Pokazuje rezultate 1 do 50 od 497

Tema: Kada ste počeli s dohranom?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hm, budući da su krastavci iz obitelji bundeva, ispada da bi se njih moglo dati na početku dohrane..., no koliko znam, oni su malo teški za želudac i napuhuju... možda neka juhica od krastavaca...
    pogledaj što ima na ovoj stranici, ne jamčim za vjerodostojnost, nego preporučam tek onako, informativno
    ja M. nisam davala krastavce, pa ni sad kad ima godinu dana jer mislim da trenutno ima nutritivno vrijednijeg povrća od krastavca (možda griješim, ispravite me...)

mislim da se cikla može uvesti kad i repa, dakle s 10 mjeseci... ja ću je baš ovih dana dati M., imam svoje u bašči i baš me zanima kako će ju prihvatiti (ja ju obožavam)

budući da heljda ne sadrži gluten, može se uvesti relativno rano, s 8 do 10 mjeseci s čim se, s druge strane, ne bi složili makrobiotičari koji tu namirnicu smatraju visokoenergetskom i preporučuju uvođenje tek nakon 5. godine
    ja sam M. heljdu uvela s, mislim, 8 - 9 mjeseci
    pa ti sad vidi

smokve? pa ne znam, ja ih obožavam i sigurno bi ih dala M. prije godinu dana kada bih imala svoje... e sad, one njihove sjemenke su možda problematične
    možda da ih smiksaš u pekmez
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 05.08.2010. at 02:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •