f*k izgleda da mi se vraća
a s ovim trećim sam imala toliko problema u početku dojenja da stvarno nemam snage još i za ovo![]()
f*k izgleda da mi se vraća
a s ovim trećim sam imala toliko problema u početku dojenja da stvarno nemam snage još i za ovo![]()
Evo pozdrav cure, malo sam vas čitala jer sam se pronašla u vašoj situaciji, samo sam ja bila već 2-3 puta kod dermatologa, to što imamo(bar ja, a po opisima je identično) je seboroični dermatitis, koristim već više od pola godine rojazol i pantexol kremu, i povremeno iecoris olei(to je mast od ribjeg ulja, to samo u pukotinice povremeno) i tako to održavam pod kontrolom, Elocom za sada nisam uzimala ali kad sam skužila da nema tu neke pomoći nisam više ni išla kod drem. jer mi se ne da Elocom koristiti dok ide nekako ovako. Primjetila sam da se pogoršava kada sam umorna i neispavana, inače se tomu se zna uzrok, kao neki stres... Ujutro i navečer namažem s time i nekako ide, ali skroz malo prođe pa se opet vrati tako da i ne računam više da će proći ali mi je nekako ovako podnošljivije.
Koji su simptomi da mislis da se vraca?
Ja sam primjetila da mi je areola sve crvenija (nije vise tamna) i koza je suha i povremeno svrbi... Takodjer, neki dan se odljustila jedna ljuspica koze... Uglavnom, izgleda kao obrnuti proces od onoga kad mi je polagano nestajalo sve pred par mjeseci. Trudim se ne panicariti ali lagano me ipak hvata panika, s tim da jos uvijek nije proslo ni to da me dosta boli dok mali uhvati, ima tek 6 tjedana![]()
PS - bio je vec jednom prijedlog da se preimenuje tema u nesto tipa "Ljuskavost (ekcem, dermatitis) na bradavicama?" - mozda bi pomoglo da bude lakse uocljivo pa da se javi jos nas koje smo imale/imamo taj problem?