ja imam iskustva s Lagostinom ali i s Tefalom, i moram reći da mi je Tefal odličan express lonac i ima ga svuda..nisam neki virtuoz općenito u kuhinji ali to mi je čudo, naime, sve živo na brzaka kuham unutra..svatvoim obično svo povrće koje imam doma, neki ugljikohodrat (tjesto, riža ili krumpir) neko meso, i zatvorim, uživam kaj nema mirisa, kaj nema miješanja, podlijevanja, nadgledanja...ma meni je taj proizvod čudo tehnike-isplati se svake kune..no name lonce ne bi preporučila jer ne znam kako stoje sa sigurnosnim sustavima, ovaj ima 2, dakle opasnosti gotovo nema jer su sigurnosnost stavili na prvo mjesto što je meni izuzteno važno...drugo zašto nikada (osim te sigurnosti) ne bih kupovala "no name" su rezervni dijelovi, ja za svoj a i Lagostinin bez problema nađem potrošne dijelove (tipa brtve koju je dobro redovito mijenjati)...dakle, glasam za bredn, u mom slučaju za Tefal zbog gore navedenog..

isplati se svake kune..no name lonce ne bi preporučila jer ne znam kako stoje sa sigurnosnim sustavima, ovaj ima 2, dakle opasnosti gotovo nema jer su sigurnosnost stavili na prvo mjesto što je meni izuzteno važno...drugo zašto nikada (osim te sigurnosti) ne bih kupovala "no name" su rezervni dijelovi, ja za svoj a i Lagostinin bez problema nađem potrošne dijelove (tipa brtve koju je dobro redovito mijenjati)...dakle, glasam za bredn, u mom slučaju za Tefal zbog gore navedenog..
Odgovori s citatom