dakle, nije problem da nece spavati sam u kinderbetu jer sma od toga odustala nego nece spavati ako netko nije kraj njega (obicno ja). i to jako blizu. dakle, ne da sjedi karj njega na trosjedu vec da ga dodiruje svojim tijelom. najcesce zaspi tako da lezi na meni ili tati i onda ga nakon nekog vremena smijemo spustiti, ali ako se 'nosac' makne budi se za najvise 5 min. jedino moze spavati sam ako spava na trbuhu. medjutim, patronazna me upozorila da je premali za spavanje na trbuhu (ima mjesec i pol) pa to izbjegavam ili ga pustam na trbuhu samo popodne u dnevnoj kad je netko u blizini. prije se mogao uspavati na dojenju, a sad to ne dolazi u obzir osim nocu. s tim da prvo uspavljivanje ide lezeci na meni. to lezanje nekad traje i po 45 min. mislim, svjesna sam ja da je on mali, ali malo mi je tesko...ima li tko kakav prijedlog za samostalnije spavanje. i kad smiju na trbuh bez straha?

Odgovori s citatom

Tata onda brzo skoči do nje i malo ju pomazi po glavi, leđima ili trbuhu pa ona zaspi, ali taj san obično kratko traje ako nisam pored nje. Kao da osjeti da nema moje energije u blizini...