... i u ovom klubu imamo 9 JS od dvije koke ... ihhhaaaaa(konačno)
... i u ovom klubu imamo 9 JS od dvije koke ... ihhhaaaaa(konačno)
Evo i mene (uspjeli se povezat na internet nakon popravka laptopa) da vam i osobno prijevim 6 j.s.!!! Hvala Mare na ažurnosti.
Mimek, čestitam na 3 jajne stanice, to ti je odličan rezultat za terapiju koju si imala. A osim toga, od 3 folikula, dobiti 3 j.s. je 100% pogodakVidim ja, kad se ti primiš posla, to ide! Zanima me još je li Miha zadovoljan današnjim rezultatom?
Ja sam se stvarno iznenadila na svojih 6, ali očito moj pesimistički raspoložen doktor nije niti bilježio sve folikule koje je vidio. Jako me zanimalo da li je bilo j.s. u ona 2 velika folikula u koje je sumnjao, ali to se nažalost ne može znati jer ih doktor prvo sve posauga (aspirira) a biolog onda ide gledati za sav materijal koji je dobio koliko ih ima. Tako da se ne zna iz kojeg folikula je koja j.s.izašla.
A inače, dobila sam nešto fino što me omamilo, ali nije me onesvijestilo, tako da sam konačno osjetila što znači punkcijai moram stvarno reći da nije bilo uopće strašno. Odnosno, dali su mi to isto što i inače samo manju dozu, pa sam ostala budna.
Ali pričala sam s biologom... i potvrdio je moje sumnje da ne može znati na prvi pogled koje su dobre stanice a koje nisu, dakle, više manje na sreću odabire 3 koje će oplodit. (Mimek, ti bar nemaš taj problem) I utješio me da su do sad 3 puta uspješno odledili j.s. i oplodili ih, ali još čekaju rezultat...
Meni će transfer biti vjerojatno u utorak.
Hvala svima na vibrama!!! Cmok!!!
Mimek, pa ti si prava curica, 3js su mrak rezultat.Koliko si primila Menopura i Klomifena?
AuroraBlu, tvoji dobri rezultati punkcije vise nisu iznenadenje i vjerujem da je ovo tvoj dobitni postupak.Jesi uzimala i Decapeptyl ili samo Menopur i koliko?Ja sam opsjednuta protokolima i volim znati sve detalje iako poredenje nema smisla.
Shanti, nista nam ne pises kakvo je stanje kod tebe, jesu ti se stabilizirali ciklusi i kada kreces u postupak.
Mare41, kakav je tvoj konacni dogovor za dalje?Odustala si od pp savjetovanja?
Posljednje uređivanje od taca70 : 06.03.2010. at 19:14
Aurora -menopurka -Vinogradska - punkcija 06.03.
Mimek - klomifenka+dodatak -VV - punkcija 06.03.
taca - MB - UZV 11.03.
venera3 - čekalica AIH - Petrova
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 07.03.
tiki_a - ubrzo prirodnjak
Shanti - proljetna menopurka
bravo curice mladice, m arta javi sutra kako je prošao UZV,
taca, vjeruj da bi sa svoje 42 godine moje pp savjetovanje loše završilo, vjerojatno nekontroliranim smijanjem, inače sam stvarno peace and love, al to mi neopisivo kida svaki živac, kako ide pikanje? ima li napuhnutosti?
Posljednje uređivanje od mare41 : 06.03.2010. at 19:28
mare Mimek možeš pisati transfer na Dan žena
taca po dva klomifena od 5 DC, 10 DC jedan klomić i po tri menopura (tako tri dana) znači ukupno 9 menopura i to je to... punkcija, transfer i beta, a za dalje ćemo vidjeti
m arta čekamo i tvoje rezultate
Aurora -menopurka -Vinogradska - punkcija 06.03.; transfer 09.03.
Mimek - klomifenka+menopuri -VV - punkcija 06.03.; idemo po bracu ili seku 08.03.
taca - MB - UZV 11.03.
Doslovno isto sam i ja htjela napisati! Danas od dviju koka 9 JS, pa to se u našem klubu ne pamtiAuroraBlu i Mimek
Taca, ja sam u PMS-u, pravim društvo mojoj lipoj mare39... I idući ciklus sam na Duphastonu, onaj nakon njega ili onaj nakonnakon njega bih mogla u stimulaciju.
Tiki_a, držim fige da izguraš sljedeće dane. U prirodnjak znači u sljedećem ciklusu?
Curice![]()
Mare, napuhana sam kao zaba, za 2 tjedna 3kg.
Drago mi je da se prave planovi za nove postupke i nadam se da cemo ubrzo zapijati bete (naravno pozitivne).
Taca, nama daju sprej suprefact kao supresiju. To se ušmrkava 3 puta dnevno u nos. I ide od 1.dc do štoperice.
Zvala sam maloprije i imamo 3 zametka, ostale 3 stanice nisu bile ok. Transfer je u utorak, kako je i najavljeno. Inače mi je biolog rekao da ima šanse za skorom klauzulom u zakonu za cure iznad 38, i da je to baš on predložio: a to je da se tim kokama oplođuju sve stanice, i da se zameci zamrzavaju.
Shanti, vrijeme je za novu akciju!
Pusa svima!!!
AuroraBlu, ovaj puta si stvarno napravila pravi posao, BRAVO!!!!!!!
Mimek, sutra je tvoj dan, SRETNO na transferu, ČESTITAM!
Shanti, kod mene nema odmora, kad bude 1. d.c. krećem s prirodnjakom.
Samo dakokama hrabrim od koke shvercerice. Vi ste meni kraljice
![]()
Tiki, tako treba: nema odmora dok traje obnova!![]()
![]()
M Arta, kakvo je stanje danas?
Aurora, bravo, baš super
čekamo m artu i ~~~~
hvala fatamorgani, držim fige za uspjeh, i u svoje ime mogu reći da se ne osjećam posebnije od drugih, mladih cura, a jako daleko od kraljice, samo se osjećam zrelije, a tek pamet
, ovdje ide podtekst
svima velika pusa u ovaj lijepi dan
posebni hug za vikki
p.s. ovaj forum fakat ne da više od 5 smajlića (images), koma
Vikki, šta radiš?
Mimek, na VV nije običaj da se zove biologa dan nakon punkcije da se vidi kako su djeca?
ja Vas sve čitam redovito jer ste toliko drage,bliske,suosječajne
pune optimizma..ma jednom riječju baš vas guštam..
ja sam trenutno u postupku na VV i čekam punkciju 12 ili 13.3
svima od srca želim sreću..kome što treba
tanjack, tako je lijepo čuti dobre želje, i ja tebi želim najveću sreću, javi kako ide.
tanjajack36 onda se možda i viđamo...
Aurora danas na VV nema nikoga tako da za sada niš' ne znam. sutra ću znati hoće li uopće biti transfera i kako napreduju moja djeca. dans se netko drugi brine za njih![]()
Posljednje uređivanje od Mimek : 07.03.2010. at 14:41
A rade li vam icsi? U Vinogradskoj zbog zakona svima rade icsi, bez obzira na spermiogram.
Sretan ti Dan žena sutra!Ti ćeš ga stvarno obilježiti na pravi način.
PS. I sretan rođendan malom čovjekuNadam se da ćeš mu ispuniti želju
![]()
možda se viđamo..ja ti dolazim u 6 ujutro..
gotava sam do 7,pa na posao natrag..
i ti si tako rana?
i tebi Aurora sretan Dan žena i da ga obje pamtimo cijeli život, baš taj sutrašnji...
ne znam šta je zaželio dok je puhao svijećice, ali dobro se zamislio prije puhanja
pitala sam dr za ICSI, pa mi je rekao da to isključivo ovisi o sjemenu...
koke i svima vama želim sretan sutrašnji dan![]()
hvala tiki na željama..
mimek držim fige..
bok koke!
nisam stigla ranije......
bila sam na UZV, i bila je dr koju znam od prije,
rekla je da mog dr nema ni sutra i da ga potražim u utorak.
za sad ima dva f sa svake strane. 1,45mm i 1,30mm, i endo 5,6mm
trakice još ništa ne pokazuju, tj. jako slabu crticu.
nadam se da će biti do utorka nešto konkretnije.
AuroraBlu čestitam!
tanjacnak36 pozdrav iza folikule!
m arta, folikuli su ti 14,5 i 13 mm. za klomifen su 2 folikula pristojan rezultat. endo će ti se još podebljati, možda dobiješ i estrofem.
Sretno!
Mimek , AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Koke, svima sretan dan žena![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 07.03.2010. at 23:56
Sretan nam Dan žena!!! Mimek, mislimo na tebeeee!!! Javi se kad dođeš. Koliko planiraš biti na bolovanju?
izgleda da Mimek još čeka, Aurora ti sutra rano ujutro ideš po trojke?
m arta, štoperica bi mogla sutra ili prekosutra? čekamo izvještaj sutra s UZV-a
Evo, zvala sam biologa, sva 3 su dobro. Ali naravno, zaboravila sam pitati koliki su. Danas bi trebali biti 4-stanični. Nadam se da sutra na transferu neću zaboraviti pitati kakvi su.
točno deset do deset vraćeni su mi moji blizanci
Aurora sretno s tvojim trojkama![]()
Mimek , AuroraBlu ....![]()
Presretna sam zbog vas!![]()
Mimek, sve je nešto znakovito... 8.mart u 10 do 10...Držim fige (to su ti ona dva na koje je L. polagao velike nade)
Gričanka, jedva čekam da ti i nas jednom razveseliš... jednom za uvijek![]()
![]()
A nadam se će se i Mare uskoro pobrinuti za našu sreću...
a tebe lako Aurora usrećiti, pogotovo ko trudnicu, samo ćemo ti donositi hranu i slatkiše
super Mimek, super
Aurora, i tebe ćemo čekat sutra rano s izvještajem
AuroraBlu, Mimek
Sretan dan žena, svim kokama!
i ja polažem velike nade za sutrašnji UZV.![]()
Aurorček, jel ti to inbox prenatrpan?![]()
cure sretno svima!!!
Mimek, stvarno super, sretno do kraja.
AuroraBlu, bice oni jako dobri sutra, nista se ne brini.
ja sam s ovim do sada jako zadovoljna... moram priznati da sam oprezno isčekivala svaki korak s puno optimizma, kao što meni i priliči, ali ipak doći do ovog stadija !?!??
prezadovoljna sam, a dalje kako bude...
najduljih dva tjedna u životu... mare mijenjaj listu: beta 24.3.
sjetila sam se jednog vica: Mare, daj krpu...
Aurora -menopurka -Vinogradska - punkcija 06.03.; transfer 09.03.
Mimek - klomifenka+menopuri -VV - punkcija 06.03.; idemo po bracu ili seku 08.03., (poz.) beta 24.03.
taca - MB - UZV 10.03.
Bravo Mimek, čekat ćemo s tobom pa će biti lakše.