Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: otpadanje kose u desetogodišnjaka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno otpadanje kose u desetogodišnjaka

prvo pozdrav svima, evo mene trebam Vasu pomoc nakon dugog vremena nejavljanja...

Prije nekoliko dana mom desetogodisnjem sinu je otpalo malo kose, jutros mu fali povrsina 2 x 3 cm na prednjem djelu, uopce nema kose!!!!???? neznam sto napravit, vikend je nema doktora, a po internetu ne mogu nac nigdje nista, molim vas ako mi ko moze savjetovat, ili ako nesto zna o tom da mi pomogne, na sto to upucuje, zasto, kako, di sto? nista neznam...
    Plzzzz pomoc, luda sam od brige

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sretna Mama prvotno napisa Vidi poruku
    prvo pozdrav svima, evo mene trebam Vasu pomoc nakon dugog vremena nejavljanja...

Prije nekoliko dana mom desetogodisnjem sinu je otpalo malo kose, jutros mu fali povrsina 2 x 3 cm na prednjem djelu, uopce nema kose!!!!???? neznam sto napravit, vikend je nema doktora, a po internetu ne mogu nac nigdje nista, molim vas ako mi ko moze savjetovat, ili ako nesto zna o tom da mi pomogne, na sto to upucuje, zasto, kako, di sto? nista neznam...
    Plzzzz pomoc, luda sam od brige
    Pucam bezveze, ali može biti od nekog upalnog procesa, npr. u zubu, a može biti i "šuga" pokupljena od psa ili mačke, ili neko drugo gljivično oboljenje pokupljeno od neke životinje.
    Možeš nazvati hitnu i oni će te savjetovati da li da dođete ili da čekate da prođe vikend.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hej,

da te smirim.
    vjerojatno se radi o alopecii areati, stanju kada uslijed nekog žarišta u organizmu (ili jakog stresa) otpada kosa u krugovima.
    ja sam je 1. put imala sa 10-ak godina, zadnji sa 27.
    moje žarište su najvjerojatnije krajnici, u kombinaciji sa stresom.
    kosa će opet narasti mazala čim ili ne, meni je ta kosa jako ricasta i debela dlaka.
    pozz

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obrati se forumašici sa nickom Gemini ( samo ne znam baš koliko je tu često )
    ona ima jako puno iskustva s tim....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Definitivno alopecia areata. Odite dermatologu, možda najbolje na Šalatu, da pokušaate pronaći uzrok i da odredi terapiju za dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •