Stranica 10 od 52 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Venera3, do bete svakako a ako je + i dalje. Izdrzi jos malo.
    AuroraBlu, kako si?Testic?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dok se ne izvadi beta. Ako je negativna mozes ih prestati koristiti, a ako je pozitivna lijecnici ih obicno preporicaju uzimati cijelo prvo tromjesecje. Nek me netko ispravi ako grijesim.....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera, zar nije danas beta (tako mi piše)?
    tikica, slikice su zakon

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mare, svašta tebi piše ali te ne slušamo

Ma čekam da mi R. odgovori...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje jel mi neka od vas može reći do kada trebam uzimati ove utriće?...
    ... kao što su rekle cure... do bete pa nadalje.... jer ß će biti troznamenkasta
    Vibram za naše 3 PUPO kokice.... AuroraBlu & venera3 & tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a ostalim kokama .... big

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jooj, tikice, kako su prekrasne tvoje bebe!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage moje djevojčice sveznalice hvala vam na odgovoru....ma genijelne ste sve od reda.
    Maro je danas mi 14 dan ali mislim da neću nikakav testić raditi do ponedjeljka.....nekako sam se preznojavala ovaj tjedan pred zoru a to mi je inače uvijek kad trebam dobiti...pa budem sačekala koji dan a onda ću napraviti test pa što dragi Bog da!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tikica,Aurora sve najbolje i naravno svima koje su počele s nekim postupkom.......

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

AuroraBlu jel ti osjećaš što posebno hoćeš li raditi test ili ideš na betu????

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage cure, budući da danas nisam išla vadit betu, a sutra mi ističe registracija pa ću se stići baviti samo autom, ne preostaje mi ništa nego čekati ponedjeljak ujutro za vađenje bete - i to samo ako pi-pi testić bude pozitivan sutra ujutro (ili večeras, ako ne izdržim).

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A propos, u ponedjeljak će mi biti 14.dana od transfera. Venera, tebi je danas 14.dan od punkcije ili transfera?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venera je imala AIH, al vas dvije bi trebale sutra obje raditi test (ili večeras), a mi ćemo nestrpljivo čekati...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mislim Aurora da je to što Mari kaže...Bili su me naručili 5.02.na aspiraciju i onda nakon pregleda su rekli da je folikul pukao i išla sam onda na inseminaciju,a da i dan prije u 23'00 su mi dali injekciju ovitrella. A ti oprosti što pitam isto si to radila?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne, ja sam pila klomifene 5 dana, imala punkciju 4 folikula, nađene 2 j.s., 1 oplođena i vraćena 8.2.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

O'pa mala pa dobro si podnijela te klomifene bilo je dosta folikula....a neće li dragi Bog dat da se obradujemo! Pa da i to registriramo,a ne samo auto!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja se nadam da ću sutra registrirati sve što imam

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja bi da mi lijepo za početak registriramo tri trudnice u klubu - AuroraBlu, venera, tikica!!! Tri čekalice, prekrasno. I da se ponovi priča zvana iva_luca/MonaLisa/bebomanka.
    Kod mene samo pojačani spoting, ne bih da M stigne danas, sutra bi mi više odgovaralo.
    mare41, ma taj f...inbox je tako brzo pun, moram napraviti generalku

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vau koje slikice. tikica_69

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Aurora, uzbudjena sam kao da cekam svoju betu .....iskreno se nadam da ces pokrenuti lavinu trudnica u nasem klubu dobrostojecih kokica

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aurora, kad je dobro jutro?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bilo bi bolje da sam vadila betu ko što ste mi i rekle... jutros jedva vidljiva, sjena druge crte na testu. možda je ostatak od choragona. kupit ću danas još 1 test pa vidjeti sutra ujutro je li se pojačava. A u ponedjeljak idem vadit.
    inače temp.i dalje povišena, mare, svi oni simptomi koje si mi ti potvrdila, znaš već...
    ma... ne znam šta da mislim.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aurooorica, ja si već jaaaako mislim da je to to, daj molim te razveseli nas. Pa kad si primila shoragon? Milion ~~~~~~za lijepu betu i još jaču drugu crticu. Jedva čekam toje još ljepše vijesti!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa prije 5 dana, ali onaj mali 1.500 (za štopericu se daje 5.000 ili 10.000)

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AuroraBlu, ja bih na tvom mjestu odmah u Medikol u Vocarsku ili u Sunce i rijesila dilemu.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Aurora, pa ti si trudna Pusti blijedu crtu, crta je crta, a doza Choragona bila je mala. Meni je jedva vidljiva crta bila na betu od 200, a uostalom, i radila si test ranije nego što se sa sigurnošću može ustanoviti beta.
    Vibrrrrrrrrrram iz sve snage za jednu dooooobru betu u ponedjeljak.

Ja i dalje kurim, temperatura divlja, i već četvrti dan me boli svaka koščica, godinama me nije ovako primilo

Tiki-a, lijepo je čuti te opet
    Tikice, slike su mrak

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma kakav ostatak od Choragona....moj dr. kaze da najvise 3 dana moze biti u organizmu. Ajme Aurora, ja se sva najezila......bjez u Brayer ili negdje - ODMAH

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja bi u lab da sam na Aurorinom mjestu. Ma što da se i pet puta ponavlja beta, treba bome i do toga doći. AB
    vikki

Danas brojim 1. d.c. i startam s čistim prirodnjakom (+ štoperica). Moram voditi računa o veličini folikula na prvom uzv obzirom da mi je O 10. ili 11-ti dan.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vikki, draga, proći će, nadam se brzo, baš zvuči ko prava gripa, šaljem puse
    tiki, pomoći ću ti u brojanju dana, ići će lista pa baš me zanima oće iko čitat
    danas je jedna moja draga rešovka javila negativnu betu. baš mi je žao
    aurora, ja shvatila da si poslušala znalca i piškiš popodne? a zapravo čekaš jutro (i javi brate ujutro, a ne da cupkam do 10), drago mi je za simptome

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aurora

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aurora

Tikica, venera

i svim ostalim kokama

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ništa, moram vas razočarati. Ponovila sam test upravo i nema više ni naznake 2.crte. Danas mi je 31.dc, nema naznaka ni da ću dobit, ali valjda hoću preksutra... Eto, trenutak nade i strepnje je bio jutros...

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Aurora test je jutros ipak pokazao slabu drugu crticu
    Zato sačekaj betu i ujurtu uradi test sa jutarnjim urinom.
    Mislim da će ipak to biti plus i velika beta

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tiki_a, koji dc ideš na prvi UZ? Ja ću, nadam se, isto u čisti prirodnjak odmah ovaj ciklus.
    Aurora, draga, samo ti izvadi betu u ponedjeljak (pogotovo ako imaš pravo na uputnicu) i nikako ne prekidaj s utrićima ako ih uzimaš. Test u pravilu ne može biti lažno pozitivan, ali itekako može biti lažno negativan.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ako ne procurim do ponedjeljka otići ću svakako izvadit betu, iako stvarno ne vjerujem...
    Inače sam trebala bit u stimuliranom ovaj ciklus, a čitam sad da je sve opet upitno otkad su lijekovi prebačeni na bolnice... a i klomifenski ciklus se računa u onih 6 besplatnih... sramotno!
    Venera???

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

O, vikki, drago mi je da nećeš raditi pauzu. Dr. me naručio 6-ti d.c., tako rano mislim da još nisam bila. Inače dolazim na uzv 8-mi d.c. I kad mi je ciklus bio oko 6 mj. jako kratak, 7. d.c. Pretpostavljam da dr-a neće biti petak-subota i zato me stavio u četvrtak. Odmah sam se bacila na računanje. U većini slučajeva štoperica bi trebala biti 8. d.c. pa bi taj 6. d.c. folikul morao biti između 11 i 12. Ako ne bude tako, onda uf. A ako bude, morat ću zamoliti dr. da preskočimo još jedan uzv jer više mi je neugodno izostajati s posla iako sam bolovanje koristila XXXXXX puta manje od onog što sam mogla.
    Sorry cure na ovoj mojoj detaljnoj analizi.
    AuroraBlu, ako je ona druga crtica bila odmah vidljiva ja ću zanemariti ovo što si sada napisala. Nadam se da nije bila evapor. crtica koju vidiš kad gledaš pod žaruljom, da ne kažem mikroskopom.
    Kako nam novi forum često duplira zadnju riječ prve rečenice (maloprije kod AB).

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, izgleda da je frka s lijekovima. Što se klomifenskog tiče, sumnjam da ulazi u tih 6, jer postupke ne plaćaš, budući da ideš na uputnicu, a klomifeni se dobivaju na recept i jeftini su. No, vidjet ćemo. Ja ionako ne vjerujem da ću kod nas i sa svojim nikakvim stanicama uspjeti doći do trudnoće. Aurora, samo se ti strpi do ponedjeljka, a onda ćeš planirati dalje.
    Tiki_a, gadno je to s poslom, zato sam i odradila ova tri dana pod temperaturom, kako bih imala bonus idući ciklus.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vikki, to da klomifenski ciklus isto ulazi u 6 besplatnih je informacija od doktora T.iz Vinogradske od jučer. To je podmuklo, jer teoretski, netko je od 10.mj.pa do sada mogao potrošiti 4 pokušaja na klomifene, računajući da se to ne računa... Ali zapravo me ništa više ni ne iznenađuje...
    Držimo vam fige, Tiki i Vikki ovaj mjesec!
    Venera, čekamo rezultat! A onda i Tikičin sljedeći tjedan!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma tu više nitko ne zna što priča.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa, moram vas razočarati. ..
    ... Ne vjerujem u ovo do ponedjeljka! (Bez pritiska.... samo nećemo još tako pisati, i ipak se nadam dobroj ß )
    Venera, Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~za beturine
    Tiki_a ... nek si ti opet u kolu! Za dobitni postupak ~~~~~~~~~~~~~
    Vikki .... žao mi je što te stigla gripa (rekla bih) , izležavaj se i ozdravi ....

...a mojoj M ni traga ni glasa, a prošlo je 29 dana.... ( a proždrljiva li sam, napuhnuta, nakostriješena, svi grudnjaci su mi pretijesni, sve u svemu...ne prepoznajem se

Drage koke, za sve vas ... big hug & cmok ... (kad potrošim 5 smajlića...ide opisno)

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

[QUOTE=gričanka;1549715]... Ne vjerujem u ovo do ponedjeljka! (Bez pritiska.... samo nećemo još tako pisati, i ipak se nadam dobroj ß )
    Venera, Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~za beturine
    Tiki_a ... nek si ti opet u kolu! Za dobitni postupak ~~~~~~~~~~~~~
    Vikki .... žao mi je što te stigla gripa (rekla bih) , izležavaj se i ozdravi .... [/QUOTE]

Ne preostaje mi ništa drugo nego potpisati Gričanku koja je sve tako lijepo napisala...

(usput, kako si danas, draga? )

Aurora, s prvim jutarnjim je bila sjena, s nekim popodnevnim nije bilo ništa... Kakav test si koristila? Gravignost Ultra je osjetljiv već na 10 jedinica... Uostalom, svejedno je, sutra ćeš napraviti betu i svom snagom držim fige da je onaj prvi testić pokazao pravo stanje...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm, gričanka, dobro to zvuči...a 'ko zna, možda je mare41 zacoprala kad te stavila na listu (~~~~)
    AuroraBlu nadam se da se kod tebe događa nešto lijepo.
    kokice i one koje to nisu

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mojim najdražim curama šaljem milion poljubaca iz kišovitog Mostara.
    Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu.
    Za vikki ne predaji se draga brzo ćeš ti nama biti mama. A joj kada sam te vidjela na kavici ostala sam oduševljena, pravi si šećer.
    tika_a milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem za tebe draga da nas iznenadiš ubrzo sa lijepim vijestima.
    A za našu tikicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njene male otroke (tako slovenci kažu za djecu, vratili smo vam dva otroka hahahahah) za malu princezu Lauru koju će nam tikica ubrzo držati u naručju.
    Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspiješnu 2010 godinu da ovaj post fršti od ogromnih + i lijepih beta.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rozi, uzvraćam ti tvoje lijepe želje curicama s~~~~~~~~~~~za najveću betu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Aurora, Venera - ne mogu docekati sutrasnji dan

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gričanka, a da tebi nije kućna djelatnost poremetila planove oko m?

Potpisujem Rozaliju za ostale primjedbe

Ja sam jučer odtugovala svoje, bio je to očito pokušaj ugnježđivanja, tj.malo je krenulo pa se predomislilo, jer m.sam trebala dobit prije 3 dana - ali nema sumnje jer jučerašnji popodnevni testić je rekao svoje (Shanti, ovugnost je u pitanju, doduše, nije taj ultra). Sutra ću izvadit betu tek toliko da se mogu javit s rezultatom i dogovoriti se za dalje.
    Dobra stvar u ovome je da u trenutku kad saznaš da nisi uspio, već si na početku novog ciklusa .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aurora, ovo zadnje što si rekla-to je tek kad procuriš, dođe olakšanje kad se zavrti novi ciklus jer znaš da ideš dalje...a do tada, ja još ~~~~~~~~za tebe i nadam se skupa s drugim curicama (kokicama, što bi rekla tiki)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pozdrav svima,

pišem iz praga gdje sam jutros bila na punkciji..i dogodilo mi se sljedeće..od sedam folikula dobili su šest jajnih stanica..i kažu da su sve nezrele..pa da će pričekati do sutra da vide što će se dogoditi..očajna sam i pretraživam cijeli dan internet nebi li našla takvu sličnu situaciju..i kako je to moguće..pa sam se odlučila ovdje prijaviti..inače mi je sad žao što prije nisam došla na ove stranice..ima li itko kakvih saznanja o ovakvom slučaju..please!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Aurora, venera ~~~~~~~~~~
    Gričanka draga, i ja ću vjerovati u kućnu radnost dok se ne dokaže suprotno
    Rozalija, srce si
    Ja sam izračunala da ću ovim tempom doći do eventualno jednoga transfera godišnje (jednom js pobjegne, drugi put ih nema ili se ne daju punktirati...), što nema nikakve svrhe. A mislim da ne bih bila u stanju ići svaki mjesec u postupak (u državnoj ne mogu, za privatne nemam toliko love). I nemam pojma što ću dalje zapravo.
    Btw, i dalje kurim, a jutros sam izgubila i glas (srećom, mogu tipkati iz horizontale).
    Koke

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Shanti, draga, stanje je nepromijenjeno, osim raspoloženja... nisam više nakostriješena
    Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    ...a 'ko zna, možda je mare41 zacoprala kad te stavila na listu (~~~~)
    Hmm,... ako jest, onda ćemo joj patentirati djelatnost (copranje), a KRMVNI (kućna radinost me više nemože iznenaditi) ... prije će biti da je cista malo porasla (zbog klomifena) i bit će ovo dugačak ciklus (iliti jedan preskočen). Imam dogovor s ginićkom da dođem 5. DC, pa sad još ništa neznam,... vidjet ćemo!
    Lijep je dan i idem malo u skitanje s vjerom u dobre bete, plodne akcije & ozdravljenje za koke ovog kluba!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AuroraBlu, danas beta?Kako si?
    Vikki, jel ti danas malo laske?Prolazi gripica?
    Mimek, kad ono imas randes na VV-u, danas ili sutra?
    Ja sam od proslog ponedeljka dobila 2kg a stomak kao cigla.Ako tako nastavim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •