Hvala cure :heart.
taca70, koristim suprefact sprej od prvog dana, po četiri menopura drugi do treći dan i dalje po 2 menopura. Malo mi se kasno čini utorak za punkciju, ali u nedjelju sam na uzv pa ćemo vidjeti.
Hvala cure :heart.
taca70, koristim suprefact sprej od prvog dana, po četiri menopura drugi do treći dan i dalje po 2 menopura. Malo mi se kasno čini utorak za punkciju, ali u nedjelju sam na uzv pa ćemo vidjeti.
tiki-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
tiki_a :----) evo ti jedno virtualno potezanje za nos da ove krasne kuglice jednog dana držiš u rukama kao male smotuljke (dobro bar jednog !)![]()
Tiki, stvarno si nas sve ugodno iznenadila!![]()
![]()
Sigurno je i doktor zadovoljan
Vibramo iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure s kave, bilo mi je baš ugodno... uvijek prebrzo prođe, ali ponavljamo uskoro!
Ajme, Tiki_a, prekrasno! ~~~~~~~~~~~~ da folikulići prerastu u tvoj najljepši rođendanski poklon, kao što Mimek kaže, bar jedan!
tik_a moja draga svim svojim tijelom i dušom ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe za tvoje folikuliće da u njima bude prekrasne js i da ti nama uskoro objaviš prekrasnu betu.
Punoti šaljem
Tiki_a, OGROMNE vibreeee saljem za tebe vibrrrrrrrrrrrrrr!!!![]()
Shanti, sad si nam ti na redu za start!
Danas sam obavila drugi uzv, večeras štoperica i u utorak punkcija. Desno imam tri folikula 18 mm, 20 mm, 20 mm. Lijevo nije dobro, jedan čudan od 16 mm, možda i endometrioza. Endometrij pravilan 8 mm. Prvi puta štoperica na takvu veličinu folikula pa sam jako znatiželjna kako će biti...
Svima![]()
Tiki_a, za sutra svom snagom
Ja pak vjerujem da bih ovoga vikenda mogla konačno krenuti s pikanjem...![]()
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!![]()
Tiki_a Shanty, Sela
evo vam malo trudničkih ~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Mimek : 04.05.2010. at 11:50
Tiki_a, meni je ovo mrak dobro.Jedva cekam nastavak.
Shanti, kako si?Kakvi su planovi?
tiki_a, saljem ti sve vibre ovog svijeta
Cure drage, pozdrav svima i cuvajte se, pogotovo nase dragocjene trudnice![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
ps-i moj od 16mm je bio čudan pa sad ima godinu i pol
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve cure iz ovog kluba što prije ugledaju pozitivnu betu
tiki, shanti, sela~~~~~~~~~~~~~~~~puno srece, ja isto ovaj mjesec pocinjem kratki protokol na CITo (nadam se da cu dobiti m.![]()
dakle, kod tiki imamo 2 ljepotana od 4, jupiiiiiiiii.
Zahvaljujem u svoje ime,Mimek,evo ja pijem kavicu,dala bih i tebi al nemam smajlic za to,al nudim ti svejedno..Danas nam Tiki_a na punkciji.......valjda vec debelo odmara na kreveticu...vibram da je sve dobro i zadovoljavajuce proslo..Mimek ja se osula pristevima po bradi,jel bi to vodilo cemu,kako je bilo kod tebe nakon transfera?Ipak si mi sad uzor,ne???
![]()
Oooo,hvala Shanti hvala na misljenju i utjehi![]()
Tiki, najjače moguće vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 04.05.2010. at 12:34
Tiki_a ...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
![]()
Tiki_a suuuper, ajde puuuno ~~~~~
Sela i ja sam se sva oprištavila prve dane. Hormoni divljaju. Hvala, hvala na uzoru i nadam se da ću ti svih devet mj. biti dobar uzor i da ćeš me pratiti i voljela bi još pratilica
Mimek... puf, pant... uh... evo, čekaj nas, dolazimo i mi...![]()
Shanti, Tiki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca zelim da se pridruzite Mimek, nesto nam je krenulo ove godine![]()
Mimek, da provjerimo kako brzo bježiš 13.5. na kavi? Sela, glacova, stižete?
Imam sliku u glavi:red trbusastih teta koje uspuhuju i trce(gegaju se)a Mimek (s malo vecim trbuhom)tamo negdje ne tako daleko,zove i mase....![]()
Dan ranije cu valjda betu vaditi,pa cete me il tjesiti il cu placat rundu po rundu!!!
Samo ti plaćaj, nadam se da ćemo sve platiti uskoro po rundu.
I Tiki_a medju prvima...cekamo malo opsirniji raport sa aspiracije!!!!
nema bježanja i trčanja... ovo će biti kolektivna zaraza i vaš sljedeći MPO plan i program će biti uspješan i zaostajat ćete koji mjesec, a šta je to u našim dugim životima
Hvala cure
Još da me dohvate Mimekovi trudnički virusi...
Punkcija prošla ok, boljelo je, ali ne previše, cure koje su me obrađivale bile su super - dr. D., sestra B. i biologica S., jedan folikul na desnoj dobroj strani je bio cističan, onaj lijevo bio je loš kako se i pretpostavilo i dva su desna bila dobra, dvije js. Kad bi od njih nastala 2 zametka, bila bi zadovoljna. Ako spadnemo na jedan ...hm...Eto koiko prepreka do uspjeha, na svakoj stepenici nešto se pogubi. S mm-om sam obavila dva kafenisanja pa laganu šetnju Mevedgradskom, sada mi se malčice spava od utrića. ...
Sela koliko si odradila? Šest dana nakon et-a?
Shanti, konačno start!! Veseli me jako~~~~~
mare41, gdje mi je smješko s metlom - sms u isto vrijeme, k'o prave coprnice
gričanka svibanj je tu.
Tiki_a, cekamo sutra i ~~~~~~~ za dva lijepa zametka.
Ja bila na dogovoru za dalje kod dr.R.Od iduceg ciklusa sam na antibebi, pa krajem 6.mj kratki protokol s Cetrotide.
Tiki, bravo!!! Za 2 zametka![]()
Taca, plan je za 5!
m arta, sela, gričanka, mare, shanti, mimek, vikki![]()
tiki_abravo susjedo i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva lijepa
taca a kad si to bila kod dr.R.? da nisi oko 9.30?
ja sam tad bila tamo i čekala uzv