijek se unaprijed informiram, o ovome znam najmanje i sad me već hvata panika. Nemam baš ni vremena više toliko za čitanje. Mi smo isključivo na cici i sad me već znoj obliva šta će bit kasnije. Jel imate neki site za preporučiti ili neki dobar članak gdje je sve korektno i dobro napisano što se tiče uvođenja dohrane šestomjesečnoj bebici?

Ne izdajam se, tako da one rižine pahuljice ne mogu... a umjetno mlijeko nema šanse da bih mu davala... od čeg da krenem... sori, vjerojatno sam već 150. po redu s istim pitanjem, ali ne stignem surfati... Molim vas neki provjereni linkić! E da, ne bih mu ni bočicu davala... prije sam za žlicu... ja sam mislila krenuti s izmiksanim voćem mic-po-mic... pa onda malo s povrćem... ali sve eko, domaće, bez pesticida i to... što mislite?

P.S. Usput, ja ovaj dio podforuma SLUČAJNO skužila, uopće nisam znala da o dohrani ima cijeli podforum... još mislim kako majke na podforumu 0-1 ne zanimaju tako važne teme kao štu je prehrana!