Pokazuje rezultate 1 do 50 od 497

Tema: Kada ste počeli s dohranom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bili smo danas kod pedijatra. Sad beba ima 6450 g, 67 cm, 4 miseca i 20 dana. Porođajnu težinu smo udvostručili sa nekih 4 miseca. Pedijatar mi kaže da svako 2-3 dana probam dati par žličica sokića za dojenčad zbog isprobavanja okusa... šta da radim? Kako da mu na sljedećoj kontroli kažem da nisam, ako je on, doktor, to savjetovao!!??

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj noisita prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo danas kod pedijatra. Sad beba ima 6450 g, 67 cm, 4 miseca i 20 dana. Porođajnu težinu smo udvostručili sa nekih 4 miseca. Pedijatar mi kaže da svako 2-3 dana probam dati par žličica sokića za dojenčad zbog isprobavanja okusa... šta da radim? Kako da mu na sljedećoj kontroli kažem da nisam, ako je on, doktor, to savjetovao!!??
    Hej..
    I mi smo slično prošli na kontroli. Bebač ima 4mj i 7200 g. Pedica preporučila dohranu i mi danas prvi put, ali neslavno isprobali kašicu od jabuke. Naime, nakon samo dva liza žličice mali je izbljuvao dosta mlijeka koje je pojeo jedan sat prije isprobavanja kašice. Malo mi se je nakiselio kad sam mu dala prvi put da lizne žličicu, ali sam pomislila da je to novi okus, pa ga zbunjuje i dala mu da još jednom lizne... Uff.. Svi smo bili mokri kak je bljucnuo... Kaj da radim? Da probam sutra još jednom? Koliki mora biti vremenski razmak
    između mlijeka i kašice? Je to normalno da je tak bljucnuo?

apricot editirala ime proizvođača
    Posljednje uređivanje od apricot : 21.10.2010. at 08:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •