AuroraBlu, to je skroz ok, lijepo napreduje,~~~~~ da unutra bude dobitna js.
Meni je danas 10. dan od punkcije, pocinjem se osluskivati i tjeskoba raste.Sad sam zvala Mb, nije ostalo nista za led ali to bi stvarno bilo too much.
AuroraBlu, to je skroz ok, lijepo napreduje,~~~~~ da unutra bude dobitna js.
Meni je danas 10. dan od punkcije, pocinjem se osluskivati i tjeskoba raste.Sad sam zvala Mb, nije ostalo nista za led ali to bi stvarno bilo too much.
da Aurora moram više paziti šta pišem... ja kad sam to pisala mislila sam na Mihinu formulaciju kvalitetne J.S.
mislim da nisu čarobne, ali sigurna sam da ne škode (i da ne bi sve navalile na nju s tim kapi, uopće ne moraju biti kapi), a pošto smo spremne svašta isprobati evo svima Vam sretno bilo
to je bio samo dio čarolije
taca ~~~~~~~
Aurora za tvoj folikulić ~~~~
drage moje vaša trudnica vam želi prelijepi vikend... nema me doma, pa vas neću čitati i falit ćete mi, pa vam se javim u ponedjeljak sa novim sretnim vijestima...
ne zaboravite da kućna radinost između silnih pokušaja i postupaka nikad nije viška
evo jedna zarazna pusa dok ne dođem do vaših nosića
btw kad smo kod noseva i mog pojačanog njuha, ove vrućine u kombinaciji s vožnjom javnim prijevozom su za mene kobne
Mimekpa pa...do novih super vijesti...ti si naša nada...
kokice![]()
ja tek sad vidim... mimek
a da stvar bude cool, jučer sam vidjela žensku to me podjsetila na tebe, i baš sam se pitala kako je završilo...nije moglo ljepše![]()
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 10.03., AIH 12.03., test ili beta 26.03.
taca - MB - UZV 10.03., UZV 12.03, punkcija 16.03., transfer 19.03., beta 31.03.?
marta7 - beta 31.03.
AuroraBlu-prirodnjak-Vinogradska
tiki_a - proljetno-travanjska menopurka
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
glacova....
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
Sela - proljetno-lipanjska IVF-ovka-Petrova
Vidim da je krenulo drugdje zaključavanje pa ako se i nas zaključa, Mija, prenesi nam listu, hvala i kiss.
Posljednje uređivanje od mare41 : 27.03.2010. at 10:53
javljam samo da je jučer beta 0
u utorak idem kod dr pa ćemo vidjeti šta dalje.
pozdrav svima!
m arta,ali bitno je da idemo dalje
Cure, di ste? trudnica nam otišla na vikend, i sad nema nikoga...
m arta, oprosti što je lista ostala s tvojim imenom, čekamo plan za dalje u utorak...
Aurora, ti i ja smo tu, vratila sam se sa ručka na kojem je bilo puno preslatke djece i rasplakala sam se na povratku, al idemo dalje...kad je tebi Aurora slijedći UZV? Sve slabije pamtim
, kako nam je taca?
m arta
mare41, a mm i ja popili kavicu u Konzum-u uz dječju igraonicu i opet se moram pohvaliti da se više ne osjećam. Tuđa djeca, simpatična, uživaju u igri i to je sve...
draga tiki, kad mi suze presahnu tada je vrijeme za Izlaznu, a još nije...
Mare41, ja sam danas u City centru dozivjela slicnu situaciju.Gdje god se okrenem dijete, kao da su me poceli opsjedati.
Inace, ja sam sve zivcanija, uz to imam jake valunge i gorim iznutra.Cim se pomaknem, kao da se zapalim.
M arta, zao mi je ali ~~~~~~ za sto skorasnju pravu akciju i uspjeh.Drzi se.
Mare, jel još plačeš?Nemoj, proljeće je stiglo, i znaš šta te čeka!
Taca, sigurno se TM sviđa što si tako "hot".
Ja ne znam, ja tuđu djecu uopće ne doživljavam... mislim, slatki su i sve, ali to su djeca mojih prijatelja i rodbine, i uopće ih ne dovodim u vezu s vlastitim djetetom kojeg nemam.
Bok!
evo MM otišao raditi, a ja ..........
jučer smo imali veliko spremanje i sad uživam u čistoći.
Aurorablu, i ja isto ne doživljevam uopće tuđu djecu, ono da me nešto jako dira, draga su mi i sve, al ipak
Pozdrav svim kokama!
Ma, ja sm uvijek bila luda za klincima, uvijek su se okupljali oko mene, a ja oko njih, sad me zbog toga zazebe oko srca, al jedva čekam utorak, tiki i druge koje se nećete moći kucnuti s nama za Mimek-mislit ćemo na vas, taca-big kiss.
Posljednje uređivanje od mare41 : 28.03.2010. at 19:51
mare41
taca70, nekako vjerujem u tvoj uspjeh, nadam se da ćemo poskakivati kao i za Mimek.
Mare, m arta ...
Taca ~~~~~~~~~~ a beta raste...
Mimek ...lijepe vijesti s UZVa pa da opet poskakujemo
Cure ....
P.S. kofijada za sutra nije odgođena, zar ne ? Nije me bilo, pa moram iščitati
Kava je sutra na starom mjestu u staro vrijeme. Za one koji ne znaju: OPP u 16.30.
Jel tako, mare?
Aurora, ne bi išlo, idemo negdje na sunce, prognoza za sutra je 18 stupnjeva i sunčano, Cvjetni ili?
evo drage moje samo da vam javim da sam se prvi put vidjela sa svojim djetetom...
slijedeći susret za tjedan dana
Vidim da me je Mare41 uvrstila na listu što mi je jako drago.
Kako do sada nisam pisala o sebi,evo da i ja prijavim svoju priču. U veljači sam bila na stimuliranom na sd,ali nažalost beta je bila 2,6.Nakon toga smo išli odmah u prirodni,ali do punkcije nije ni došlo usprkos štoperici,naime došlo je prije do ovulacije!
Tek poslije sam pročitala da sam mogla provjeriti trakicama ovulaciju da se bespotrebno ne pikam.Čovjek se uči dok je živ!
Eto,sad se nadam da smo mm i ja nekaj zboksali za prošli vikend,jer kao da smo slutili preranu ovulaciju,bili smo jako aktivni!
Plan B nam je ponavljati prirodni i sve dok opet neću moći u stimulirani. Svi nalazi su nam OK,jedini problem su moje godine i kvaliteta jajnih stanica,muž je puno mlađi od mene.
Dr.nam je rekao da je za nas rješenje ponavljati,ponavljati i ponavljati do dobitne kombinacije. I tako dok ponavljamo i ponavljamo i ponavljamoooooooooo hranim svoje jajne stanice medom,matičnom mliječi,čajem od kadulje i zdravcem,vitaminima,folnom....a još sam našla nešto novo što još malo istražujem pa ću vam to prijaviti.
Obzirom da sam još nova na forumu i nemam dovoljno postova,ne mogu primati pp, (tako piše u pravilima) postoji li neki drugi način da dođem do informacija o onim homeopatskim kapima za kvalitetu jajnih stanica što ih je uzimala mimek?
Bok, malo me muči veza na forum, kao da mi je pod sabotažomProblem mi je poruku baciti gore. Čitam vas uglavnom, ali kako idem na pikanje, nastojim postići neko mirno stanje duha, ne talasati previše, misliti samo na lijepe stvari (ukoliko je to uopće moguće). Pusa i čuvajte se, kokice
joj ništa neću obećati... možda vas iznenadim, ali ako ne ovaj put sljedeći sigurno, a do tada će nam i srčeko kucati, pa će to ipak biti praaaavo povlačenje
Pa dobro, di ste svi?!?!?! Evo vam toplakad se razbudite javite vidimo li se danas!
Mare, s obzirom na vrijeme (popodne vjetar i povremeni pljuskovi sa suncem) možda ipak bolje u OPP?
Taca, kako se osjećaš? Sutra vadiš betu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora, vidimo se u OPK onda, taca ~~~, i svima kiss.
Drage moje, ja sam jucer pocela brljaviti, vadila krv, beta neg. Osjecam se tupo i istroseno, moram odtuliti i razmisliti sta dalje.Nadam se da se uskoro vidimo na suncanoj subotnjoj kavici.
Taca ...![]()
![]()
Drage koke, ja nikako ne mogu danas doći na kuficu, srknite i za mene!
Svima![]()
Taca, ne znam šta da ti kažem... grozno... Ja sam na ovom svom zadnjem stimuliranom bila već tupa od prethodnog neuspješnog koji me najviše pogodio. Ali nadam se da ćeš brzo razraditi plan za dalje! Petrova je blizu... a i Vili...
taca, iskreno mi je žao, samo reci kad se poželiš društva...
Taca70 puno mi je žao![]()
taca
baš sam se nadala
cure ni ja danas neću stići da me ne isčekujete
svima velika pusa
drage, kava odgođena kad nas bude više, nakon praznika.
Voljela bih se i ja pridružiti kavi s vama poslije blagdana!
taca70 neopisivo mi je zao. Za vas svaki put nekako mislim da ce vam uspjeti i svaki put ne mogu vjerovati da nije. Mogu samo misliti kako je to tek za vas ispcrpljujuce u svakom pogledu. Ali, nade ipak jos ima i zato vjeruje da ce i vasa odluka sta i kako dalje, ma kakva ona sada bila, voditi samo do cilja...
![]()
Puno vam hvala, znam da suosjecate i razumijete ovakve situacije.Ne znam sto bih bez vas.
Ja vec napravila plan za dalje.Osjecam se kao feniks iako prilicno ubijen u pojam.Zvala Mb, dobila od prve, iduci termin vjerojatno u 12.mj, kontaktirat ce me u 11.U meduvremenu se vracam nasem dragom dr.R.
Taca, plan je
Nadam se da ćemo se okupit nakon Uskrsa s novom energijom.
taco do tada ću te poštenski povući za nos da me slijediš![]()