Problemi sa pp-ovima, ne dobivam ih/ne mogu ih poslati
pomoc molim
Problemi sa pp-ovima, ne dobivam ih/ne mogu ih poslati
pomoc molim
možda imaš previše poruka
maximum je 50
a, barem meni, je server bio povukao neke poslane poruke od 2003 :shock:
pa sam sve skupa imala preko 150 poruka
i dok nisam obrisala višak nisam mogla pisat ni primat pp
kakak
gdje je opcija za pp?
cure kazu gore lijevo, ali ja tu opciju nemam.
ne moze mi biti pun inbox jer sam tek logirana i nikad nisam slala ni primala pp.
pomoc pliiiiz!
pokazuje mi na tvoje obavijesti da imam 2 poruke u inboxu, a kad kliknema na inbox nista. zbrisala sam sve poruke iz inboxa, nije pun tako da nije u tome problem
sad sam izbrisala neke dvije stare poruke i vise mi ne pokazuje, valjda nisu to bile neke nove...ne kuzim nista na ovom forumu
Kad kliknem na pp pojavi mi se: You do not have permission to access this page.
This could be due to one of several reasons...![]()
Posljednje uređivanje od Leron : 09.02.2010. at 00:44
Leron, novi korisnici na ovom forumu nemaju mogućnost korištenja privatnih poruka. Morat ćeš se malo podružiti s nama prije nego ti se ta opcija ukaže![]()
Ajde ti odi na POSTAVKE => uredi opcije - pa vidi jel ti tamo sve dobro podešeno
cure,a gdje vidim poruke koje sam poslala(a pročitane su) te gdje mi je outbox(poruke koje sam poslala,ali pošto još nisu pročitane , ja bi ih malo korigirala) ?
Nema više outboxa. Što si poslala poslala si. Ako želiš vidjeti pročitane, označi da ti ih sačuva u sentboxu.
cao! Molim vas recite mi kako poslati pp? Jesam li ja još uvijek među novim članovima pa ne mogu još koristiti tu opciju?
Da li sad ima načina kako znati je li primatelj pročitao poruku?
kad otvoriš prozor za pisanje nove poruke, na dnu imaš opciju koju možeš označiti da zatražiš potvrdu o primitku poruke. slično kao i kod e-mail poruka.
Lijepo molim, zanima me nakon koliko postova novi članovi mogu primati / slati privatne poruke. Hvala!
taj podatak nije javan. ti ih imaš dovoljno![]()
Posljednje uređivanje od daddycool : 16.03.2010. at 20:42
Nakon koliko postova mogu tražiti da mi se uključi opcija slanja/primanja pp?
Prikazuje mi se u privatnim porukama pod opcijom Tvoje obavijesti:1, no ja ne vidim nigdje nepročitanu poruku, par puta sam se odlogirala i ulogirala i stalno mi stoji ta obavijest.
Obavijest stoji dok ne pročitaš poruku. Što se desi kad klikneš na inbox?