Stare koke na starom mjestu, atrij Arheološkog muzeja, pa ko voli...
Stare koke na starom mjestu, atrij Arheološkog muzeja, pa ko voli...
Evo, da podignem malo. Jupiii, danas se vidimo!!!![]()
Aurora, evo i ja jupi za popodnevno gledanje
Kako je čekalica aleksandraj?
tiki, ima li novosti?
A dokad ćete biti? Ja bih trebala raditi do 16 (male su šanse da zbrišem prije), onda moram skoknuti po uputnicu (smetnula sam s uma da sutra trebam u bolnicu na kontrolni UZ), doma promijenit prijevozno sredstvo i sumnjam da stignem prije 17,30![]()
Možda i ja stignem tek oko 17h, tako da vjerujem da ćemo biti do nekog doba.
Ma i meni paše što kasnije. Možemo pomaknuti na 17h.
... i meni! Vidimo se!
Meni je iskrsnuo razgovor za posao u 18 h,
pa ću provjeriti da li ste još tamo kada završim.
Prijedlogbzirom na vručinu i da svi ne jurimo da početak bude oko šest,pola sedam?
ja sam vas mislila iznenaditi, ali vidim promjene plana...
ako bude tako kasno ja ću onda ipak drugi put, a ako netko ipak može oko 17 h
Mimek, "iznenadi" nas pliiz... doći ću ja u 17
Glacova, Vikki... samo vi dođite kad stignete... ionako uvijek zasjednemo na par sati, a vrijeme proleti...
Mimek, glacova, gričanka, i ja sam tamo u 17h.
Mi na poslu imamo frišku trudnicu, sjećam se da me kolegica čekala za prvo koje sad ima 3 i po, sad za drugo odustala od čekanja, neka dice, bit će i naših![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 01.07.2010. at 13:43
Ja se ispričavam,nisam stigla jučer,ali vjerujte meni je najviše žao! Imala sam hrpu pitanja za neke od Vas. No što se može,posao je posao! Do ponovnog viđenja pišemo se! Pusa svima!
Glacova, neka je barem taj razgovor za posao urodio plodom, a bit će još prilika za nadoknaditi propušteno i ispijanje kavica i još koječega
Kofi družice, uživala sam jučer u čavrljanju s vama.
Svima pozdraf![]()
Ah, ugodno druženje, kao i uvijek... mi neke se vidimo za 15ak dana opet, nakon uspješnih transfera, malo prije vađenja velikih beta![]()
Ja zasad sve po PS-u.
Ko nije dosad primijetio potpis od Mimek, nek primijeti.
mare41 baš mi je drago da si započela jedan dobar niz i hvala na skretanju pažnje na moj potpis.
Evo svima želim bar jednu curicujer kao što se čulo na uvijek interesantnoj kavici svi kreću u nekakvu akciju, ak' niš' drugo aktivni odmor od svega...
vikki kako je ?
Mare41, znaci sve za 5.Ma ti hormoni cuda cine.
Vikki, skitas ili si nas zaboravila?
SkitamCista ne desnom jajniku nestala, ali sad imam tri na lijevom, jedna je narasla na 7x7 (ne znam gdje mi stane samo), a druge dvije 2x2 cm. Na Duphastonu sam dva tjedna (među ostalim i zbog zadebljanog endometrija), 23.7. kontrola. Obožavam tog dr.-a jer je totalno lud, sušta suprotnost onim bogovima u Petrovoj.
Uglavnom, prije 26. ne mogu na more, a do 16.8. se zbog posla moram vratiti![]()
Druženje je bilo vrlo ugodno (s lijepim iznenađenjem za mene) i jedva čekam sljedeću kavu.
Vikki, vjerujem da će ti proći te ciste s 15 dana duphastona!
Mimek, nadam se da ćeš me jednom morati poučiti kako se napravi taj baby kalendar. Sad si na pola puta... kako je to brzo prošlo
Mah-mah svima, i sretan put Gričanki ovaj tjedan!
Samo da pozdravim ekipu!
Kod mene ništa novo, osim što imam od danas malo bolji komp pa se lakše mogu s vama družiti. M još nije stigla, a nisam imala vremena otići do dr-a, možda idući tjedan.
Lijepo je imati trudnicu u klubu, Mimeki curica
![]()
Pozdrav koke! Evo jedna (skoro podnevna)za sve i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~za Tacu pikalicu!
![]()
Ja danas dobila menopure i protokol za 9.mj, jupiii!(ne moram ni reći da ne trebam nikakve nalaze ponavljati
)
AuroraBlu, super, super ...![]()
Super, Aurora! A kakve bi nalaze trebala ponoviti?
pikalice, čekalice koječega, odmaralice, planiralice, estrofemice i sve ostale jedna velika pusa.
AuroraBlu baš sam jutros mislila kako će ova druga polovica duže trajati, ali izdržat ćemo i to kao i dočekati da i u tvom i ostalim potpisima pratimo link kad će, kad će....
Gričanka živila i ti s kofi, a može i jedno malo bijelo![]()
A mislila sam da jednom godišnje treba napraviti nalaze briseva i hormoneali još bolje, ne da mi se naručivati, čekati, ići po nalaze... ponavljati briseve... valjda je sve ok
Vidimo se nakon Praga! Gričanka, kad krećeš?
Neznam još točno, sutra moram poslije UZVa javiti nalaz, pa ćemo vidjeti što će mi iz Pronatala javiti. Po svoj prilici bit će to petak, možda četvrtak... Nadam se da na UZVu neće biti iznenađenja, onih neugodnih, naravno...
Halo drage moje, evo kratkog izvjestaja sa danasnjeg UZV: nesto ima ali ne znamo koliko i kolikih jer su jaaako mali pa sibam dalje sa po 4 Menopura do srijede.Fora je da gubim na tezini sto mi se jos nikada u postupku nije desilo.Nakon UZV mi je super sjela neplanirana kavica i "casica razgovora" s nasom trudnicom i jednom Prazankom.
AuroraBlu, isti protokol kao i do sada?Kako ti je frendica?
Mrvu pojačano, ali - isto. Ovaj put imam po 3 menopura od 2.do 5.dana (u proteklim sam imala samo 2.i 3.dan po 3) a kasnije po 2. 8.dan uzv pa će vidjet treba li se pojačavati ili držati na istom. I naravno, suprefact + ovitrelle. 1.9. A frendica je bila danas kod dr. R.i ima 2 folikula. Najvjerojatnije će punkcija biti u četvrtak (čisti prirodnjak).
Koliko menopura/gonala ćeš do srijede primiti? I koji će ti to biti dc?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 05.07.2010. at 16:02
Ja sam pocela sa stimulacijom 1.dc tako da ce mi u srijedu biti 8.dc a do tada cu primiti 28 ampulica.Nadam se da ce u srijedu folikuli biti dovoljno veliki da mogu poceti s Cetrotide.
Gricanka, svi se bojimo tih ruznih iznenadenja ali su srecom prilicno rijetka pa ~~~~~~ da sutra bude sve ok.
Gričanka, držim fige za sutra, naravno i tacinim folikulima.
Šteta šta ćete se sastajati drugi tjedan bez mene, neki se već bruse na ogovaranje
, al ni meni na moru neće biti loše
.
Gričanka, držim fige za sutra i da neugodnim iznenađenjima konačno bude kraj.
Aurora, uopće ne sumnjam u tvoju volju, tempo i pristojne folikule kad krene sezona MPO-a.
Taco, i ti si nam mladica po reakciji pa očekujem da ti mali folikuli vrlo brzo odrastu i urode plodom.
Tiki_a, čekam dobre vijesti i od tebe.
Mare, sve znaš
Mimek, nemam riječi za curu, što bih dala za jednu Gabrijelu
Inače, ja baš nisam normalna, danas sam opet opala s bicikla (kad pokušavam preletit preko rupa), MM je rekao da će mi zabraniti sva prijevozna sredstva ako se uskoro ne skoncentriram
P.S. Aurora, pozdravi puno frendicu.
Svima big![]()
Aurora, super za start u rujnu, pa to samo što nije.
A ja čekam M pa krećem obavljati gomilu pretraga (imam obaviti sve osim pape i krvne grupe). Uputnice nisam ni brojala koliko ih ima, skupa s MM možda i desetak
Svima u kljubu ~~~~~~~~~~~~
Vikki, ti si stvarno nestasna.Pa popucat ce ti sve te tvoje ciste ako se budes tako drmala okolo.Nadam se da se nisi oderala po asfaltu.
Andream, sretan ti novi pocetak.
taca70, andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~n adam se da je i vise nego dovoljno za uspjeh![]()
Hvala curke. Moram priznati da mi kao i nekad jako puno znači vaše vibranje.
A sada je tu i naša vragolanka pa sve ima nekako i drugačiji obol, možda s manje straha i nekako smirenije...
Cure, svima veliki hug, mislim na sve vas.
Mimek, znači stiže seka....
Gričanka, sretno!
Vikki, neka se ciste smanje, a endo stanji...
Ko se odmara - ugodno i opušteno ljeto.
Vikki, sad mi je jasno u čemu je tajna tvoje mlađahnostipadanje s bicikla vraća u djetinjstvo. Svejedno, nemoj više jer i ovako već dobro izgledaš
Zanima me još kad ćeš pročitati pp???
Taco, vjerujem da će kombinacija s cetrotidima biti dobitna!
Andream, pa sad vidim tvoj potpis, za tebe nema odmora dok traje obnova!
Gričanka, Mare, Tiki, Ina, Aleksandraj, Glacova,
Želim svima velike bete i ugodan odmor (Mimek, tebi samo ovo 2.)!
Gričanka, AuroraBlue, Taca 70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream ~~~~~~~~~~ za 09/10.
pozdrav svim ostalim kokama!
Mimek super za curu!![]()
He, he...... moj endo danas 14 mm, jako dobar (i odmah sam ga odfurala Vinceku i počastila tortom od naranče
).
Već sam se čula s Danicom i danas Pronatal ne radi (imaju neki praznik kako žena reče) pa ću sutra znati (otprilike) kad ćemo na put.
Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikuliće
Drage koke & trudnice & mame & čekalice mog najdražeg kluba ...![]()
Gricanka, radujem se beskrajno tvom divnom endicu.Svaka cast tim hormocicima, stvarno su carobni.
Svima pusica.
Mimek, bravo za sekicu.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Sretan put, cure! Nadam se da ćete nas izvještavati o svemu... čak i onda kad nastavite biti na godišnjima.
Pridruzujem se i ~~~~~~.
Moj UZV danas kaze da folikuli rastu, vodeci nekih 13mm, ne znam brojno stanje.Sutra Cetrotide i 5 Menopura pa u petak opet UZV.Doktor ocekuje punkciju u ponedeljak.Rade jos iduci tjedan i taman sam se utrpala u zadnj tren.
Tiki_a, jesi uspjela otici do dr?