andream i meni je menga nakon poroda uglavnom bezbolna, tek ponekad osjetim lagano stezanje (a prije trudnoće kooooma)
s tim da sigurno imam ovulacije, potvrđeno
curkama iz kluba puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream i meni je menga nakon poroda uglavnom bezbolna, tek ponekad osjetim lagano stezanje (a prije trudnoće kooooma)
s tim da sigurno imam ovulacije, potvrđeno
curkama iz kluba puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam u životu možda 3 puta imala bolnu m, i nisam nikad imala pms (osim tek ove godine 1-2 puta) - a isto imam ovulaciju.
Aurora, nema ni spottinga od prekjučer, a blago vama bez pms-a, ništa ne propuštate.
Moja krv je stara, smeđa. Ja si umišljam/zamišljam da zbog nabranog endometrije, koji je dijagnosticiran, da mi se tu zadrži menstrualna krv i da oko ovulacije dođe do nekih promjena, koje na neki način puste da to oteče, ali mi to sve skupa toliko glupo zvuči da sam napisala sitnim slovima![]()
Meni su svi obećavali bezbolne M. nakon poroda, jer bi trudnoća trebala barem privremeno riješiti endometriozu. To potvrđuje i obiteljska anamneza, samo što sam ja jedina koja nikada nije bila trudna.
Da spotting dolazi s godinama mi dokazuje i činjenica da sam ja već započinjala temu spottinga ovdje na forumu i bio je dosta slab odaziv, dok je ovom zrelomklubu mali triger dignuo temu. (ja imam 36,5 godina).
Andream, ti si ono rodila vaginalno? Čini mi se da ove koje rode na cara, benefiti bezbolnih mengi zaobiđu, meni su i dalje bolne, unatoč spottingu i godinama i malo većem FSH-u, i malo kraćim ciklusima nego što su bili, i malo urednijim ovulacijama nego što su bile (valjda se tako ponašaju mikrocistični jajnici - pred kraj pucaju svaki mjesec, ali te, nešto lošije, nego ove koje prije nisu mogle izać van). Tako da - to ti je, u tvom slučaju, vjerojatnije, benefit poroda, nego samar godina.
BTW, može tvoj mob preko PP-a, aparat mi bio na remontu i pogubila masu kontakata?
Jelena, meni ne zvuči tako glupo, pitaj dr-ove je li bi to mogao bit razlog...
Ima li netko nešto protiv kave sljedeći tjedan u četvrtak, 29.4?
joj drage cure baš uživam !!!! sretna sam iznutra i izvana... vani sunce ja lagano na terasicu sadim cvijeće, pa malo legnem i čitam, pa malo svojim dečkima kuham ručak, mazim bušu i sanjarim o svojoj curici (unatoč željama mojih muškaraca nekako osjećam da nosim curu, vidjet ćemo)
ja sam prije poroda (bio je vaginalni) imala bolne, a poslije poroda većina me skrši koliko bole. Jedino što se promijenilo što su drugi dan straaašno obilne, ali traju jednako dugo
evo nema baš nekog pravila, a mislm da svaka od nas drugačije reagira na hrpu hormona koje su nam ili smo si same ububale u sebe
Andream, ti si ono rodila vaginalno? - ne znam kak se quote-a, pa onda ovako: da, vaginalno, indukcijom.
Poslala ti mob pp.
Andream - Klikneš dolje desno "odgovori s citatom"
Drage curke, imam lijepu vijest za podijeliti s vama. Dakle, danas sam dobila 1. rezultat beta testa, iznosi 175,80.
Bio je ovo pravi BINGO, moj 1. postupak (u Vinogradskoj, menopuri) , i unatoč mojoj skorašnjoj 41. godini, eto uspjelo. Dr Tomić je pogodio pravu mjeru - nisam imala nikakve nuspojave.
Sa mnom je na punkciji i ET bila još jedna 30-godišnjakinja (klomifeni) koja je također uspjela od prve - njoj je 1. beta 52.
Mimek, uskoro ću i ja početi gladiti svoju Aladinovu lampicu
Držim svima palčeve i nadam se da se vidimo na kavici, pusa
P.S. za novi potpis ću još malo pričekati...
Vaka , super čestitam ti na lijepoj beti i šaljem vibre za urednu trudnoću. Nek nam se jave što više trudnica u najboljim godinama da nam dignu moral
.
Vaka, evo da ti i ovdje "sluzbeno" cestitam i neka te sreca i dalje prati kao do sada.
Vaka![]()
čestitam i baš mi je drago da nas ima
al' će biti duplog povalčenja za noseve... ima da sve ostanete trudne![]()
Vaka, čestitam!!!!!!!!!!!!! Baš ohrabrujuće! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vaka, čestitam i ovdjeA baš smo te u subotu spominjale na Bundeku.
Napiši molim te, koliko si imala folikula, odnosno j.s.?
Ooooooo, nastavlja se niz trudničica u ovom klubu!
Vaka .....čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~za dalje!
Kokice ....![]()
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2
mikulica- trudnica
vaka - trudnica
m arta - - AIH - 13.04.-KBC Osijek -
tiki_a - travanjska menopurka
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
glacova....
Sela - prirodnjak
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
Same trudnice na top listi...daj boze da se niz nastavi..![]()
Vaaaaakaaaaa jeeeeeeeeeee Č E S T I T A M , koje ugodno iznenađenje![]()
![]()
.Pa konačno nam se klub pošteno otvorio
![]()
Sela jedva čekam što ćeš nam sutra reči.
Aktivno društvo
lilium, Jill, ninatz, MonaLisa, bebomanka, Maya ZG, sekica...![]()
cure cestitam.....ja u svibnju idem u cito na dogovor pa jos odlucujem MB ili CITO (kad i tako vise nemam js za bacanje) - spotinzi, fsh visok...bas krenula u postupke, a godine krenule kontra mene![]()
Iako ste vidim, manje vise zakljucile temu u vezi spottinga, mare41 me naprosto "prisilila" da dodjem u vas klub (kojeg nadasve postujem i cijenim, ali kojeg sam mislila jos barem malo zaobici) te se prijavim u podklub spottingasica, kojem valjda vec i po godinama (37) pripadam. Istina je, medjutim, da mene muci spotting od kada pamtim, slicno kao tacu70, pa ga bas i ne pripisujem samo godinama. U svakom slucaju i moje iskustvo sa spottingom je bogato pa vam se u buduce mogu pridruziti na tu temu, ako razgovor na to ponovo nanese...![]()
Aurora*, samo ti nama naiđi, evo nadovezujem se na moj spotting iz ovog ciklusa-inače sam rani ovulator, a sad već 15. dan nema nikakve naznake O, što jednostavno potvrđuje sve gore napisano o spottingu.
Čestitam našim trudnicama, konačno je krenulo i u klubu!
Ja sam jučer s nalazom AMH (očekivano lošim) otišla svom dr., i njegovo je mišljenje da postupci s vlastitim stanicama više nemaju nekih izgleda niti smisla. Dogovorili smo još jedan, oproštajni postupak, i to je to.
Svima big![]()
Vikki,nadam se da ćeš se i ti odlučiti za izlet u Prag!
Kad planiraš taj sljedeći pokušaj na VV? Skoncentrirat ćemo se svi i jako jako vibrati!
Vikki so sorry..i ja se tako bojim tih rijeci i nalaza,a neminovno ce doci...Drzim fige za taj(mozda ipak ne zadnji)pokusaj..![]()
Sela, držim fige za folikulić u ponedjeljak!!! Čisti prirodni, bez klomifena?
Ne znam jesi li vidjela, pijemo kavu 29.4.- jel ti to paše?
imaš i pp![]()
vikki... pa meni to izgleda nestvarno...
Sela, danas je folikulometrija?
Da,Tiki_a bila sam ujutro na ultrazvuku,malo sam cekala duze,nije bilo glavnog i odgovornog,pa je nastao krkljanac..sve je radila dr.D.Na mom lijevom jajniku krasan folikulic od 15 mm,rekla dr.D.:"jao,vidi sto je lijep!"(ljubim je u celo
) Jedino mi endo tanusan jos,svega 5,2,ali veli ona,bit ce to u redu...Stoperica sutra(pitala sam za Ovitrelle jel ide pola injekcije ili cijela,vele-cijela)u 22,a u ponedjeljak aspiracija
..Svi moji AuroraBlu postupci su bili cisti prirodnjaci bez klomifena..nula bodova.Ne znam kako i zasto,kod mene se islo totalno na uslove majcice prirode
A sto se kafenisanja tice,nesto gore ne da i ne da,jezi ga,29.ocekujem transfer pa cu se uvalit u horizontalu i uzivat u ljubavi sa Apaurinom,Andolom,Utrogestanom i ostalim pomocnim sredstvima
No do tad ima dosta,da se ne ureknem,pljuc,pljuc
Posljednje uređivanje od Sela : 23.04.2010. at 15:07
drage trudilice vidim jako ste napunile listu trudnica i samo neka se tako nastavi!!
vikki dabogda ti se onda zalomilo u ovom pokušaju!!!!!!!!!!!
pusa svima i imajte lipu kavicu!
vikki~~~~~~~~~~~~~ za oproštajni da bude kao rikikikin, iz sve snage.
Ja vjerujem u cuda pa i kod vikki i sve nas koje smo na granici...
Shanti, ima nas još, al "ne odustajem, jedino s njom, sebe vidim", i "nebo strpljive voli" (bar zasad), vikki i ja ćemo večeras to pjevati
svima![]()
cure lijepo se provedite i napunite pozitivom na koncertu... ja bi sigurno cmoljila
vikki važno je da si donijela odluku i to je tosretno u svemu
i svima ostalima naravno sretno
Vikki, ja se jos uvijek nadam da nece biti bas tako iako mislim da smo sve mi barem podsvjesno spremne na isti scenarij.Mozda bi bilo dobro potraziti doktora s kojim se mogu dogovoriti prirodnjaci.Kako god, uzivajte na koncertu, bas vam zavidim.
Hvala, cureNije to ništa novo, doktor već dvije godine upozorava na to kako mi je vrijeme praktički isteklo, no sad je dobio crno na bijelo (nije ugodno čuti da te ne žele jer ne očekuju rezultate od tebe, no mislim da je u pravu i drago mi je što je iskren). Nije trudnoća nemoguća, uvijek se može zalomiti pristojna stanica i spontana trudnoća, i to bi i ne bi bilo čudo, tj. šanse su vrlo male, ali postoje. Stvar je u tome što su šanse podjednake i u kućnoj radinosti i IVF-om; u državnoj klinici ne mogu ići svaki ciklus, a može me spasiti samo broj pokušaja, niš mi ne vrijedi otići triput godišnje. Mogu ići privatno iz mjeseca u mjesec, no ako usporedim uloženo (financije) i šanse (moguću trudnoću), onda su veće šanse i manje ćemo vremena, novaca i živaca potrošiti odemo li na donaciju. MM nije oduševljen, ipak smo već malkice stari i umorni, on nije ni najzdraviji, i iako bi za mene to učinio, mene obeshrabruje njegovo, dosad ipak neizrečeno, postavljanje granica kad je riječ o tome što je spreman učiniti da bi dobio dijete sa mnom.
Mare, nadam se da ti je sinoć bilo savršeno kao i meni (malo sam ostala bez glasa, Gibo je moja velika i stara ljubav).
Cure drage, hvala na brizi, i želim vam svima više sreće nego što sam je ja dosad imala. Svakako vas pratim i dalje i navijam![]()
Draga Viki zbilja mi je žao,a i drago zbog tebe što tako pozitivno razmišljaš i sama sam takva.Isto mi se dogodilo isto mi je skoro dr. slično rekao iskreno.....i bilo mi je teško,bila sam koma,no sabrala sam se i rekla sebi što sad...tako je .....i treba nastaviti dalje živjeti i voljeti život....i nikad se ne zna.Moj dr. mi je predložio mogućnost još Prag....i ja sam srcem spremna i to probati pa šta dragi Bog da!
Pozdravljam te i budi dobro!