[QUOTE=ancila;1552970]Draga karol,ne mogu ti reći koliko mi je drago zbog tebe....
nažalost,situacija kod mene nije tako idealna,jučer sam bila kod Podobnika ne redovnoj kontroli,sve je ok,no prošlo je već 3 tj.od amniocenteze,a mog nalaza nema jer mi stanice slabo i sporo rastu...
naravno da sam se totalno ubedirala i kada sam došla doma nazvala sam sv.duh i dobila dr.Stpoljev,predivnu i prekrasnu ženu koja mi je objasnila da nekad stanice plodne vode sporije rastu,a da moje gotovo i da ne rastu i NE ZNA da li će mi uopće moći napraviti kariogram...paralizirala sam se od straha,no ona veli da ne-rast stanica nema veze sa time kakav će biti nalaz,nego da je to jednostavno bad luck koja se dešava u 1/1000 plodnih voda i da je moguće da kariogram uopće neću dobiti....ali da je genom dobar(brza analiza koju dobiješ kod Podobnika)i da bi to trebalo biti ok..

Draga Ancila, ne mogu vjerovati da ti se ovo događa, ja sam također imala noćnu moru da neće moći iz tkiva koje su mi isisali odrediti kariogram već da ću morati na aminoc.
Nije mi jasno u ćemu je problem, da li to znači da dr. Podobnik nije izvukao dovoljno plodne vode za analizu ili je nešto drugo u pitanju? I što sad, da li su ti ponudili neko drugo rješenje ako ne uspije izvući kariogram, ne znam kako to dalje ide....Ali dobro, ako dr. Stipoljev kaže da je genom dobar i da bi to onda trebalo biti ok - sigurana sam da je u pravu, ne bi olako davala takve izjave.

Što se tiče mračne provalije odnosno derpresije, sve mi je jasno i mene je držala jedno desetak dana, bilo jednostavno jače od mene, koliko god se trudila biti pozitivna i ljudi oko mene su me tješili, jednostavno sam potonula i evo, tek danas imala volje izaći i prošetati unatoč prehladi, a nadam se da će i ona sad brzo proći....
Molim te javi čim budeš imala kakve informacije od dr. Stipoljev, sad ti šaljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
i drž se, ovo je stvano teško razdoblje, ali proći će, a nakon kiše uvijek grane sunce...... mora!