tiki_a, navijam odza osmostaničnu mrvu!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bok cure,necu moc na kavu!Eto rekla sam i to!Bojala sam se izrec uopce!Na poslu vanredna situacija,kolegica danas uzela bolovanje,pa ona koja mi trebala uzet vecernju u cetvrtak,mora biti danas vecernja pa mi nece htjet uzet u cetvrtak...U nacelu je pristala,ali prije ove situacije.Pa sad jel ta kava stvarno onda u cetvrtak,ili nesto ste pricale i za 14.ti???Doduse,postoje mrsave sanse da pristane i cetvrtak na vecernju,moram je pitat kad dodje..
Meni danas 12 dnt,juhuu i hvata me groznica .....
Sela, ma bit će kavica, glavno da ti izdržiš bez m.idućih 9 mjeseci![]()
![]()
Da mi bar vratiš vjeru u te prirodnjake...
Samo malo da poskocim za nasu tiki_a i sve moje drage koke u akciji
Cure, drs,te se![]()
Drage moje, svima koje ste u postupku, želim puuuno, puuuno sreće, strpljenja i vjere da mrva stiže... Mazite se i pazite.
Samo da se javim i pozdravim sve vas ustrajne kokice.
Gričanka, jel' se muž oporavio?
Mimek, jel' ti radiš ili si doma na mirovanju?
Jako mi je nizak tlak (90/50) od utrogestana, pa nevjerojatno puno spavam, a ti?
Zarazna pusa svima
Vaka,za srčeko!!!
Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela, a test??? Danas ti već mora pokazati...
AuroraBlu nista od testa,ja sam ti chicken jedna,nego cu sutra u lab ujutro...pa sto bilo da bilo![]()
Ma još bolje! Pitala sam za test jer si rekla da bi radije test nego betu
Miriši mi na dobro...![]()
![]()
o sela i meni miriše dobro, a i nekako mi i za tiki_a neki dobar šnjof, kaj veliš ti AuroraBlu jel' se kladiš ?
Vaka ja ti sad već drugi tjedan radim, ali sve je to laganini... pazim se jako i ne priuštim si nikakav pojačani napor.
Ja sam umirala od utrića ako sam ih uzimala oralno, a i vaginalno 3x2 mi se spavalo. I meni je i inače nizak tlak, a sad kad mi je mjerila bio je ok, ali do 9. tjedna sam se osjećala grozno... ko' zombi
Hvala cure....kad mi Mimek zacopra, nekak' se ponadam he he...stvarno!
Sela, držim fige za sutra!(i puno nade polažem u one prištiće!)
Tiki_a
Inače, ja još nisam startala. M mi kasni.![]()
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~
A mene danas opet zaskočila vještica, točna ko urica, ali pobijedit ćemo i nju još jednom![]()
Cure moje,kolegica moja s posla javila da je trudna danas popodne!!!!A na istoj smo stolici naizmjenicno sjedile!!!!!Doduse ona je mladja pa je prirodno zatrudnila,ali vidi belaja!!!!Da bog da me zarazila!!!Shanti pristici su i dalje ovdje,bas oni pravi,kvalitetnial je tu i osjet da ce m doci..
Sela, ako si i ti trudna (što sam uvjerena da jesi) molim te da i ja sjednem na tu stolicu na tvom poslu.![]()
![]()
pa tiki_a nisam te zabadava virtualno povukla za nos !!! tebe ne mogu drugačije, a sutra ću sve ostale kokice, a koje već nisu trudnice z guštom povleči
di nam je čveng ? Bu kiša ? Sela jel' te ta trudnica morala mjenjati ?
Mimek, baš se veselim povlačenju za nos![]()
Sela
Tiki, ti si na redu s velikom betom nakon Sele![]()
Mimek,nije me ta kolegica trebala mijenjati,ona vec ima malog kikacha pa radi 7 do 15 smjene i ne dezura,kao ja i nekolicina nas na poslu...Ali bas bi bilo zanimljivo da s naseg kokosinjca od 10ak koka na poslu,2 u isto vrijeme zatrudne...Ma nisam ja te srece!!Hvala svima na vibricama,dobro ce doci....![]()
Sela, pa ti si imala punkciju prije 16 dana - a m.ni na vidiku... Ja mislim da to može biti samo jedno! (iz moje perpektive - nedostižno, ja procurim 12 dana nakon punkcije, a 9 nakon transfera)
Evo koke prijavljujem negativnu betu.Nis novo ha?Popila sam si malo pa sam dobro.Vec sam prezalila i idem dalje.![]()
Sela, žao mi je, drži se, dođeš sutra?
Posljednje uređivanje od mare41 : 12.05.2010. at 18:46
Sela,a baš sam očekivala čestitanja na ovoj stranici... Ali dobro da si već prežalila, idemo dalje!
Sutra je, dakle, kava od 16.30 u atriju arheološkog muzeja (ah kako prigodno za klub 39+)![]()
vikki, ne vjerujem u kišu, možda bude minutu, dvije, ko danas, a di unutra? preko puta? Aurori je zabavno što spadamo pod arheologiju, ma rariteti smo mi
![]()
Dbrjtr,cure,evo ja na poslu od 7.Tu imamo neke strateske promjene u rasporedima jer je moja kolegica trudnica vec uzela cc,pa kako bilo da bilo,ja sam sprijecena doci na klupsku kavu.
Duboko se nadam da ce mi se pehovi u zivotu jednom prestat dogadjat(mos mislit).Nije da se zalim,ali od moje kolegice novopecene trudnice ni slova vec 2.dan jer radost je to velika naravno da bi se pitalo za one koji se bore s tim sto je njima tako lako od boga dano...Jel to malo iz mene izvire zavist..hmm,mozda...Ma znam da je ekstaticna i van sebe kao sto bi i ja bila,vjerovatno jos vise...Valjda cu neki sljedeci puta i ja doci na red...Valjda cemo sve mi jednom doci na red,zavisno o broju koji smo izvukle u zivotu..Imajte cure lijepu kavu,mene ova kisa baca u sjetu,svugdje vidim neku simboliku..cmok
Sela, baš mi je žao, a još ćemo vidjeti da li će biti kave: Mimek ne hoda po kiši, a ostali...vidjet ćemo
Može sa mnom, mareisti slučaj, kasni već 4 dana, prošli mjesec sam se zeznula pa napravila test koji je, gle čuda, bio negativan, više neću.
Sela, žao mi je!
Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!
ajmo drage ljutit se u Old Pharmacy pub (iliti club)
ma i ja ću se svađati s vama ako treba, makar ću pričati kao da se derem...
onda ne mjenjamo više: old pharmacy see you
Sad sam uletila i vidim da je dogovor pao.Nema druge nego da se spremam za pokret.Vidimo se.