Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Donatella Reyes, Marie Ange Noa & ostale "vidovnjakinje"

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Donatella Reyes, Marie Ange Noa & ostale "vidovnjakinje"

Sto mislite o ovom fenomenu iliti pošasti reklama i reklamica tih divnih svemogucih vidovnjakinja s nadnaravnim sposobnostima da ispune bas SVAKU zelju?? :neutral:
    Jel tko ima kakvog iskustva s time, mozda netko poslao onaj "besplatni" kupon?

Osobno mislim da je to cista glupost, samo da kao i obicno kradu pare, a i firma koja to reklamira je u najmanju ruku sumnjiva!
    Eto pogledajte ovo...
    http://www.nemesis-hr.net/reklamacij...php/stranica/6

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jednom sam pričala sa ženicom koja je prije radila na nekom od tih telefona preko kojih je svojim "nadnaravnim moćima" usrećivala ljude. Zarađivala je za život i ništa joj ne predbacujem. Budući da smo bile skupa u bolnici i pričale po cijele dane, povjerila mi je da je tek u tom poslu shvatila koliko ima glupih ljudi (njen izraz, njen dojam, ograđujem se).

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislim da je sve to čista mamipara, a naivnih će biti uvijek. Što je jadnija situacija općenito, to će ljudi više posezati za takvim "rješenjima" svojih problema...
    Moja teta otišla s jednom susjedom na jednu seansu i ono što je čula nije bilo baš lijepo, nije se mogla smiriti danima, a moram li reći da se ništa nije obistinilo?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A jeste vidjeli te oglase u novinama, gdje kao posaljes neki kupon i napises 3 svoje najvece zelje pa ti ta neka šući mući posalje kao nekakvu amajliju i čara i bara za tebe pa ti ostvari zelje?

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Aha, vidjela, ljudska naivnost nema granica.(fale mi smajlići, nemam pojma gdje su)

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ides na "IDI NA NAPREDNO" i imas ih desno!

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a tu su dakle!!!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moram priznati da ponekad gledam na TV-u te vidovnjake i dobro se zabavim.
    "Što vas zanima?"
    "Zdravlje"
    "Da, kod vas je problem kralježnica, krvožilni sustav, malo mokraćni trakt...i.....glava!"
    (Ono, nabrojala pola tijela..)
    "Ali mene muče pluća.".
    "Da, gospođo, znam, ali morate paziti i na ovo ostalo i to će Vas mučiti"

tragikomedija...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

He he he....

A kaj mislite, ZAŠTO se ljudi uopće obraćaju vidovnjacima i sličnima?

Provela sam pola mladosti (ako ne i cijelu) bacajući karte (obične i tarot) s prijateljicama. To nam je bila čista zabava, onak iz zafrkancije, da se odmorimo od učenja za ispite.

Postoji više načina da se TO radi - jedan (najčešći i najbolji) je ovaj - zezancija...

Dalje - ako si "vidovnjak" pa želiš uzeti ljudima lovu (nisam nikad probala i ne bih, ali imam dojam da bi se moglo): jednostavno ih slušaš i to što ti kažu "prepakiraš" i vratiš im natrag u drugom obliku. Ljudi dođu vračari jer žele mišljenje neke treće strane o problemu, često se ne usude sami ni sagledati sve mogućnosti i sl. Ako čovjek koji gata ima mašte i umije dobro slušati ili osluškivati onoga tko mu je došao kao mušterija, "pogodit" će puno toga, a iz 2-3 rečenice koje čuje sagradit će cijelu priču. Još se lijepo i ograditi rečenicom "sudbini morate malo i sami pomoći", govoriti o vjerojatnostima, a ne sigurnim događajima i to je to...

Ljudima jednostavno treba razgovor. Treba im osjećaj da netko ili nešto (Bog, viša svijest, sudbina) kontrolira situaciju, misli na njih jadne nemoćne itd. A i zna dobro doći kad ti netko sa strane pruži malo drugačiji uvid.

Ne kaže se uzalud "Bog pomogne onome tko si sam pomogne" - to je tvrdnja na koju se "vidovnjak" može osloniti.

A iskreno - svi mi znamo o sebi, svojim mogućnostima, svojim odnosima s drugima i svojoj situaciji puno PUNO više nego smo si voljni priznati. U to ime, društvo, ako vas je volja, kupite si špil (tarot ili obični) i bacite karte - možda vas iznenadi... Ja to nisam učinila već sigurno 10 godina, ali sam si znala misliti kak bi bilo dobr napisati priručnik za gledanje u karte, onak za amatere uz kavicu... Bez puno mudrosti, bez puno komplikacija, da se može pročitati i početi s tim u jedno popodne. NISAM to učinila jer to je velika odgovornost (kao i posao vidovnjaka, ako se radi "kak spada"): treba uvijek paziti da ne napraviš štetu. Ljudi to mogu pogrešno protumačiti (kao i inače u životu, u svakodnevnim kontaktima...)

Svrha toga je ljude potaknuti da u sebi nađu snagu, a oko sebe mogućnosti da se pokrenu u željenom smjeru. A ako to jednom naučimo, ne treba nam više nikakva mistika, ni karte ni vidovnjaci... samo trebamo jedni druge!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.02.2010. at 09:07 Razlog: ispade mi riječ "uvid"...

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Peterlin ... lijepo si ovo rekla

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Peterlin divan post! Stvarno mislim da si sve rekla!
    Slazem se, ljudi imaju potrebu vjerovati u nesto il u nekoga, da ce biti bolje i da ce rjesiti svoje probleme, mislim da u nedostatku ideja i rjesenja posezu za ovakvim stvarima, iz ocaja, rekla bih.
    Medjutim ja imam jedno pomalo cudno iskustvo, kad sam prije 3 godine iz totalne fore zvala taj astro show i kad mi je zena rekla da cu se za 2 godine pred kraj ljeta udati. To me iskreno nasmijalo jer tada nisam niti poznavala svog sadasnjeg muza a kamoli razmisljala o braku! Ali zaista, udala sam se 3.8.2009 i to je moj muz bio taj koji je predlozio bas taj datum!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drago mi je! Ako je vidovnjakinja pomogla da stvari krenu u pravom smjeru, ok.... ALI sad više nema načina da saznaš da li bi tako bilo i bez astro showa. Uostalom, zar je bitno? U trenutku kad si zvala, trebao ti je poticaj. To si i dobila. Mogla si to dobiti i u nekom drugom obliku... Sudeći po avataru, sve je ispalo super. To je jedino bitno!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pa iskreno nije ona nis pomogla, nit sam ja poslije toga nesto posebno isla za tim sto mi je rekla, taman sam bila izasla iz koooma veze i bila sam sigurna da vise nikad necu imati nikoga!
    A to imas pravo, vjerojatno bi i bez tog poziva sve ispalo isto, u biti ne opterecujem se time!
    A i sve je zaista ispalo super!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo jedan link na tu temu : http://www.youtube.com/watch?v=-BAk74ee6_o obavezno pogledati :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da bi čovek reč rekel i suzu pustil.... Jednom je isti tip na pitanje "Kada ću da dobijem na lotu" odgovorio "E, kad spiker na teve pročita brojeve koje ste zaokružili na listiću, e tada će da dobijete na lotu!"

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

haha da ima masu tih provala! i sto je najbolje ljudi stvarno zovu i slijede njegove upute tipa: odite do prozora i vicite: OCU PARE
    ma neee.. to se treba vidjeti da bi se vjerovalo :D

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a kaj s ovima?

npr.
    braco sa srebrnjaka?
    mekki torabi?

Kak je moguće da na istom forumu bude ovaj pdf u kojem se tako normalno i razumno govori o vidovnjačama, a istovremeno postoje na drugom pdf-u pravi vjernici u jednake takve?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    a kaj s ovima?

npr.
    braco sa srebrnjaka?
    mekki torabi?

Kak je moguće da na istom forumu bude ovaj pdf u kojem se tako normalno i razumno govori o vidovnjačama, a istovremeno postoje na drugom pdf-u pravi vjernici u jednake takve?
    Oni gore nabrojeni niti mi smetaju, niti su mi srećom ikada zatrebali. Valjda moraš biti u specifičnoj situaciji da se okreneš tome.

A kako ova dva topica egzistiraju na istom forumu - vrlo jednostavno! Ljudima to treba. I ovo i ono....

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Podizem ovu temu.. kako nekoga uvjerit u to da je to varka? Znam osobu koja ce sad platiti par stotina kuna da im se posalje na kucnu adresu njihova buducnost i kalendar srece i bla bla bla... pa mislim stvarno! Neka firma iz Solina, Astro Vizija... 'vidovnjakinja' Annabella Casal... ?! To je sve za mene smece, laz, i kradja novca ali kako uvjerit nekoga drugoga u to????

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Teško. Neka proba, pa odluči.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lažnih proroka u svakom selu.
    Isto tako i onih koji im vjeruju.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nikako. Ja sam poludila kad je moja kolegica drugoj kolegici kojoj sin ima nekakvih zdravstvenih problema donijela cd nekog bioenergitičara. Tamo se ljudi ruše, padaju u transove i naravno svi odreda ozdravljaju. Ona je na to spičila oko 200 eura. Ja sam joj rekla da se pazi i da to ništa nije znanstveno utemeljeno i što da se ja sad više sekiram. Rezultata od tih terapija nije bilo, možda je jedino ona mirnija jer zna da je pokušala nešto. Ljude koji zarađuju na takvim stvarima treba poslati na goli otok, samo stvar je u tome što postoji puno njih koji zaista vjeruju da imaju nekakve nadnaravne i vidovnjačke moći....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako. Ja sam poludila kad je moja kolegica drugoj kolegici kojoj sin ima nekakvih zdravstvenih problema donijela cd nekog bioenergitičara. Tamo se ljudi ruše, padaju u transove i naravno svi odreda ozdravljaju. Ona je na to spičila oko 200 eura. Ja sam joj rekla da se pazi i da to ništa nije znanstveno utemeljeno i što da se ja sad više sekiram. Rezultata od tih terapija nije bilo, možda je jedino ona mirnija jer zna da je pokušala nešto. Ljude koji zarađuju na takvim stvarima treba poslati na goli otok, samo stvar je u tome što postoji puno njih koji zaista vjeruju da imaju nekakve nadnaravne i vidovnjačke moći....
    zašto? tko želi nek ide. kao i kod homeopata i brace

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja mislim da bi barem vjernici (ako to stvarno jesu, a ne samo deklarativno) trebali znati tko je jedini kome se treba obratiti i u dobru i u zlu.
    Ostali po vlastitom izboru.
    Posljednje uređivanje od hm : 19.06.2012. at 11:55

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni su i jedni i drugi slični, u stvari - svi zarađuju na nečijoj muci, a rade li to ono, misleći u sebi "he, he, vid' budala" ili "produhovljeno" tj. dijelom "iskreno uvjereni" da pomažu je irelevantno. Svako od uspješnih marketingaša se samouvjeri, vjerojatno, da ima neke substance u onome što prodaju. Ne možeš nikako nekog razuvjeriti ko to sam ne želi. Neka proba i eventualno se opeče/ili potvrdi u tome. To mi je slično kao i uvjeravanje stila "loše ti stoji ova plava farba" ili "uopće nisi tako loša" tako nešto - mission impossible, dok to sama osoba ne internalizira. Nemoj se samo ti uvuć' u ta kola, jer su ona dinamičko-šireća (kao i svako "kolo", prirodna tendencija je - širenje).

U tom smislu mi je onaj preminuli ST glumac pravo otkriće i živa snaga - odupro' se (koliko znam) jedini svom tom trendu "da možda ipak probaš ovo bilje/izgladnjivanje itd. itd. tretman". Ali, i razgolitio i nehumanost kad te u bolnici izbace van, stila ne možemo napraviti ništa više za vas. Ali, koliko shvaćam postoje neke inicijative za hospicijima kod nas.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.06.2012. at 13:48

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A ono "ne može škodit", tj., svaka odluka nosi neki oportunitetni trošak sa sobom. Meni je čitati intervju tog čovjeka bilo nevjerojatno - ono, nastavlja život kako ga zna živjeti i ne troši zadnje trenutke i zadnje resurse (svoje vremenske, bilo lovu) na "placebo-tretmane", nego na ono što mu je važno. On je tu baš spomenuo vjeru u Boga kao ono što mu je davalo snage u tim trenucima.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj hm prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da bi barem vjernici (ako to stvarno jesu, a ne samo deklarativno) trebali znati tko je jedini kome se treba obratiti i u dobru i u zlu.
    Ostali po vlastitom izboru.
    Kako znati da Bog ne djeluje kroz njih? I zašto ne bi?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ina niže - tj. ja sam uvjerena da i ovi "he, he, vid' budala, ko vam je kriv, nisam ja", nekako sami sa sobom žive stila - pa ja dajem ljudima što treba... treba im razgovor, jeftinije je nego kod psihijatra ili tako nešto. Ali, po mom dubokom uvjerenju - to je fakat krivo, ono, morally wrong prodavat m. pod b (iako ih ti "provideri usluga" sigurno, u određenoj mjeri, prodaju i svom odrazu u ogledalu - za bit uspješan, moraš donekle bit uvjeren).

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ono što mene smeta je kad ljudi vjeruju u nešto tog tipa (vidovnjake, skidače uroka, razna čudotvorna liječenja, a sličnu stvar sam doživjela i sa ljudima koji se učlane u one razne piramidalne sisteme), tobože u najboljoj namjeri me idu uključit u to, pa kad ja kažem "ne, hvala, ja u to ne vjerujem" nađu se strašno uvrijeđeni i napadnuti i tek onda kreću uvjeravanja. Da ne bih ja slučajno pomislila da oni vjeruju u gluposti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što mene smeta je kad ljudi vjeruju u nešto tog tipa (vidovnjake, skidače uroka, razna čudotvorna liječenja, a sličnu stvar sam doživjela i sa ljudima koji se učlane u one razne piramidalne sisteme), tobože u najboljoj namjeri me idu uključit u to, pa kad ja kažem "ne, hvala, ja u to ne vjerujem" nađu se strašno uvrijeđeni i napadnuti i tek onda kreću uvjeravanja. Da ne bih ja slučajno pomislila da oni vjeruju u gluposti.
    Da, ali tako je skoro sa svakim stavom - svak' bi nešto drugoga rado "eucirao" ili educirao - ovisno da li se gleda iz perspektive onog tko prima, ili ko emitira poruku. Prva ja. Moje je iskustvo da oni benigniji se krenu onda kao nešto ograditi, stila - ma, ja ti u to baš ne vjerujem, ma, ni ja, ali nikad ne znaš. Ovi koji nisu toliko benigni, žele te "evangelistički" uključit u to nešto njihovo, žao im je što si se odlučio ovako ili onako itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.06.2012. at 14:08

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Kako znati da Bog ne djeluje kroz njih? I zašto ne bi?
    nek se jave odgovorom teološki potkovaniji ima dosta preciznih uputa o praznovjerju u Bibliji - ne mogu sad tražiti i pisati citate (čuvam hrpicu djece ) Muslimani i Židovi su tu nešto fleksibilniji, ali ne puno. Uglavnom postaji nešto što je volja Božja i tu se ne bi trebalo kladiti, namještati tekme i cjenkati. Bazično molitva i ispravno činjenje dobra su sve garancije koje vjernik treba od duhovnosti.
    Posljednje uređivanje od pikula : 19.06.2012. at 14:10

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odgovaram na pitanje, ne sugeriram da ljudi koji imaju drugačiji svjetonazor nemaju pravo na svoje drugačije mišljenje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vjerojatno će se to onda svoditi na tumačenje "praznovjerja" di je onda "prostor za igru". To je onaj dio kod prava kad se govori o "definicijama". Uvijek nešto ispadne kroz rupu, ili ga se nije obuhvatilo (ako tada nije postojalo) itd. Iskreno, meni osobno kapa dolje za one koji su u stanju oduprijed zovu "a možda baš lišće ili iscjelitelj taj i taj pomogne", tarot mi se čini benigniji od toga. Pa kako god to napravio - nekom svojom religijom ili ono "not my cup of tea", jednostavno - zašto kapa dolje - zato jer sam ja taj đir, of kors. Nisam ni ja "ključar the Istine" na tu i sve druge teme, ako uopće postoji. Uostalom, ona me ni ne zanima - zanima me neki moj trenutni modus operandi da ga skužim.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

A i u Međugorju ljudi padaju u nesvjest, i idu ljudi bosih nogu na brdo da im se ostvari želja, tako da je sve relativno, zavisno u što vjeruješ.

Ja osobno nemam ništa protiv toga. Ako se netko loše osjeća i treba mu neki vidovnjak, bioenergičar, reiki majstor, svećenik, prorok ili ne znam tko sve ne, da mu bude bolje, zašto ne. Ako to npr bolesnom čovjeku i njegovoj obitelji vrati vjeru u bolje sutra ja sam za.

S tim da se zalažem za pozitivan pristup što najčešće ti vidovnjaci nemaju. Ako njih pitaš sve je crno dok njima ne platiš skidanje uroka ili pravljenje raznih amajlija.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ali i Isus je ozdravljivao. Evo npr Braco sa srebrnjaka ne traži naknadu za svoj rad. Samo malo cvijeca. I navodno ima izlijecenih. Mozda i kroz njega djeluje visa sila.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A odakle njima (ne Isusu) tolika zdanja. Oni operiraju onim osjećajem "duga", što jest u nekom spektru emotivnih ucjena, a to je moćnije od stvarnog duga, sigurno ne moraju angažirat odvjetnike da utjeruju "svoje", sami ljudi nose. To darivanje ili plati koliko želiš ili ono što prakticira Senko Karuza na Visu - ono, jednima, navodno, čarđne jednu cijenu, drugima drugo, poslužuje po simpatičnosti itd. - sve to nekako nije moj đir i nervira me kao takvo, samo po sebi. Normalno, ko voli - nek izvoli. Ali, da je meni neka velika razlika između vidovnjaka i tih - a, jok, nije mi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.06.2012. at 14:32

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kad ja nisam za prodaju tog nečeg "eteričnog" raspoloživi subjekt, sigurno mi drugi uspješno uvaljuju nešto drugo, što mene pali. De gustibus... is only disputandum, nikad se nećemo svi složit.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa Vidi poruku
    Podizem ovu temu.. kako nekoga uvjerit u to da je to varka? Znam osobu koja ce sad platiti par stotina kuna da im se posalje na kucnu adresu njihova buducnost i kalendar srece i bla bla bla... pa mislim stvarno! Neka firma iz Solina, Astro Vizija... 'vidovnjakinja' Annabella Casal... ?! To je sve za mene smece, laz, i kradja novca ali kako uvjerit nekoga drugoga u to????
    nikak. i zasto bi?
    osim ako to nisu i tvoji novci.

koliko ljudi spizdi i vise novaca, mjesecno, i jos se pri tome truju.
    ili ubijaju.
    ili kupe bijesan auto-motor-avion i luduju i ugrozavaju zivot.

ljude svasta cini sretnim i ruku na srce, to su vrlo cesto gluparije. i bacen novac.
    no ako i taj bacen novac nekog usreci, onda nije bacen, ne?

davno sam prestala solit pamet drugima jer ima i netko treci koji ce reci da je bacanje i novaca i vremena forumiranje

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

preporuka za gledanje: serija the Mentalist

nije poanta u tome hoćeš li očajnome čovjeku pomoći razgovorom/slušanjem/placebom, nego koliko ćeš to naplatiti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mene ovo zanima
    ne braco, nego fra ivo
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...3/Default.aspx

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    preporuka za gledanje: serija the Mentalist

nije poanta u tome hoćeš li očajnome čovjeku pomoći razgovorom/slušanjem/placebom, nego koliko ćeš to naplatiti.
    Pa... koliko daš... to jest, koliko može, besplatno je (onda najviše daju, ti za besplatno, čini mi se, imaju najskuplja zdanja) . Najskuplji je osjećaj duga.

Inače, slažem se s leonisom. Samo - to nije moj cup of tea. Nečiji nisu forumi, a jest Face. Moj nije Face. Itd. itd.

Ja bi jedino, recimo, zamolila svoje frendove da mi ne pričaju što im je rekla Donatella - pa da mi ne jedu vrijeme i energiju. Ali, s guštom ću ja njima reć moj stav (anđeo smajlić).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.06.2012. at 15:04

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ili što su pročitali u Tajni... i takve stvari.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dal bog djeluje kroz Vidovitog Milana??

Stvarno svaki vidovnjak svoje klijente ima... Sjecam se, jedan dan je valjda ustao na krivu nogu, bio je ful nadrk...
    rekao je covjeku da ce dobiti otkaz na poslu a poslje toga ce ga zgaziti autobus. Crnjak.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    nikak. i zasto bi?
    osim ako to nisu i tvoji novci.

koliko ljudi spizdi i vise novaca, mjesecno, i jos se pri tome truju.
    ili ubijaju.
    ili kupe bijesan auto-motor-avion i luduju i ugrozavaju zivot.

ljude svasta cini sretnim i ruku na srce, to su vrlo cesto gluparije. i bacen novac.
    no ako i taj bacen novac nekog usreci, onda nije bacen, ne?

davno sam prestala solit pamet drugima jer ima i netko treci koji ce reci da je bacanje i novaca i vremena forumiranje
    svaka ti je na mjestu, ko da sam ja pisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •