ne znam jel jos tko ima problema?...nije mi isti libero od prije mjesec dana(izasao novi, promijenili ambalazi i izgled) :sad: ne upija kao prije, ispada gel..katastrofa..to su bile jedine pelene koje su nam bile ok i na koje nismo dobili osip
ne znam jel jos tko ima problema?...nije mi isti libero od prije mjesec dana(izasao novi, promijenili ambalazi i izgled) :sad: ne upija kao prije, ispada gel..katastrofa..to su bile jedine pelene koje su nam bile ok i na koje nismo dobili osip
Poštovani roditelji i oni koji ćete to tek biti,
zanima me da li je itko od vas probao ovaj najnoviji libero slim &fin, katastrofa... Nema više one stare četvorke i prije par dana sam kupila to novo pakiranje, cijene skuplja, manji broj komada u pakiranju, tanje pelene za duplo... Od kad sam ih počela koristiti mala mi je cijelo vrijeme mokra, čim se popiški sve izađe van sa strane i na leđima, užas jedan. Tako sam razočarana. Nikad više Libero neću kupiti, do sada sam ih kupovala iako su bile među skupljim pelenama, ali su bile kvalitetne pa mi nije bilo žao izdvojit te novce, pa čak i kad su poskupili pelene, i dalje sam ih kupovala...ali više nikada, takvo smeđe koje oni sada prodaju mogu dobiti i za puno manje novaca...![]()
![]()
Kakva su vaša iskustva?