Sela, bas mi je zao![]()
Evo i mene u istoj ekipi, očekivala sam M za prošli vikend, danas je četvrtak, 9. dan od prestanka uzimanja Duphastona, od M ni traga. Ni glasa.
Temperatura pala na razinu folikulinske faze, probadaju me jajnici
, a ja čekam da krenem sa stimulacijom. Test napravljen samo zato da isključim tu nevjerojatnu mogućnost (s obzirom na to da vidim "koliko je sati" po temperaturama, tj. trebala bih vidjeti, ali više mi ništa nije jasno
) totalno negativan.
Mi netrudne kasnilice možemo sada osnovati podklub ovoga kluba...![]()
Mare, Shanti ~~~~~~~~dabogda dobile M u roku pola sata
Sela ~~~~~~~~~~~~~ žao mi je
Vaka , MM se oporavlja polako, ali sigurno, tnx na brizi
Za tvoje srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kofi družice... druženje s vama mi je uvijek gud (i slatko...a i cirkulacija mi bude bolja
)
Ostale Q 10ovke ....![]()
Nadam se da cemo ubrzo organizirati kavicu na kojoj cemo pricati o svojim postupcima i planovima jer je ova danas bila vise plitvicko-aktivisticka.
Svima pusica za laku noc.
Podkllub NeT kasnilica (ne)odbrojavaju: ja 36. dan, Shanti 38.
tiki~~~~~i čekamo.
Plitvičke cure, sretno sutra i hvala u ime nas koji nećemo biti tamo.
i nama je bilo jako ugodno i lijepo s vama, kao i uvijek i baš mi je drago kad nas tako iznenadi netko novi
plitvičanke želim vam lijepo vrijeme i što manje živciranja...
evo na anteni spominju kongres... Hvala što ponosno predstavljate naš klub![]()
Plitvičke cure
Shanti, mare41 žao mi je da ste u takvoj muci, puno ~~~~~~da ovaj vikend riješite taj problem.
Evo izvještaja o kašnjenju moje M. Nakon što sam podigla uputnicu za zadnji planirani IVF na VV i uzela klomifene, ispalo je da će mi 3. dc. pasti u petak ili subotu kad je dr. na kongresu, no M. uopće nisam dobila. Kako mi je u četvrtak navečer (nakon kavice) bila mučnina, a u petak ujutro sam se skoro zbljuvala od paste za zube, napravila sam LH test koji je bio ful pozitivan. S posla sam trknula po test za trudnoću, nije se isti čas pojavila crta, ali kad se pojavila bila je sasvim pristojno tamna. Odmah sam se bacila u potragu za Fragminima (hvala Taco i elena!), dabrostone i decortine imam, i odlučila sam ne vaditi betu odmah. Cijelu noć sam skoro probdjela i ipak prije odlaska na Plitvice napravila betu i nalaz dočekala na Plitvicama (mailom), nažalost puno je manja nego što bi trebala biti - 53,9. I dr. R. na Plitvicama je potvrdio da nije dobro, mada on uvijek misli da ima nade (za razliku od mene).
E sad, najbolja bi opcija bila biokemijska i da uskoro procurim, manje dobra da je to opet kakva kromosomska anomalija i plod će se razvijati sporo do nekog 8., 9. tjedna i kiretaže, a najgora da je vanmaternična.
Htjela sam nam popraviti prosjek u klubu, no ništa od toga. Sve u svemu, ovo je četvrta prirodna trudnoća u četiri godine koja će završiti pobačajem, a nakon toga bojim se da će mi više pasti na pamet zatrudniti (barem ne s vlastitim stanicama).
Draga vikki![]()
. Meni je jasno da se jako bojiš jer imaj loše iskustvo, ali pozitivna beta uvijek ulijeva nadu, kod mene dosta veliku i još ako se dr nada da bi moglo biti dobro..Beskonačno puno ~~~~~~~da vikki trudnica dočeka svoju bebicu za devet mjeseci, odnosno nešto manje.
![]()
![]()
![]()
vikki, ljube vibram da se sve odvijalo par dana kasnije od planiranog i da te priroda ovaj put iznenadi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
vikki, žao mi je što početak ne izgleda najbolje, ali ti od sveg srca želim iznenađenje![]()
Dr. je optimističan jer mu je to posao, složio se sa mnom da ne izgleda dobro, a s obzirom na dosadašnje ishode, malo je vjerojatno da se dogodi čudo. Ovulacija je bila sigurno 11. dc. (10. dan je trakica bila pozitivna, taj smo dan imali odnos i poslije toga više nismo) i beta je prema tome već trebala biti četveroznamenkasta (danas je 19 dana od ovulacije, 30. dc). Sutra je opet vadim, ako ništa drugo, nadam se da će pristojno pasti i da me neće mučiti par tjedana kao inače.
Vikki navijam iz sve snage da da se beta dupla pravilno i da to ipak bude uredna trudnoca![]()
vikki draga
Ja i dalje bez M, sutra ću tražiti savjet od dr obzirom na postupak u lipnju (još se nadam da će ga ipak biti i da neće ispasti problem jer sam bez M).
Poseban hug plitvičkim curama i hvala od srca na svemu.
tiki, kako je?
Eh, da... bezveze mi je i pisati da ja još uvijek nisam dobila. Nemam ni naznake da bih uskoro mogla.![]()
Draga vikki u skladu sa mojim stavom ja i dalje ne želim gubiti nadu. Ma, prejako me razveselila ta vijest i ne mogu se oteti dojmu da će to ipak dobro završiti. Možda moje stanje negira činjenice, ali ja ću dok se ne dokaže suprotno živjeti u uvjerenju da mi se pridružuješ u urednoj trudnoći.
Preeepuno podrške svake vrste ti želim
Hvala vam cure na trudu i odlasku na Plitvice.
vikki~~~~~~~~~~~~~~ za da se sve lijepo završi ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo iznaneđenje. Pusica ogromna za tebe i drži se draga
Potpisat ću Mimek!
mare41, Shanti, dal' bi pomogao jedan pregled? Moju MPO frendicu je u takvoj situaciji dr zvao na pregled.
mare41, hvala na pitanju, danas mi dan prolazi s nešto manje nervoze. Ali ne mogu a da ne mjerim temperaturu koja je u pravilu niska, o LH da i ne govorim, sada se pojavila jako blijeda druga linija samo da mi da malo lažne nade, uglavnom osjećam i dalje kao da u meni ničeg nema, PMS bolova kod mene i inače nema, više kao osjećaj, a ne bol pa tako i sada već tri dana. Srećom da je već 9-ti dan, znači za par dana (utorak) može i testić i beta pa će biti mir.
tikica69
rozalija![]()
Vikki ... prema svemu što si napisala, moje misli slijede tok tvojih, ali nemogu ne poželjeti ti čudo, koliko god ono bilo neočekivano i malo vjerovatno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare, Shanti ~~~~~~~~~~~~~da M konačno dođe
tiki_a , Mimek, ostale koke ~~~~~~~~~~~~~~~~
Poseban&
za Plitvičke kokice !
vikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a~~~~~za veliku betu u utorak
Mare i Shanti do dođe M
Mimek
i pozdrav svim ostalim kokama!
kod mene naznake da će sutra M, Shanti, držim ti fige
tiki draga~~~~~~~za utorak
vikki
taca
aenea mila, navrati nam opet
m arta, kako je?
special hug trudnicama
Sela, glacova, slijedeća kava se rihta prema vama
vikki, od srca ti želim da bude sve najbolje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima u klubu kolektivne ~~~~~~~~~~~~~ od mog djeteta i mene![]()
mare, sutra opet UZV bit će 14dc. za sada LH trakica još ništa ne pokazuje.
Meni danas 1dc,ciklusa koji prethodi stimuliranome,pocinju mi rasti nova krila!!
Puse svim kokicama i da bude sto vise piceka uskoro!!!!
m arta, promaklo mi je da si već u akciji! Koliko je folikulića od klomifena?~~~~
vikki...............................sretno, neka sve lijepo zavrsi, tiki_a ja cvrsto vjerujem da si nasa sljedeca trudnica, pusa objema
Moja današnja beta je 68,66, dakle definitivno ništa od uredne trudnoće. Nije ni biokemijska jer bi već procurila. Nadam se da nije vanmaternična i da ću se izvući s blightedom ili missedom, da ne moram provesti više od dva sata u bolnici ako već spontano ne krene ovih dana.
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~ da nas ti obraduješ boljim vijestima.
Cure![]()
Ali Vikki!!???Pa zar si sigurna?Nisam te bas pratila.ocito si imala vise slicnih iskustava???Ma hajd,mozda nije sve crno
![]()
Vikki, draga ...... imaj snage i ne daj se
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojku
Da, Glacova ... nadamo ti se i na slijedećoj kufici
Mare, Shanti .... que pasa ? ...jel konačno stigla ? ~~~~~~~~
Kokice, trudnice & mame ... pozzzz![]()
Ja presretno prijavljujem 1. dan ciklusa (zvuči ko psovka), Shanti, držim fige za isto.
vikki draga![]()
Vikki žao mi je. Želim ti najmanje bolan konačan ishod.
Šaljem puno vibri Tiki-a ~~~~~~~~~~~~~!
Samo da vam prijavim da sam danas bila na punkciji u Mb i imamo 2 j.stanice, nakon 43 amp što Gonala što Menopura. Ne znam što bih rekla, osim da sam se nadala puno boljem rezultatu stimulacije. Od 5 postupaka stimulacije ovo je do sada najlošije. Što je tu je.
Draga Mare drago mi je sto si krenula!
Tiki_a sutra je utorak!!!
Anaea -jesu samo dvije ali su dobitne!!!!
![]()
tiki-a, danas 14dc pojavila se druga crtica na LH trakici, i dr na UZV vidio 3 (kaže) lijepa folikula.
sutra punkcija. nadam se da će biti barem jedna vrijedna za transfer napokon prvi.
mare
vikki, žao mi je.
anaea, za dvije dobitne!
pozdrav ostalim kokama.
pozdrav glacovoj!![]()
Anaea40, bila si u dugom ili kratkom protokolu?
Vikki, mislim na tebe
Tiki_a,kako si?
Taca70, bila sam u dugom protokolu, ali i prošle godine sam isto bila u dugom protokolu uz puno bolji rezultat. Ne znam, nema garancije da će uvijek biti dobar odgovor. Ako će se ponavljat definitivno mi se smanjuje rezerva j.stanica.
Vikki...
Vidim, ovdje se akcija zahuktava, ja i dalje ne mrdam... Samo naprijed cure, krenut ću i ja (kad tad) za vama.
![]()
Mare, prijavljujem i ja jučer 1.dc - 31.dan, dakle, isto zastoj u prometu...
Shanti, još tebe čekamo...
Vikki, nek bude najbolje moguće
Tiki, koliko još do fantastične bete?
Anaea, ~~~~~~~~ za 2 odlična embrija!!!
m arta ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju prvu punkciju - da bude i zadnja!!!
Gričanka, Taca, Glacova, Sela, svima ~~~~~~~~~~ za uspješan start!
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 18.05.2010. at 09:15
vikki
tiki_a, mislim na tebe...
Veselim se svakoj akciji u Q-10 klubu!![]()
Nije me bilo ovih dana,poslovno odsutna pa se evo opet prijavljujem da sam tu i da vas redovno pratim!
Pozdrav i tople želje u sadašnjim postupcima svim curama i od mene!