Mimek![]()
Mimek, Aurora bravo!
"Mirise mi na dobro ove vase akcije"~~~~~~~~~~~~ za visoke bete!
Svim kokicama u ovom klubu zeli Sretan Dan zena!![]()
Aurora
Mimek
sretno cure
Mare41za listu
Aurora, Mimek bravo cure !Oćemo dvije trudnice na ovom podforomu pod hitno!
![]()
Selim listu na novu stranu jer je kasnije ni sama ne mogu pronaći:
Aurora -menopurka -Vinogradska - punkcija 06.03.; transfer 09.03.
Mimek - klomifenka+menopuri -VV - punkcija 06.03.; idemo po bracu i/ili seku 08.03., (poz.) beta 24.03.
taca - MB - UZV 10.03.
venera3 - čekalica AIH - Petrova
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 09.03.
tiki_a - ubrzo prirodnjak
Shanti - proljetna menopurka
Aurora, Mimek, super rezultati, pa vi ste prave mladice
Cure![]()
Pozdrav svima drage moje....evo i mene ohoho vidim ja ima tu puno lipih stvari i baš se veselim nekako to onda i meni ulijeva nadu i daje snagu.
Aurora Mimek ma bravo,čestitam i da sve bude najbolje...ma to su zbilja predivne vijesti. Tanjacnak 36.....sretno bilo.
Ostale curke kako ste vi???
Mare aktivna kao i uvijek pozdrav ti.
A ja.....sad sam u fazi čekanja da dobijem pa onda od 3 do 7 dana ciklusa sam na klomifenima, 7.,8., i 9 dan primam 2 ampule Menopura i 1 gonal,10 DC na ultrazvuk i vidjeti kakvo je stanje!!!!
Jel netko od vas slično prolazio...čini se da je Mimek imala sličnu terapiju ili????
Aurora, Mimekma bravo
Za sve cure i njihove aktivnosti ~~~~~~~![]()
Bok!
Bila sam danas na UZV, folikuli su narasli na 18mm, sutra trebam ponovo doći ujutro pa će dr odlučiti šta i kad dalje.![]()
Evo mene s transfera. Vratilo mi 2 osmostanična, ali jedan je fragmentiran (služit će valjda kao hrana drugima, kao što je Miha pojeo brata), i 1 četverostanični.
I jutros sam saznala od biologa da je i Vinogradska dobila 1.trudnicu iz zamrznute j.s.!!!![]()
![]()
![]()
AuroraBlu za malog koji će se nahraniti (uf kako to sad grozno zvuči!!)
m arta za tvoje 18
venera3, je, moj protokol je bio sličan, ali ti si ti i za tebe će biti baš tvoj pravi i dobitni...
kak sam se ja ulijenilasamo jedem, ležim i uživam
Posljednje uređivanje od gričanka : 09.03.2010. at 13:24
Aurora u mislima molim za tebe....
Posljednje uređivanje od stellita : 09.03.2010. at 13:54
danas sam dobila zadnji Gonal i u čet.punkcija..
imam ukupno 18 folikula..
i još štoperica dana s u 23h,pa sutra malo odmora![]()
AuroraBlu BRAVO, i dalje prekrasne vijesti od tebe
m arta
tanjack36... posudi malo i nama ... zapravo pokloni
. Sretno na punkciji!
wow 18 komada tanjack36 super !!! sve nešto na 18
jesi li ti kod dr. A. ili kod dr. L. ?
kod dr.L..
samo da sve prođe ok..
Tanjack36, uauuu... vrlo impresivno... 18 komada!!!
Taca, kakvo je stanje kod tebe?
m arta, 18 je lijepa brojčica, za lijepu punkciju krajem tjedna!
Venera, da kreneš što prije!
Mimek, možda ću ipak i ja ostati doma sutra, slušala sam prognozu
Mare, gričanka, vikki, ina33, jadro...![]()
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 09.03.2010. at 19:06
tanjack36 naravno da će biti sve u redu ti još stigneš troje roditi, a i lakše je kad samo TM ima dijagnozu... Doktor ti je super, samo vjeruj u njega, reagiraš ooodlično i samo se opusti i vjeruj...
opusti se i na punkciji i ne daj da te zaplaše iskustva drugih... svaka od nas reagira drugačije, a i sam si možeš puno pomoći...
AuroraBlu meni već rade crvići i sve si mislim kako ću u četvrtak nakon pikanja ići raditi. Ovaj progesteron me skroz ošamutio i mogla bi spavati pola dana...
Aurora -menopurka -Vinogradska - punkcija 06.03.; transfer 09.03., čekalica super bete 22.03.
Mimek - klomifenka+menopuri -VV - punkcija 06.03.; idemo po bracu i/ili seku 08.03., (poz.) beta 24.03.
taca - MB - UZV 10.03.
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 10.03.
tiki_a - ubrzo prirodnjak
Shanti - proljetna menopurka
draga taca, nadam se da mećava neće puno omesti put do MB, čekat ćemo vijesti i ~~~~
m arta, jedva čekamo današnje vijesti i ~~~~
tanjack s naglaskom na 36, bravo, bravo, po starom zakonu bi bilo prekrasnih smrzlića, javi kad bude punkcija, navijamo i ~~~~~
nina1![]()
Tiki, izostavila sam te jučer (ipak je ovo 39+ klub) s popisa pozdravljanja i vibranja, zato sada ~~~~~~~~~~~~~ za uspješan prirodnjak!!!
Taca, samo polako i sigurno danas!!!
Ja sam pod Sljemenom i nisam išla radit danas, ne vidi se prst pred nosom od mećave.
Joj sto mi imamo divan dan danas za put u Mb.UZV u 17h, nemam pojma kad da krenemo, najradije bih odmah.Jutros sam imala blagi stres jer je MM-u iscurilo Menopura kroz spricu, tvrdi da je neispravna, pa sam si zveknula jos jedan extra.Nece biti visak.
Nasim cekalicama bete saljem veliku pusu i ~~~~~~~ za plusice.
taca70 baš te vrijeme ne služi. Krenite rađe što ranije a ako ćete kasniti zovite sestru da vas čekaju. Možda ne bi bilo loše krenuti već prijepodne pa se lako šećete po Europarku, ručate i onda u miru odete na pregled.
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vama iz najboljeg kluba u gradu i okolici.
Drage moje koke,
Iako se po vijavici koju vidim kroz prozor ne bi reklo, u naš kokošinjac je konačno stiglo proljeće!Toliko js (da ne kažem - jajcof) nije bilo već duuuugo.
Beskrajno se radujem s vama. Pusa velika od mene i moje gumeline![]()
danas na UZV dr rekao da uzmem Ovitrel u 23,00 h, a
u petak 12.03. u 8,00 h AIH.![]()
bravo m arta, vjeruj da svi ovdje titramo jer nama (bar većini) folikuli pucaju ranije, držim figeeeeee
Taca ~~~~~~~~~~ sretno danas
m arta ~~~~~~~~ za AIH
Mimek, AuroraBlu ~~~~~~~~~ uživajte u toplini doma i mazite sebe i mrvice
Koke, svima topli pozdrav ovog snježnog i hladnog dana (brrrr...baš sam se smrznula ovih dana...) ...![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 10.03.2010. at 13:17
Bok,djevojke!Rado bih vam se pridruzilau klub;citam vas cesto,puno sam naucila od kad sam krenula u ove nase vode.U postupcima sam u poliklinici IVF,do sad 3 AIH/0,0,jedan od njih bio je blago stimuliran s 9 gonala/3 js.Prije 3 dana spremili mi u tibu 7'stanicnog nasljednika
dobivenog tehnikom IVF/ISCI u prirodnom ciklusu.Mom dragom(jos nije suprug)u dosjeu pise oligoasthenotheratoozospermija s naglaskom na therato.Sad sam na nekoj vrsti mirovanja(ima tu i ciscenja i kuhanja i klipsanja po gradu) makar mislim da mirovanje nije presudno..Danas bi moj mis trebao poceti implantaciju ukoliko je opstao i znam da ne bih trebala osluskivati tijelo jer ga mi krivo procitamo u 90 posto slucajeva,ali prvi mi je IVF,a spoznaja da smo po prvi put moj dragi i ja proizveli malu iskricu zivota,uzbudjuje me kao nista do sad.I tako,ja osluskujuci sebe,sto osjecam danas...imam feeling jake ovulacije,kao kad si piknem Ovitrelle,leptirici masu krilcima unutra i skakljaju me..Pa si sad ja mislim...Eto cure,jel me ocete?
Aurora, Mimek ... držim fige da ćete na sljedećoj kavi slaviti i ostale cure vući za nos!!
ajme rikikiki kako je predražesna... miriši mi kroz komp...
slažem se mimek, baš usnula ljepotica, a i gumelinu bi rado pogledala da imam pass![]()
aurora kada je beta?
rikić ma predivno se kupate!!!!! bez cika i s njima..hihi(ti to kužiš...)
stellita, zato imamo listu, piše par postova iznad![]()
sori mare......
onda jedva čekam 22.3. da nam javi aurora super vijesti!!!!!
evo i mene ponovo u akciji...radila briseve i vadila hormone pa ako bude sve ok slijedeci ciklus idem na klomifene od 5 - 9 dana ciklusa i onda ciljani prirodni pokusaj...imate li kakvih dobrih savjeta![]()
ja imam samo ovaj...uživajte u prirodnjaku !!!!!
m arta
AuroraBlu
taca70 nadam se da ste krenuli dovoljno rano i da će biti dobrih vijesti od tebe (i da ćete uživati u Europarku)
aleksandraj, a zašto ne nešto konkretno (prirodni IVF)?
Vrijedna mare41(dobar je znak kad u našem klubu ne može bez liste, samo nek' tako potraje)
prijavljujem punkciju sutra...
nadam se da su još uvijek samnom moji folikuli
jučer primila štopericu u 23h
![]()
Evo mi se uspjeli probiti do Maribora i natrag, malo sam slomljena ali zadovoljna kao i dr.V.Imam nekih 6,7 folikula koji su jos krzljavi, najveci je 13 a najmanji 7mm, nastavljam sa po 4 Menopura pa u petak opet na zapad.Endo 7mm.
Sela, dobro nam dosla i sretno.