vikki žao mi je. ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš.![]()
vikki žao mi je. ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš.![]()
meni su u petrovoj radili kiretažu na 6+3, isto se nije vidjelo ništa posebno na uzv, ali sam krvarila, pa valjda zato... i beta je bila u padu 139, pa 92.
drži se!!!
vikki draga, zao mi je drz se, uz tebe smo
Draga vikki.
I meni se nekako čini da niti jedan postupak ne mogu obaviti bez da bude nekih dodatnih stresova. Ili na poslu, ili s mamom na hitnu (neki dan), ili majstori u kući jer se nešto pokvari...Ma uopće mi je teško i zamisliti kako tij e, vikki...~~~~~~ti šaljem.
Vikki ako ti ista znaci moja podrska,imas je...drz se!!!
Vikki draga moja drži se. Ogromnu pusicu ti šaljem.
Vikki ~~~~~~~~ ne daj se![]()
vikki, ja cu se ipak nadati cudu....a ako ce biti potrebno, a nadam se da nece, tek onda cu te tjesiti![]()
joj vikki koliko sam se onaj dan razveselila i tako sam vjerovala da će to sve biti OK tako da se još uvijek nikako ne mogu prešaltati da je nešto krenulo loše
budi mi dobro koliko se to može u tvojoj situaciji... poslije kiše doći će sunce![]()
draga vikki, baš mi je žao što ti se to događa
tiki_a žao mi je![]()
Vikki drži se !!! I ako bude bio najgori scenarij....da ipak sve bude ok i prođe što bezbolnije i lakše ....
Draga Vikki, žao mi je za slijed tvoje situacije.Često se sjetim kako si me zvala na dan kad sam nestrpljivo čekala svoju pozitivnu betu i tada ti nakon toga prvoj javila vijest o svojoj trudnoći - a onda pomislim kako bi bilo lijepo da konačno i ti dočekaš svoju srećicu.
Ja ipak vibram za čudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~. Pusa i drži se!
I ja se pridruzujem u cestitkama,sretan b-day,AuroraBlu!!!!![]()
Sretan rođendan Aurorček ...
i mnogo ljeta sretna bila...
i ubrzo trudna ostala ...![]()
Mare41, ti i o rodendanima vodis evidenciju i to cak na odmoru?Svaka cast.
AuroraBlu, sretan ti ulazak u 40-e i da do iduceg rodendana zapijamo bebicu.
Aurorablu, sretan rockas i zelim ti, ma znas vec sto![]()
AuroraBlu sretan rođendan!! i ti si blizančica kao i ja
![]()
Posljednje uređivanje od Marnie : 24.05.2010. at 09:48
Joj cure drage, hvala vam na divnim željama (koje i ja vama želim)!!!
Baš ste me iznenadile. Jučer stigo MM na par dana pa nisam ni otvarala forum.
Nadam se da pada kava 1.6. (na moj račun, naravno)
Vikki, kako je kod tebe?
Aurora, sretan ti rođendan. za zelju.... zelim ti ono sto si i sama zelis![]()
naručena sam u Petrovoj kod dr Šprem za 08.06.
Nisam vas u zadnje vrijeme stigla pratiti i sad me doceka toliko losih vijesti.
m arta, anaea40,! Drzim vam fige za dalje!
Draga vikki, uzasno mi je zao, tesko mi je i zamisliti kako se osjecas. Drzi se!
I ja se pridruzujem nizu neuspjeha, moji zadnji (i jedini) eskimici nisu prezivjeli...
ja sam 31.05., a inače u obitelji i među prijateljima sam okružena blizancima. nekako se odmah skužim s ljudima koji imaju taj znak.
Aurorček sve najboljeMogla bi se komotno prodati pod trideset kao uostalom i sve ostale koke u klubu.
Ništa novo. Beta 65, navodno pada, ali to nije neki pad ako je prije pet dana bila 71. Dr. misli da ću spontano prokrvariti za koji dan (i ja se nadam), jedino ne znam što se događa ako je vanmaternična, a prokrvarim, može li se to samo očistiti ili ću morati u bolnicu. Aurora, help?
Vikki, žao mi je!
Vibram za druge dg...
Vanmaternična... ne znam da je neko pušten/je li moguće samočišćenje... obično ili laparo (kako ko, to je najčešće 3 dana bolnice) ili onaj metro-nešto lijek, ali taj se, koliko kužim, mora uvest jako rano u trudnoći... E, ako ti to predlože, mislim da je to neki citostatik, 3 mjeseca nakon toga se ne smije zatrudnjet (pls provjeri).
Oporavak od laparo - kako kome, najčešće isto 3 mjeseca.
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.05.2010. at 14:24
Vikki, meni su ti napravili (dijagnostičku) kiretažu odmah isti dan kad sam došla u petrovu na pregled (beta je već bila u padu). Odnosno, prvo sam išla na uzv - u maternici se ništa nije vidjelo, a u jajovodu im je bilo sumnjivo, ali nisu bili sigurni je li vanmaterična. Pa su mi napravili dijagnostičku kiretažu (užas, bez anestezije!!!) i zaključili da to nije to. Par dana kasnije sam išla na laparoskopiju i to što im je bilo sumnjivo u lijevom jajovodu je bila tzv. ekstrica.
A ne znam da li se vanmaterična može sama od sebe očistiti.
Ja se nadam da ćeš, s takvom betom, za 2 dana procuriti.![]()
PS. ja sam malo krvaruckala, ništa posebno, s betom koja je bila 517, pa je za 2 dana pala na 100 i nešto. Nakon kiretaže je opet počela rasti...
A laparoskopija je prošla vrlo ok. Nisam imala ama baš nikakvih bolova, kao da mi nisu ništa radili, jedino su me bolila ramena i ispod rebara od tog plina s kojim te napušu. To je trajalo ravno 3 dana i malo je neugodno. Tjedan dana kasnije sam došla vadit konce i otišla na more.
Kupala sam se otprilike 2 tjedna nakon laparo. Tjedan dana nakon sam vadila konce, i nisam baš odmah otputovala nego za tjedan dana. To su tako sitne ranice da stvarno zacijele nakon 7 dana.