Pitat ću p.rijateljicu, vjerujem da bi njen muž bio blažen među curicama, nema uopće problema, nek bude 1. pa ću ja lako uljetit.
Pitat ću p.rijateljicu, vjerujem da bi njen muž bio blažen među curicama, nema uopće problema, nek bude 1. pa ću ja lako uljetit.
Samo mi vratite riječku prijateljicu 02.06. jer imamo karte za premijeru, he, he.
moje riječke
ljubim vas obje, evo, ja sam free za sve opcije pa se dogovarajte![]()
Evo me, stanje nepromijenjeno, betu nisam vadila dok mi se ruka ne oporavi, sva sam žutoplavozelenoljubičasta od one puknute vene. Dalje će me pratiti moj MPO-ovac, pa mu u ponedjeljak dolazim s novom betom. Mimek, UZ nema smisla dok je beta tako mala. Također, kaže da se ne moram bojati prsnuća jajovoda ako je vanmaternična dok je beta mala, mada ja ne vjerujem u to. Uglavnom, velika je vjerojatnost da je intrauterina trudnoća i opet kromosomopatija zbog čega se sve vrlo polako razvija, a završit će kiretažom za koji tjedan.
Dosta sam se trudila stoički podnijeti ovo, no uz neke obiteljske probleme (a svi su uvijek prije mene), te promjene na poslu nepovoljne za mene, moram priznati da sam na rubu.
Svima big kiss!
Vikki, teško mi je bilo i pročitati tvoj post... drži se, samo nek prođe što prije... možeš li tražiti hitnu kiretažu? Ne razumijem zašto se "mora" čekati kad se zna sada da nema nikakve šanse![]()
Nema se što kiretirati kad se ništa ne vidi još. I ne mogu kiretirati dok nisu sigurni da neće srce prokucati. Prošli put sam u 6. tj. htjela kiretažu, no nisu mi dopustili do 9. tj. jer dotad kao ima šanse da se jave otkucaji (i onda su je nevoljko obavili).
vikki žao mi je. ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš.![]()
meni su u petrovoj radili kiretažu na 6+3, isto se nije vidjelo ništa posebno na uzv, ali sam krvarila, pa valjda zato... i beta je bila u padu 139, pa 92.
drži se!!!
vikki draga, zao mi je drz se, uz tebe smo
Draga vikki.
I meni se nekako čini da niti jedan postupak ne mogu obaviti bez da bude nekih dodatnih stresova. Ili na poslu, ili s mamom na hitnu (neki dan), ili majstori u kući jer se nešto pokvari...Ma uopće mi je teško i zamisliti kako tij e, vikki...~~~~~~ti šaljem.
Vikki ako ti ista znaci moja podrska,imas je...drz se!!!
Vikki draga moja drži se. Ogromnu pusicu ti šaljem.
Vikki ~~~~~~~~ ne daj se![]()
vikki, ja cu se ipak nadati cudu....a ako ce biti potrebno, a nadam se da nece, tek onda cu te tjesiti![]()
joj vikki koliko sam se onaj dan razveselila i tako sam vjerovala da će to sve biti OK tako da se još uvijek nikako ne mogu prešaltati da je nešto krenulo loše
budi mi dobro koliko se to može u tvojoj situaciji... poslije kiše doći će sunce![]()
Vikki drži se !!! I ako bude bio najgori scenarij....da ipak sve bude ok i prođe što bezbolnije i lakše ....
draga vikki, baš mi je žao što ti se to događa
tiki_a žao mi je![]()
Draga Vikki, žao mi je za slijed tvoje situacije.Često se sjetim kako si me zvala na dan kad sam nestrpljivo čekala svoju pozitivnu betu i tada ti nakon toga prvoj javila vijest o svojoj trudnoći - a onda pomislim kako bi bilo lijepo da konačno i ti dočekaš svoju srećicu.
Ja ipak vibram za čudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~. Pusa i drži se!
I ja se pridruzujem u cestitkama,sretan b-day,AuroraBlu!!!!![]()
Sretan rođendan Aurorček ...
i mnogo ljeta sretna bila...
i ubrzo trudna ostala ...![]()
Mare41, ti i o rodendanima vodis evidenciju i to cak na odmoru?Svaka cast.
AuroraBlu, sretan ti ulazak u 40-e i da do iduceg rodendana zapijamo bebicu.
Aurorablu, sretan rockas i zelim ti, ma znas vec sto![]()
AuroraBlu sretan rođendan!! i ti si blizančica kao i ja
![]()
Posljednje uređivanje od Marnie : 24.05.2010. at 08:48
Joj cure drage, hvala vam na divnim željama (koje i ja vama želim)!!!
Baš ste me iznenadile. Jučer stigo MM na par dana pa nisam ni otvarala forum.
Nadam se da pada kava 1.6. (na moj račun, naravno)
Vikki, kako je kod tebe?
Aurora, sretan ti rođendan. za zelju.... zelim ti ono sto si i sama zelis![]()
naručena sam u Petrovoj kod dr Šprem za 08.06.
ja sam 31.05., a inače u obitelji i među prijateljima sam okružena blizancima. nekako se odmah skužim s ljudima koji imaju taj znak.
Aurorček sve najboljeMogla bi se komotno prodati pod trideset kao uostalom i sve ostale koke u klubu.
Nisam vas u zadnje vrijeme stigla pratiti i sad me doceka toliko losih vijesti.
m arta, anaea40,! Drzim vam fige za dalje!
Draga vikki, uzasno mi je zao, tesko mi je i zamisliti kako se osjecas. Drzi se!
I ja se pridruzujem nizu neuspjeha, moji zadnji (i jedini) eskimici nisu prezivjeli...