Sela, samo neka taj lijepi zametak nastavi tako fino napredovati.
Tiki_a, to je sa 4 M?Decapeptyl?Stvarno 4 krasna folikula.
Sela, samo neka taj lijepi zametak nastavi tako fino napredovati.
Tiki_a, to je sa 4 M?Decapeptyl?Stvarno 4 krasna folikula.
Sela ,tiki_a .... bravo cure!Super, super... neka se nastavi jednako obećavajuće!
Kofi družice...dajete mi krila ... samo mi je vrijeme brzo prošlo! Molim reprizu uskoro!
Mimek , ostale koke ... svima![]()
Sela, Tiki, vibrice ~~~~~~~~~~~~~!.
Svima veliki zagrljaj!
Hvala cure :heart.
taca70, koristim suprefact sprej od prvog dana, po četiri menopura drugi do treći dan i dalje po 2 menopura. Malo mi se kasno čini utorak za punkciju, ali u nedjelju sam na uzv pa ćemo vidjeti.
tiki-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
tiki_a :----) evo ti jedno virtualno potezanje za nos da ove krasne kuglice jednog dana držiš u rukama kao male smotuljke (dobro bar jednog !)![]()
Tiki, stvarno si nas sve ugodno iznenadila!![]()
![]()
Sigurno je i doktor zadovoljan
Vibramo iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure s kave, bilo mi je baš ugodno... uvijek prebrzo prođe, ali ponavljamo uskoro!
Tiki ...ovo moze biti dobitno, tako nekako zvuci.Cure jedno pitanje: fsh mi je 23, estradiol blizu 200 sto pokazuje ono cega se svi plasimo, ali progesteron 88 sto je opet visoko..sto bi to znacilo
Citiram Tiki_a:Na današnjem uzv-u se nisam ništa nadala, a ispalo je dobro. Desni dobar jajnik ima tri folikula 14, 14, 15 i lijevi ljenjivac jedan dosta visoko 14 mm. Endo 7,1 mm a tek mi je 6. d.c. Najviše do sada. U nedjelju uzv, dr. kaže da je bolje ako ne žurimo, da su bolji rezultati ako se folikul kasnije izvadi.
Ekipi[/QUOTE]
Zaista izvrsne vijesti,prekrasni folikulici,zamisli sva 4 tako punasna,bit ce savrseni za aspiraciju..No,to se od Tiki_a moglo i ocekivati,da,da
Meni je endo bio 7,2 na zadnjem UZV!!!Krasno,krasno!!!Puno dobrih zelja,Tiki_a!!
![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 30.04.2010. at 18:12
Ajme, Tiki_a, prekrasno! ~~~~~~~~~~~~ da folikulići prerastu u tvoj najljepši rođendanski poklon, kao što Mimek kaže, bar jedan!
tik_a moja draga svim svojim tijelom i dušom ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe za tvoje folikuliće da u njima bude prekrasne js i da ti nama uskoro objaviš prekrasnu betu.
Punoti šaljem
Tiki_a, OGROMNE vibreeee saljem za tebe vibrrrrrrrrrrrrrr!!!![]()
Shanti, sad si nam ti na redu za start!
Danas sam obavila drugi uzv, večeras štoperica i u utorak punkcija. Desno imam tri folikula 18 mm, 20 mm, 20 mm. Lijevo nije dobro, jedan čudan od 16 mm, možda i endometrioza. Endometrij pravilan 8 mm. Prvi puta štoperica na takvu veličinu folikula pa sam jako znatiželjna kako će biti...
Svima![]()
Tiki_a, meni je ovo mrak dobro.Jedva cekam nastavak.
Shanti, kako si?Kakvi su planovi?
tiki_a, saljem ti sve vibre ovog svijeta
Cure drage, pozdrav svima i cuvajte se, pogotovo nase dragocjene trudnice![]()
Tiki_a, za sutra svom snagom
Ja pak vjerujem da bih ovoga vikenda mogla konačno krenuti s pikanjem...![]()
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
ps-i moj od 16mm je bio čudan pa sad ima godinu i pol
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve cure iz ovog kluba što prije ugledaju pozitivnu betu
tiki, shanti, sela~~~~~~~~~~~~~~~~puno srece, ja isto ovaj mjesec pocinjem kratki protokol na CITo (nadam se da cu dobiti m.![]()
Tiki_a Shanty, Sela
evo vam malo trudničkih ~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Mimek : 04.05.2010. at 10:50
dakle, kod tiki imamo 2 ljepotana od 4, jupiiiiiiiii.
Zahvaljujem u svoje ime,Mimek,evo ja pijem kavicu,dala bih i tebi al nemam smajlic za to,al nudim ti svejedno..Danas nam Tiki_a na punkciji.......valjda vec debelo odmara na kreveticu...vibram da je sve dobro i zadovoljavajuce proslo..Mimek ja se osula pristevima po bradi,jel bi to vodilo cemu,kako je bilo kod tebe nakon transfera?Ipak si mi sad uzor,ne???
![]()
Tiki, najjače moguće vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 04.05.2010. at 11:34
Oooo,hvala Shanti hvala na misljenju i utjehi![]()
Tiki_a ...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
![]()
Tiki_a suuuper, ajde puuuno ~~~~~
Sela i ja sam se sva oprištavila prve dane. Hormoni divljaju. Hvala, hvala na uzoru i nadam se da ću ti svih devet mj. biti dobar uzor i da ćeš me pratiti i voljela bi još pratilica
Mimek... puf, pant... uh... evo, čekaj nas, dolazimo i mi...![]()
Shanti, Tiki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca zelim da se pridruzite Mimek, nesto nam je krenulo ove godine![]()
Mimek, da provjerimo kako brzo bježiš 13.5. na kavi? Sela, glacova, stižete?
Imam sliku u glavi:red trbusastih teta koje uspuhuju i trce(gegaju se)a Mimek (s malo vecim trbuhom)tamo negdje ne tako daleko,zove i mase....![]()
Dan ranije cu valjda betu vaditi,pa cete me il tjesiti il cu placat rundu po rundu!!!
Samo ti plaćaj, nadam se da ćemo sve platiti uskoro po rundu.