Vikki![]()
Znači kao i nakon kiretaže. Znam da su male ranice, endometriom sam uklonila laparoskopski, ali se više ne sjećam je li boljelo i kako dugo. Planiram godišnji od 20.6. pa ne bih da mi cijela stvar zezne kupanje.
vikki nadajmo se M za najkasnije 2 dana i super kupanju od 20-tog šestog. Nek' ti se ovaj puta posreći~~~~~
Vikki ~~~~~~~~~![]()
Shanti ima li novosti?
Cure![]()
vikki, grlim te...
Shanti, navratila sam vidjeti sto ima kod tebe, i vidim da nema nista...
cure, falite mi
vikki, žao mi je i nadam se da će sve proći sa što manje komplikacija![]()
Hvala vam na podršci, drage cure. Kako je momentalno u klubu ipak rekordan broj trudnica, a i onih koje će to uskoro biti, ajmo se mi veseliti njima, jer mi se čini da sam temu preko noći pretvorila u tešku depru.
Javim se kad ova tragikomedija završi (dotad se pravim da se ništa ne događa) i big hug svima.
kako vikki kaze evo ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trudnice ali i tebi vikki ipak bigi punooooooooo
i da sve zavrsi sto prije i sto bezbonije. Puno, puno mislim na tebe
Danas je točno 6 tjedana i izgleda da je krenulo, jutros rano malo svijetle crvene krvi, zatim ništa, i sad ponovno (uz jaka probadanja). Ipak ću proći bez bolnice, nadam se.
vikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe bez bolnice!![]()
Vikki, stvarno mi je žao da za ovo moramo vibrati, ali eto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do utorka (kad nećemo piti kavu nego neki alkoholić) sve bude manje-više gotovo!
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 26.05.2010. at 12:04
Vikki, da prođe što brže i bezbolnije![]()
Posljednje uređivanje od Shanti : 26.05.2010. at 13:52
A u vezi mog ciklusa, moram se "ceriti" jer ne znam više što bih drugo... danas, na okrugli 50. dan, 23. dan od prestanka 10-dnevnog uzimanja Duphastona, i najmanje 18 dana od kad sam se nadala da ću dobiti M, imam (vjerojatno perzistentni) folikul, doktor veli jako lijep
, 24x21 mm, endometrij 11 mm, i da mu sve djeluje kao da sam pred O.
Uglavnom, ako ne počne M do iduće srijede, idem opet na uzv, da se vidi je li taj folikul prsnuo, a ako nije, nadam se da će ga punktirati tako da konačno krene ta duuugo očekivana m. Uglavnom, i dalje čekamo...
(ako do tada dođe M, startam sa stimulacijom)
Shanti, nadam se da ne potcjenjuješ ni kućnu radinost!
Drage moje optimistične u vezi mog ciklusa (ja to doista nisam, ako se nešto može zbrčkati pred moju drugu u životu stimulaciju, eto, zbrčkalo se)...
Btw, cure, jesmo li za treću veliku konferenciju kluba, jednu subotu prije nego što krenu godišnji, na Jarunu ili tamo blizu Stare Save? Vjerojatno će neki (a nadam se i ja) pokušati povezati dane između dva vikenda (19. i 26.6.), pa bi konferencija, ako ima zainteresiranih, mogla biti 12.6. ili 3.7.
Hm? Jeste za?
Tiki_a, hajde i ti dođi...![]()
Posljednje uređivanje od Shanti : 27.05.2010. at 07:06
Shanti, odlična ideja za veliku kavu ... možda bolje 12.06. .... netko će u srpnju već dignuti sidro. Nego, je li ti to dr rekao da je folik.perzistentan ili ti nagađaš? Možda je prethodni ciklus bio anovulatorni, a ovaj folikul je posljedica aktivnijeg ciklusa u nastavku ( pa u tom slučaju nije za otpis)
Koke svima![]()
Doktor je prvo rekao da je perzistentan, pa kad sam ja spomenula punkciju, nakon koje bih u tom slučaju dobila M u roku od 3 dana (to smo već dva puta prošli), onda je rekao da mu po svemu više djeluje da sam pred ovulaciju i da bi taj folikul mogao ubrzo sam prsnuti (na nalazu je uz tu diiiivnu riječ napisao ?) i da pričekamo još tjedan dana... Pa kad već toliko čekamo, čekat ćemo još tjedan dana... a ne bih se čudila da se to razvuče i na dva tjedna... U nedostatku onog smajlića koji štrika, stavit ću ovaj
Kokice, vibram za vaš prekrasan lipanj...![]()
Vikki, znam da sve skupa nije dobro ali ipak mi je drago da se situacija vise nece komplicirati.
Shanti, cudom se cudim, ne znam sta drugo da kazem.Vec je krajnje vrijeme da ti zavibramo.
Tili_a, nisam bas pratila, jel stigla m?
Kako nam je nasa trudnica Mimek?
Cure, ja vam se necu pridruziti na ovoj kavici, mislim da u subotu idem na put i vracam se u cetvrtak.Btw. u ponedeljak sam pocela s Stediril-om tako da polako opet krecem u action.
taca70 bravo za akciju i malo praha i ~~~~~
ja sam u nekoj ludnici, ali nevezano za trudnoću (to ćemo na kavici), pa sam odlučila malo uzeti slobodnih dana i tako ću i dalje red slobodnog, red laganini raditi, pa dok bude išlo...
dobila sam dvije kg, ali koliko jedem to je ništa
Shanti potpisujem cure i svima želim puno sreće u akcijama, pa makar ta akcija bila i odmaranje i kupanje na moru![]()
Vikki, za dobre vijesti u lošima ~~~~~~~~~~~~
Svima u klubu pozdravi od mene i moje bebolinice koje stalno skićemo po vani i nismo baš puno na forumu ~~~~~~~~~~~~
andream
taca70 super za start jer već si nam ti na redu za neke konkretne brojkice~~~~~
M stigla, normalna, zdrava...makar nešto...
Mimek, pametna odluka!
mare41![]()
Drzim fige Shanti da od cekalice (m) ubrzo postanes pikalica!!!!Sretno!!!
Shanti ~~~~~~~~~~
Ja od jučer krvarim pošteno, još uvijek dosta boli (ne radim), no sretna sam što sam izbjegla naše horror bolnice. Sutra i idući tjedan ću napraviti još koju betu da vidim da pada i bacam se na omiljene ljetne aktivnosti.
Svima![]()
Drago mi je Vikki da si izbjegla mrcvarenje i traume u bolnici..drz se i uzivaj u ljetu!![]()
Vikki, ~~~~~~~~~~ za tebe ~~~~~~~~~~~~
Svima u klubu mah-mah od nas dvije "skitačice".
Vikki![]()
Ja sam na starom godišnjem od 3.6.do 21.6. Tako da bi ja teoretski mogla tu veliku kavu 3.7. Ali moram reć da nisam nešto oduševljena, više volim ove naše male kavice. Tako da, ako svima više paše 12.6.slobodno me preskočite.
I da, vrijedi li kava 1.6???
Mare nam skita belosvetski...
Shanti, želim brzi start..
Mimek, Gričanka, Sela i ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nadam se da se vidimo u utorak.
Vikki, drži se... dobro je da ćeš barem bolnicu izbjeći...
Ako druge koke neće moći, gričanka, mi smo spremne napraviti veliku kavu "u dvije"?
Ajmo cure, hoće li nam se pridružiti još koja? One rujanske, velike, su bile baš lijepe...![]()
Posljednje uređivanje od Shanti : 27.05.2010. at 18:28
Vikki, drago mi je da ćeš ipak izbjeći bolnicu.![]()
vikki, draga, nadam se da si bolje.
Shanti, ja sam za svaku kavu, a ona 1.6. se podrazumijeva, žao mi je što će biti bez tace.
Današnja beta 24, pristojno pada, barem to kad nije htjela pristojno rasti, još jedna za tjedan dana i gotova priča.
Svima![]()
Vikki![]()
Cure, vidimo li se sutra???
Nije me bilo ovih dana (odnio mi mm laptop pa nisam imala pristup)
Vidimo se sutra, samo ćemo još ujutro vidjeti kakvo će biti vrijeme da znamo hoćemo vani ili unutra. Sela, glacova, i ostale, vidimo se?
Posljednje uređivanje od mare41 : 31.05.2010. at 08:06
Pozdrav curke!U zadnje vrijeme je nekako slow motion na ovom forumupa sam se orijentirala na neke druge,ali tu sam uvijek negdje..Meni jos circa 12ak dana do pocetka sljedeceg ciklusa pa sam se bacila na tzv.pripreme.Sto se kave tice,evo mogu reci da sam uvjetno receno slobodna od posla,ali imam neke druge obaveze.Imam akupresuru i narucena sam na sisanje kod svog frizera,tako da je to dosta aranzmana za jedan dan.Ako cu imati vremena,javit cu se Mare smsom da stizem.Pusse
![]()
Sela, uvijek mi je žao kad neko ne može doći, zato i najavljujemo 10-15 dana prije da se stignemo organizirati. Bit će nam drago ako uspiješ doći.
Pusa trbuščiću slatkom (riječ na D se ne govori).
Malo nam je zatisje, izgleda da ce lipanj biti opaki. Ja sam u nedjelju obavila uzv, ali ciklus je los. Bilo je za ocekivati, tako bude poslije stimulacije.
Ne znam zasto povremeno imam nadutost i to baš jako. Znam da neke cure kod stimulacije budu tako, sjećam se Aurore Blu i dr...., kod mene nikada ništa, ali sada, pojedem nešto minimalno i trbuh kao u debele trudnice (kao kod Mimek). Onda par dana ništa pa opet. Imam neke kratke vestice i sl., sirota nemam što obući u takvom stanju koje na žalost nije drugo. Ako imate neko mišljenje, iskustvo ili sl. na tu temu, bila bi zahvalna
Dogovorila sam s prof. zadnji stimulirani, kaže da svakako dođem 1. ili 2. d.c. Pretpostavljam da ćemo na dugi protokol. Što bi drugo moglo biti od 1.(2.) d.c....
Posljednje uređivanje od mare41 : 31.05.2010. at 19:07
Drage moje, uživajte bez mene ovaj put, nisam baš veselo društvo pa neću kvariti atmosferu, svima![]()