Stranica 42 od 52 PrviPrvi ... 324041424344 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja dolazim! Vrijeme i mjesto tokom dana?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dolazim! ...
    ... i ja! U 16.30 a još ćemo vidjeti za mjesto (ovisi o vremenu)
    Kokice

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

za sada i debela dolazi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pusa trbuščiću slatkom (riječ na D se ne govori).

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Malo nam je zatisje, izgleda da ce lipanj biti opaki . Ja sam u nedjelju obavila uzv, ali ciklus je los. Bilo je za ocekivati, tako bude poslije stimulacije.
    Ne znam zasto povremeno imam nadutost i to baš jako. Znam da neke cure kod stimulacije budu tako, sjećam se Aurore Blu i dr...., kod mene nikada ništa, ali sada, pojedem nešto minimalno i trbuh kao u debele trudnice (kao kod Mimek ). Onda par dana ništa pa opet. Imam neke kratke vestice i sl., sirota nemam što obući u takvom stanju koje na žalost nije drugo. Ako imate neko mišljenje, iskustvo ili sl. na tu temu, bila bi zahvalna
    Dogovorila sam s prof. zadnji stimulirani, kaže da svakako dođem 1. ili 2. d.c. Pretpostavljam da ćemo na dugi protokol. Što bi drugo moglo biti od 1.(2.) d.c....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da ćemo na dugi protokol. Što bi drugo moglo biti od 1.(2.) d.c....
    Drugo bi moglo biti da je kratki, dugi je kad se počne sa supresijom u prethodnom ciklusu. Tiki, draga, da te utješim, trbuh ćeš sad još podebljati (živila Mimek, štuca joj se), a ne smanjit (bar se ja na to furam). S tvojim kraćim ciklusima brzo će stimulacija, zar ne?
    Posljednje uređivanje od mare41 : 31.05.2010. at 19:07

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moje, uživajte bez mene ovaj put, nisam baš veselo društvo pa neću kvariti atmosferu, svima

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Očistih malo inbox

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vikki, pa nitko ni ne očekuje da budeš dobre volje... možda bi ti jedan brainstorming s curama iz mudrog kluba ipak pomogao evo, za početak, ja bih ti savjetovala da poradiš na cirkulaciji. Ja ti se prva pridružujem

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vikki, hvala na čišćenju inboxa, htjela sam ti napisati isto što i Aurora, danas je obavezan fragmin

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala, curke , no drugi put ipak. Kiss, kiss..

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

o vidim nekome su se svidjeli domaći prirodni proizvodi

moramo se raspitati da li tamo gdje mislimo sjesti ima tih delicija da vam ne propadne terapija, pa da mi ne budete neraspoložene.

čini mi se kakvo je sad vrijeme da nećemo u našu staru apoteku i to bez recepta

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, sad je opet oblačno, oćemo u apoteku ili ne? Ja brzo gibam na riječki rendes pa mi pliz javite na mob, a ja ću proslijediti glacovoj ako ona u međuvremenu ne pogleda tu.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 01.06.2010. at 11:19

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, vrijeme je vrlo promjenjivo... trenutno opet oblaci...
    Prijedlozi??? Stara apoteka, ili???

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam uvijek za staru apoteku... sigurno je sigurno

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

onda kaj ? di smo ?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U apoteci.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mare41

Cure uživajte na

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga tigrical i TM
    Bilo je ugodno kafenisati, kao i uvijek.
    tiki i druge cure, nadamo vam se drugom (prvom) prilikom. Klupska trudnica nam je prekrasna i isplati se doći da vuče za nosiće.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala draga mare i vi ste meni uvijek prekrasne zato i jesam na svakoj kavi i nadam se da će moje povlačenje uroditi plodovima...

falila mi je samo ona pospana pratnja do kuće

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pusa svim curicama s plavim i smeđim i ......očima!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    falila mi je samo ona pospana pratnja do kuće
    ....

...i ti meni... sve ste mi falile...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure hvala na ugodnom druženju jučer.
    Iduća 2 i pol tjedna ću se javljati povremeno iz cyber pointa.
    he he, idem na odvikavanje

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sretno ljepotice i vrati se friška i odmorna i ne broji dane, samo se opusti...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Gdje ste cure? Dodjem vas pozdraviti i trazim temu, trazim.....proljetni umor, ha?!
    Ajde, fino se odmorite pa u akciju, a ja vas puno pozdravljam i cuvajte se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikica, draga, kako si? Ima li kod tebe nekih novosti? Kod nas je ovo više zatišje pred ljetnu buru nego proljetni umor.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da ne bi falilo uzbuđenja u klubu, evo mene s novom betom. Umjesto da padne na nulu (prošli petak je bila 24, i prilično sam krvarila 4-5 dana), narasla je na 76 . Dr. kaže da se ne moram bojati vanmaternične, na tako malu betu ne može prsnuti jajovod (hm), i misli da je loša intrauterina trudnoća. Beta opet u ponedjeljak (ovo je sad osmi tjedan).

A najbolja je fora što sam jučer napravila LH-trakicu (čekamo da prođe ovulacija da bismo imali odnose, jer nećemo opet riskirati trudnoću, neka prođu plodni dani) i bila je ful pozitivna, ja uvjerena kako se sve vratilo u normalu, uf.

Svima big hug i do iduće epizode.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj vikki! Baš te zeza beta...beta kojoj se svi veselimo, ti je moraš

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koja igra živaca !!!

drž' se vikki

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    tikica, draga, kako si? Ima li kod tebe nekih novosti? Kod nas je ovo više zatišje pred ljetnu buru nego proljetni umor.
    nema na zalost....i ja cekam buru

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Samo da vam mahnem svima. Na hvaru je definitivno došlo ljeto
    Vikki, uh, mislila sam da je sve iza tebe... drži se!

Ima li se saznanja o tome kako je prošao onaj famozni sastanak svih mpovaca 1.6???

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vikki, ~~~~~~~~~~~ da bude ipak na kraju nula (nije neka utjeha ali najbolje u svemu trenutno).
    I pls prosvijetlite me jer se i mi igramo ovih dana s tim Lh trakicama - da li je druga crta tamna samo jednom, kad je ovulacija (tj tamna kao kontrolna crta) ili to mora biti i kasnije, npr u vrijeme očekivane menstruacije/eventualne trudnoće?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U vrijeme očekivane menstruacije - kada bih je dobila - druga je crta bila lagano svijetla, a kad sam zatrudnjela, druga crta bila je gotovo tamna kao i kontrolna (mrvicu scjetlija) - to je zato što su LH i beta slični hormoni (ne znam cijelu teoriju). Navodno, da bi LH bila pouzdan pokazatelj trudnoće, mora biti ful tamna, jednako kao kontrolna ili tamnija.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vikki
    Koliko sam shvatila LH hormon i beta HcG imaju sličnu bočnu skupinu na koju reagira receptor LH testića pa će zato veliki dio LH testova reagirati i na ovulaciju i na trudnoću, ali svi će uvijek preporučiti da se za trudnoću uzme standardni test trudnoće. Meni je jednom bila LH trakica pozitivna pred ovulaciju, a onda opet točno na jutro kada sam išla na FET petodnevne blastice u Mb. Tamo sam to i rekla, prvo su me pitali zašto sam to uopće radila, a onda mi dali da ponovim test i ponovo je bio pozitivan. Nije bilo objašnjenja. Dr. se smijuljio, a ja sam rekla da nema šanse da sam s našom dijagnozom trudna, a on je rekao da je s našom dijagnozom sve moguće. Na žalost sam ja bila u pravu, ali nije nikad razjašnjeno što se dogodilo.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala cure na pojašnjenjima.
    Kamo sreće kad bi moja trakica za par dana bila opet pozitivna ali ne zbog Lh hormona ...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja beta danas 82, i dalje pomalo raste. Ne gine mi bolnica, no odgađam u nadi da ću opet prokrvariti. Sad je ipak veća vjerojatnost da je vanmaternična. Pokušavam se sjetiti kome se obratiti da ima razumijevanja da me ne zadržavaju danima u bolnici, nego da riješe to, laparoskopski ili metatrexatom. Svaka ideja je dobrodošla .

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

vikki, pa da li si bila gdje na ultrazvuku ? Da li je uopće tko pokušao ustanoviti da li je ili nije vanmaternična ?

šaljem ti pp

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ajme Vikki zaista sam mislila da je završena priča s tvojom betom...kad ono.. Na žalost neznam nikoga u Petrovoj... pa mogu samo držati fige i moliti se da ipak sve prođe što bezbolnije

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga vikki, nadam se da će proći što prije i što bezbolnije.
    taca, a moj pp, ostao sam i tužan
    tiki, kako je, koja je faza?
    Aurora negdje uživa
    Mimek, kiss
    Shanti, kiss
    cure

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj vikki . Na žalost niti savjetom ne mogu pomoći.
    andream, za LH sam čitala da trakice detektiraju alfa lanac koji je ranije "vidljiv" u slučaju T. Hcg ima alfa i beta lanac. Ja sam nekako shvatila da pozitivna LH prije M može i ne mora biti T, ali ako je negativna da najvjerojatnije nije T.
    mare41, hvala na pitanju, čekam M. Trebala bi stići za vikend što je meni najbolja varijanta zbog posla, ali malo me plaši što ako neće biti dr.
    kokice i one mlađe

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mimek, ne može se vanmaternična utvrditi UZ-om, pogotovo ne na ovako malu betu, beta bi morala biti iznad 500, zato dosad nisam ni inzistirala na ultrazvuku niti su doktori mislili da ima potrebe; svi su očekivali svaki čas krvarenje, što smo i dočekali, no, evo, ta se čudovišna mrvica ne da ni naprijed ni natrag (a i što god bilo, sumnjam da želim vidjeti i znati, samo neka ode što prije, osjećam se kao da aliena imam u sebi). No, dogovorila sam nešto, bit ću pametnija za koji dan.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vikki, žao mi je što prolaziš kroz ovo sve i nadam se da će proći na najbrži i najbezbolniji mogući način!
    imaš pp

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo prenosim molbu sa pdf. o kvaliteti JC da moj jucerasnji post kopiram i ovdje.
    nadam se da ce nekome da pomogne, ili pridruzite nam se barem na gornjem topicu za malo diskusije. puno pozdravljam

imam da prijavim jednu dobru vijest - nakon moje vlastite trudnoce, ovo je vijest koja me je ove godine najvise obradovala

o svom slucaju sam pisala na vise pdf - visok FSH, uz to low responder, pa antitijela, kod muza OAT...nakon neuspjelih postupaka ostali smo trudni prirodno, na opste iznenadjenje. e sad - ja sam u pripremi za novi ICSI pomalo experimentisala sa poboljsanjem fitness-a ovih mojih preostalih JC, i prilicno sam sigurna da su mi tu DHEA (75-100mg dnevno - pola ujutro, pola uvece), uz vitamin D3 (2000 I.U.) pomogli.

elem, kad sam zatrudnila, u grupici cura sa MPO klinike sa kojima se druzim zavladalo je opste odusevljenje i svi su to naravno htjeli da uzmu. sto naravno nije imalo smisla, jer DHEA je rejuvenating factor i eventualno tamo moze da pomogne gdje je kvalitet JC issue, tj. godiste zene, a ne male factors ili neka mehanicka pitanja.

znaci, ja sam ostatke svojih vitamina proslijedila jednoj curi koja je imala sljedeci problem:
    42 godine, dvadeset godina sa istim muskarcem (jednom u mladosti imali abortus - ovo naglasavam zbog cinjenice da je barem bilo izvjesno da je tijelo u mogucnosti da obavi implantaciju).
    zadnje dobre cetiri godine pokusavali su da zatrudne, dvije od toga su u MPO postupcima. njeni jajnici (uprkos ne bas toliko visokim godinama!!) poceli totalno da stekaju sa funkcijom, mjesecima ne bude ovulacije, pa onda skoci 1 folikul ili maximalno dva nakon prejake stimulacije, ali do dobrog transfera nikako...

Posljednje uređivanje od hanumica fata : 08.06.2010. at 11:57

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da skratim, cura je uzimala DHEA (takodje vitamin D i jos one prenatalne sa folnom), a sve u razgovoru sa MPO doktoricom koja nam je ista.
    kao prvo, kaze da se nakon manje od dva mjeseca osjecala vise fit, koza se na licu popravila ?!? drugarice u drugoj zemlji koje je dugo nisu vidjele rekle joj da puno bolje izgleda...dalje, nakon nepuna tri mjeseca pojavila su se i dva poveca folikula, i to skocili vec 6-7 dan ciklusa?!?
    to je, uzgred budi receno, bila tacka gdje sam se ja prepala da li joj DHEA bas prija, ali ona je nastavila da uzima.
    u sljedecem ciklusu su radili ICSI.
    imali su dva folikula, oba punktirali, oba oplodjena, oba transferirana.
    oba se primila ...
    prosle sedmice je imala UZ, nazalost je jedan odustao, ali drugi izgleda dobro, tj. srce kuca...

znaci, please nemojte shvatiti ovu DHEA kao crno-bijelu situaciju, bilo bi nam potrebno jos puno zena prije nego sto mogu bilo kakvi zakljucci da se izvlace, ali sam misljenja da ima dobrog razloga vjerovati da pomaze kod starijih i tamo gdje je rezerva problematicna.
    mozda nece svakome pomoci, ali dobra rejuvenating kura moze samo da oporavi organizam i resetuje te preostale maticne celije.
    sretno svima!!
    Posljednje uređivanje od hanumica fata : 08.06.2010. at 12:00

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hanumica, draga, big kiss i hvala, javljaj nam kako vam ide

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Imam potrebu kopirati jedan post sa Zdravlje i život (možda ga treba i drugdje zalijepiti, upravo sam saznala da se pokazao istinit),
    Da, istina je - stalno se vrti to pitanje "duplanja bete". Koliko god puuta to ponovio, opet je čini mi se nedovoljno: beta se u ranoj trudnoći (u vrijeme testa ) dupla sva tri, a ne svaka dva dana; porast od minimum 66% u odnosu na predhodni nalaz sasvim je dobar za kliničku praksu i tu nema prevelike mudrosti.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mare, beta se dupla svaka dva dana do vrijednosti od 1.600, svaka tri dana od 1.600 do 6.000, a iznad 6.000 i svaka četiri dana. Naravno da postoje odstupanja, ali minimalna, a što se tiče porasta od 66%, imala sam ga u drugoj trudnoći, i zaista se duplala za te 2/3, no nije dobro završilo. Uvijek ponavljam, beta se mora duplati, jedno kiksanje ne mora ništa značiti (ili ako je vrijednost npr. 545 umjesto 550), ali još nisam čula da se beta nije pravilno duplala, a da je trudnoća iznesena. Nažalost.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare srce si.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga vikki, znam to sve, al vjerujem dr R, pogotovo što se Sarina beta poduplala 3. dan, a ne 2., (i više od duplo), Sara, draga, poskakujem i ovdje
    Posljednje uređivanje od mare41 : 09.06.2010. at 10:57

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A nisam vidjela dase o tome piše ovdje, sorry ne pratim sve teme na pdf-u. Ko što rekoh, jedno loše duplanje ne znači ništa. Sretno, sara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •