ja bi nagradu za rekord,
baš se veselim kavim, a onima koji su nam daleko šaljem puse
ja bi nagradu za rekord,
baš se veselim kavim, a onima koji su nam daleko šaljem puse
šaljem i ja jedan sunčani pozdrav iz slavonske ravni!
nazdravit ću sutra vama s jednom ness na daleko!![]()
Zelim vam dobru zabavu na kavi sutra,di cete ono bit,u Old farmacy?Pozdrav![]()
Sela, ti imas ispriku za nedolazak samo zato sto sutra u to vrijeme radis a sve ostalo sto si gore navela spada u neopravdane izostanke.
Posljednje uređivanje od taca70 : 17.03.2010. at 20:00
Da.PrihvacamSutra cete i prekosutra sve vi"jooj kak nam je bilo s
uuper",a ja cu vas samo tuzno citati...Inace,glava me pobolijeva cijelo popodne i dobri stari feeling nadolazece, je i dalje aktualan.Idem tako daleko u promatranju same sebe da primjecujem i da mi jedan bivsi prist(ic)nikako ne zacijeljuje,stalno se otvara ranica..
Ko ce docekati petak
![]()
Dosao cetvrtakjedan manje
dan ce mi nadam se brzo proc jer nisam doma i nebum si glavicu razbijala kojekakvim mislima...Sutra ujutarce odmah ja u Breyer da mi nalaz dodje do 14,a vi lijepo danas pamet u glavu,ne po stolovima plesat,ipak ste vi sve buduce majke i uzor svojim pilicima...
![]()
Cure, evo, moja prognoza se obistinila, došla m.točna ko sat, jutros u 7, 12.dan nakon punkcije. Ne dođem danas na kavu, neću vam kvariti raspoloženje...
Aurora, žao mi je draga, ako poželiš popodne kukati u društvu umjesto samovati doma...., baš mi je žao.
Aurora dođi svejedno... idemo dalje
i ja sam danas primjetila nešto blago obojano, a obzirom na moje duge cikluse moglo bi to biti taman iza bete...
AuroraBlu, nemam ti nista pametno za reci, sve znam, ali ipak dodi danas jer se u drustvu sve lakse podnese.
Aurora, draga, žao mi jeI ja sam se mislila prijaviti na kavu pod uvjetom da ne pričam, nego samo slušam, jer mi raspoloženje nije već tjednima nije nešto i nisam baš dobro društvo. Bilo bi mi drago da ipak dođeš
![]()
Hvala cure, baš ste. Sad je tek 10, možda se i predomislim do 4
Potrudit ću se, a ako ovaj put ne dođem, sljedeći put ću sigurno!
ako odlučiš ne doći mi ćemo te razumijeti, naravno... ali samo da znaš kava bez tebe neće biti ista![]()
Ah Tiki, i ti dobro znaš kako je to...
Ali eto, da citiram samu sebe: tužan kraj je istovremeno i novi početakveć osjećam novu punkciju za 14 dana.
Ja se kladim na Mimek, ona je naša prva trudnica!
AuroraBlutek sam na kavi saznala da si procurila
...i dobila okladu... pa se više ne kladim protiv tebe, već kao i ti (za Mimek)
I da ... bez tebe ... kofijada nikako nije ista ...
za brzi povratak tvog općepoznatog optimizma ~~~~~~~~~~~~~~
Svim kofi družicama i ostalim kokama u klubu .....
( ...novodošlicama i onima koje će to tek postati )
Posljednje uređivanje od gričanka : 18.03.2010. at 20:51
AuroraBlu, znas da smo te malo otracale pa bolje da se pojavis na iducoj kavici da nam to ne prijede u naviku.Nadam se da si dobro i u planovima za nove pobjede.
Shanti, s dolaskom proljeca ocekujemo i tebe na kavici.Vec je krajnje vrijeme da nam se ponovo pridruzis.
I naravno, sve koje nas jos uvijek izbjegavaju podsjecam na onu staru "Ako nece Muhamed brijegu..."Spremne smo na sve.
Štucalo mi se cijelo popodne jučer... sram vas biloNeću vam više to priuštiti
Taca, sretno danas na transferu, i čekamo s nestrpljenjem da nam javiš rezultat!
Mimek, sve pod kontrolom?
Mare, Gričanka, Vikki, m arta, Shanti.... i ostalima, za uspješno nam proljeće koje službeno počinje za 2 dana. Sezona je otvorena!!!![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 19.03.2010. at 09:39
Sjetim se, Aurora, jednom mjeečno, tvoje izjave da M nije kraj neuspješnog postupka, nego početak novog, i meni je drago vidjeti te s poskočicama
. Danas čekamo Selu da javi betu, a dragoj taci držimo fige.
Mimek, dok nije crveno, dobro je. Samo nek ostane na smeđem još danas-sutra i onda nek sve boje nestanu![]()
Beta 0,100,nemam rijeci momentalno..nadu mi dok nisam mail otvorila potpirivala temperatura i neki madezici po bradavicama se pojavili,reko "pa nije valjda"i -nije...pozdrav
aurora baš mi je žao.......
mimek drž se.....
poz svima drugim curama
Sela, nije lako, al lakše je s planom za dalje.
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.;idemo po bracu i/ili seku 08.03., (poz.) beta 23.03.
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 10.03., AIH 12.03., test ili beta 26.03.
taca - MB - UZV 10.03., UZV 12.03, punkcija 16.03., transfer 19.03.
tiki_a - prirodnjak, UZV 19.03.
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
Shanti - svibanjska menopurka
Posljednje uređivanje od mare41 : 19.03.2010. at 17:25
Sela, jako mi je zao ali ugledaj se na nasu AuroruBlu koja odmah ulijece u iducu akciju.Moramo iskoristiti maximum koji nam je na raspolaganju.
Mimek, ja ~~~~~ da to smede ipak nije ono cega se svi bojimo.
Ja dosla iz Mb slomljena ali zadovoljna, docekalo nas 5 mrvica, od toga 1 10st, 1 8st, 2 7st i 1 6st.Vratili ova 2 dobra a ostale ce pustiti jos 2 dana pa kako im bude.Betu jos ne znam kad cu raditi, osjecam da necu cekati 2 tjedna.
Sela,![]()
. Sigurno se grozno osjećaš. Jer činilo se da će biti dobro. Žao mi je
taca70
AuroraBlu, bravo za akciju zvanu ODMAH. I moji su planovi isti.
Danas na uzv-u folikul lijevo (rijeđi slučaj) 15 mm, endometrij 6,70 mm. Sve to lijepo zvuči, to su moje mjere, stvari su se sredile od prošli puta, ali oboje dr.(Š. i D.) ove nedjelje nema u Zg pa bi morala odustati...Ipak sam s dr. D. dogovorila da sutra kada mislim da će najvjerojatnije biti kasno za štopericu, napravim navečer LH i ako O nije krenula pikam se, a u protivnom odustajem od ovog prirodnjaka i u narednom krećem s menopurima.
taca i tiki vi ste naše sljedeće nade
Posljednje uređivanje od Mimek : 19.03.2010. at 20:25
Ah, Mimek, ja se više uopće ne nadam, postupci su mi više kao redovna obaveza, k'o redovan posao koji moram odraditi do ljeta, odnosno do mog GO-a u kolovozu kako si ne bi predbacivala da nisam odradila koliko je trebalo. Jedino čega se bojim je da se ne dogodi niti jedan transfer do tada. Eto, u prvim sam redovima za odlazak.
Mimek SRETNO, ti nam sada! omogući urnebesno hopsanje u klubu~~~~~~
Taca, koji rezultat!!!![]()
pa taj 10-stanični je napredniji nego što bi trebao biti za 3.dan!? a svi ostali su, ono, baš dobri.
Tiki, glavno da je i rezervni plan tu
Sela, si dobro?
Fala vam cure na dobrim i utjesnim rijecima,al naravno da nisam bas dobro,plakala sam jucer dosta jer sam se bas nadala i sad mi suze naviru.Glupo je nadati se al jos gluplje ne.Imam ja plan za dalje,al kad bi mogla vrijeme zaustaviti kao u Zoni sumraka da vec ako ne mogu bit mladja a ono da ne starim ni minute vise.Gusim se od svojih godina,stezu me danonocno.Nocas nisam nesto spavala,al ovako i onako rano sam se dizala jer imam dezurstvo na poslu...Danas ce me cure propitivat "I kak je?"i bas mi nece biti neki ludi osjecaj odgovarat.Sinoc sam prekinula s utricima i sad ce valda menga za koji dan,mozda u pon, pa cu tad zvat IVF i pocet se pikat gonalima u blagom protokolu koji smo prof i ja vec prodiskutirali.Jedino ne znam tocno da li se gonali moraju davati uvijek u isto vrijeme i ako se moraju da li ja mogu njih smuckati ujutro i dati si piku recimo navecer da to ne muckam na poslu jer nemam uvjete bas?pusac
Sela, draga, vjeruj da smo fazu žaljenja za propuštenim vremenom ovdje svi prošli, ili bar mi koji smo iznad 40, a kasno smo počeli...I ja sam pred par mjeseci bila u fazi kao i ti: žaljenje, suze, da smo bar ovo ili ono, da nisam predugo čekala, da sam prije znala, da sam prije došla na rodu...od toga koristi nema, shvatiš da nema koristi žaliti za nečim što se ne može promijeniti i prestane se misliti šta bi bilo da je bilo. Sad smo tu i treba gledati naprijed i probati najbolje iskoristiti još to malo vremena što imamo. Uglavnom, probaj ga pitati zašto gonali, a ne menopuri, svi stariji bolje reagiraju na menopure, a pikanje je približno svaki dan u isto vrijeme, plus minus sat vremena, i moraju taj tren ampule biti smiješane, ne mogu stajati. Kad kreneš, sigurno ćeš imati još pitanja i sve ćeš odgovore ovdje dobiti. Drži se.
Bok,cure,bok Mare!Jasno mi je ko dan sve sto si rekla ali ne mogu da ne podlegnem emocijama u takvim momentima.Savjet koji si ti meni dala,dala bi i ja nekom drugom u slicnoj situaciji dok sam hladne glaveBudem profa pitala to za menopure
n mi dao protokol 3,4,5 dan 2 Gonala F, 6 dan uzv(valjda opet Gonali)a onda dolaze Cetrotidi i onoliko Gonala koliko ce procijeniti po stanju folikula..Lijepi pozdravi Taci,Tiki i AuroraBlu...
![]()
Sela, žao mi je.
al mare je u pravu, ne smiješ razmišljati šta bi bilo kad bi bilo. ja to često prolazim i to je užas. al pokušavam se izvući iz toga i gledati ispred sebe i u budućnosti.
Taca, super!!!
Tiki, AuroraBlu, Mimek i sve ostale koke.............![]()
A ja nekako ne žalim zašto nije bilo ranije. Sada imam želju zapa ako bude suuuuper, a ako ne opet dobro....s vremenom...
Moja LH trakica pozitivna već prije podne tako da moram odustati od odlaska u zg na punkciju u ponedjeljak. Već sam mišlju u travnju, startam oko 4.04. sa stimuliranim, sad polako nabavka lijekova, nadam se da će sve ići po planu. mare41, na listi postajem kao i Shanti - proljetna menopurka
Sela![]()
![]()
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., poz. beta 23.03.
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 10.03., AIH 12.03., test ili beta 26.03.
taca - MB - UZV 10.03., UZV 12.03, punkcija 16.03., transfer 19.03., beta 31.03.?
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
tiki_a - proljetno-travanjska menopurka
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
tiki draga kiss
Posljednje uređivanje od mare41 : 20.03.2010. at 16:59
Tiki_a ... žao mi je, ali svaka čast na optimizmu
Sela, jako mi je žao, a vidim da si već u planovima za dalje...isplači i samo hrabro dalje prema cilju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mimek, Taca, m arta ~~~~~~~~~~~~~~~za vaše bete![]()
Mare, veliki potpis na tvoj post! Sigurno je da se mnogo koka ovog kluba svojevremeno borilo s mistifikacijama o izgubljenom vremenu i slažem se, što je tu je... treba se nositi s tim.![]()
AuroraBlu, Vikki, Shanti, Vaka i sve ostale kokice ...![]()
ja za ovo žaljenje za izgubljenim vremenom nisam baš u potpunosti mislila na to što sam se tako kasno udala![]()
i s tim u svezi i kasno počela raditi na našem potomku.
s tim sam se ustvari pomirila i uvjerila samu sebe da je tako moralo biti i da ću sigurno imati bebicu i dvije!
meni je u 11/09. umrla mama i još ne mogu preboljet što nije dočekala unuke. to mi je bio veliki šok i ne prođe dan da ne razmišljam o njoj. inače nije bila bolesna i stalno smo mislili da će tata biti prvi, jer se tako i ponašao.
al eto, Bog je nju uzeo prvu.
razne crne misli su mi bile u glavi i pokušavam se uvjeriti da će biti bolje.