Taca, ~~~~~~~~~ za jedan ali vrijedan. Mnogima se upravo taj jedan pokazao - dobitan, neka je tako i tebi.
Svima u klubu kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Taca, ~~~~~~~~~ za jedan ali vrijedan. Mnogima se upravo taj jedan pokazao - dobitan, neka je tako i tebi.
Svima u klubu kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
taca70, žao mi je da nije više zametaka,ali nek' je ovaj dobar i svi ćemo biti presretni!~~~~~~~~
M nema, razlog ne znam, ne putuje mi se u Zg, napravila test za svaki slučaj, negativan je. Danas najviše M bolova, možda mi se posreći...
Taca70~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ma bice dobitan. Kada su meni jedan vratili ja sam rekla da je to dobro ako se primi jer su za nase godine viseplodne trudnoce rizicneTiki_a neka dodje sto prije M.
Taco ~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za tvoga junačinu
Curke, svima big kiss![]()
Taca, SRETAAAAAN ROĐENDAAAAAANN!!! Nek ti se ostvari želja![]()
![]()
![]()
Pridružujem se čestitkama! Sretan rođendan, draga Taco
![]()
![]()
taca sretan rođendan i neka stigne najljepši poklon!!
Hvala vam puno drage moje.Vracamo krzljavca oko 19h.Javim se.Velika pusa svima.
Taco, sretno i neka mali bude najljepsi poklon za ovaj i sve ostale rodjendane![]()
Taco, kakav ćeš ti lijepi poklon dobiti od dr. R
Mimek vas sve pozdravlja. Bile smo Vikki i ja danas kod nje u bolnici. Malo se otvorila pa su je tamo fino zašili i sad je ko nova, vjerojatno će sutra doma pa će nam se javiti![]()
Taco ~~~~~~~~~ da se kržljavac pretvori u najljepši rođendanski poklon dosad![]()
Samo da prijavim ET jednog 8st zametka.Odlucila sam da cu biti stroga mama pa od danas nastavljam normalno sa svim svojim aktivnostima a malac neka se izbori sam za sebe.
Mimek, nadam se da ces nam se ubrzo opet pridruziti ovdje i na kavicama.
Gricanka, mare41, mislim na vas.
Pusica.
taco da i ovdje ~~~~~~~~~~~~~ za tvog mališana. I ja sam ovaj put bila stroga mama - radim, jurima na autobuse, tramvaje (kojih nema zbog ovih "mrzim ljeto u Zg" radova) i nadam se da će mališa biti žilavac. Vidjeti ću idući tjedan da li je uspio pratiti moj tempo
.
Taca, Marnie čvrsto vjerujem da ćemo idući tjedan imati razlog za slavlje!
A čini mi se da će i Mare i Gričanka biti isto na redu idući tjedan. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovo je stvarno velika akcija u našem klubu. Zanimljivo je i kako ste sve uskladile cikluse, he he, previše se družimo.
Taco i Marnie puno vibrica vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pod hitno želim trudnicu u našem klubu!!!
Taca70, Marnie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki + uskoro!
Gričanka, Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan put u Prag!
Pozdrav svim ostalim kokama!![]()
Opasne su nam naše koke, bravo taca70, bravo Marnie! I ~~~~~da mrvice budu snažne. Praškoj ekipi jedanko puno ~~~~~~!
I moj je plan bio sada biti čekalica, ali izjalovilo se pa će nadam se biti u rujnu...
Pravo radno ljeto u klubu![]()
taco, marnie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~tiki_a, ti i ja cemo po jesenju bebu
Halo curice, vidim da najavljuju osvjezenje pa sta velite da se nademo u ponedeljak ili utorak?Tko je za neka digne ruku.
Helou koke
MM i ja se vratili jučer navečer iz Zlatnog grada gdje smo 6 dana hedonistički uživali (unatoč paklenoj vrućini) u šetnjama, pivičkama, spomenicima (uputila sam J.N. želje za svaku od vas na Karlovom mostu) i od ETa u petak čuvam dvije odlične mrve, 3 zamrznuto, ß 02.08. (tko će dočekati?)
Taca ~~~~~~~~~~~~~ za visoku ß i zakašnjeliza rođendan
Koke ... svima big(idem iščitati što ste pisale ovoga tjedna)
Gričankaza tvoje blizance! Nadam se samo da nećeš čekati s betom do 2.8 nego je napraviti 29.7.kakav je stari običaj kod nas
Taco, nažalost, ne stignem popiti kavu s vama ovaj tjedan. MM je tu, i svaki dan ili idemo nekome ili je netko kod nas + ja zubar i depilacija prije puta... Vidimo se krajem 8.mjeseca kad ćete sve već biti trudne a ja ću se spremati
Mare, Marnie, Vikki, Mimeki, aleksandraj, tiki, i sve ostale![]()
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 18.07.2010. at 18:28
Heeej gričanka. Eto i tebe s prekrasnim vijestima, SRETNO i puuuuno ~~~~~~~za lijepe mrvice.
![]()
![]()
Gricanka, nadala sam se da ces se javiti, vec sam se pitala kako si.
Dajte mi malo skratite ovo cekanje.Uvijek mi je ovako bilo za rodendan, nigdje zive duse.
Marnie, kako si?Kad je beta?
taca70, evo ja koristim onda priliku da ti cestitam rodjendan povodom kojeg ti zelim samo jedno: da ova mala mrvica u tebi ovaj put ostane s vama i da vas uveseljava jos dugo, dugo...![]()
Gričanka, iz petnih žila zaza blizance.
Taco, rado ću ti skratiti vrijeme, nažalost imam smrtni slučaj pa ću dva dana u tjednu otputovati u Dalm., ne znam još točno kad. U petak moram biti u ZG na kontroli (prestala s Duphastonom prije tri dana, od menge još ni m).
Koke![]()
Tnx, cure!
A meni se samo spava, u stanju sam zaspati za 3 minute i već pri samom pogledu na krevet... bit će zaostatak umora od puta
AuroraBlu ( i sve ptice koje putuju južno) sretan put i dobar provod (i ne zaboravite na old goody home made ... )
Taco, ja nemogu ovaj tjedan na kavicu, ako bude odgođena za iza nedjelje... tu sam... i vibram za ß ( i za Marnienu, of kors)
Za Mimek ~~~~~~~~~~~
... i pozdravlja vas Mare s juga
Vikki, tiki_a, m arta, rozalija, shanti & svima u kokošinjcu![]()
...i glacova...(kad bi bar edit duže trajao)
Evo i Mimeki stigli kući
drage moje koje ste mogle doći mi jaaako ste me ugodno iznenadile i razveselile, a i one koje su me zvale, SMS-ale i mislile na nas.
Svima veliko hvala i velika
Jedva čekam bete i naravno da ~~~~~~~
svima, svima sretno i Taco mislim da za mene nema kava do poroda. Do 11 mjeseca samo. Sretan ti rođendan i priljepilo ti se
marnie, neka je to implantacija. Mene poslije mb grcevi ubijali i bio +. Ovaj put nista, bila super i prokrvarila prije bete. Ja od sada molim Boga nek uvijek imam grceve. Gricanka, taco~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas tri puno vibrica, bit ce ovaj put nesto, kladim se.
Mimek, kako ćeš se ti lijepo odmoriti, prepusti se mirovanju i dosadi i uživaj! (ono je bio tipfeler, ali je dobro ispao, množina: ti i Gabi)
Marnie, ja vjerujem u implantaciju! I Mare mi javlja iste simptome kao i ti, ali i za nju vrijedi isto.
Taco, ti samo treniraj strogoću na malom junaku, trebat će ti
Gričanka, kad ti radiš test? 2.8. ne dolazi u obzir.
Sljedeći tjedan će nam biti uzbudljiv!![]()
Onda kavica kad nam se mare vrati a ja sam se utrpala na jednu u meduvremenu.
Mimek, kako se osjecas?
Marnie, nema druge nego da ~~~~~~ za srijedu.Nadam se da ces nam se i ti pridruziti na slijedecoj kavici.
AB , odlučila sam još na putu doma, da ću "normalno" živjeti, ali i nastojati relativno mirovati, kako mi je određeno (čitaj:ljenčariti sve u 16) i čekati 02.08. za vađenje ß, ali ću zato 30.07. (14 dpt) piškiti na testić tebi u čast(a možda tada neću biti cool kao sada pa ipak izvadim ß)
Mimekice ~~~~~~~~~~~~~~~~ dobrodošle doma
Curke![]()
Cure, dok vas čitam, polako mi "kapaju" nalazi. Danas spermiogram MM pokazao, po prvi puta, asthenoteratozoospermiu. Nakon ovog strah me i podignuti svoj nalaz hormona. Nije ni čudo što kućne radinosti nisu i očito neće niti moći uspjeti.
Gričanka, wow! Vibrice ~~~~~~!!!
Mimek, za tebe i za curu ~~~!
Marnie i Taco, vibram ~~~~~!
Gričanka, počašćena sam
Mare nam sutra vadi betu (ili piški, nisam sigurna) Dakle, za Mare i Marnie sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Žao mi je što neću biti s vama na kavi, šmrc...
Odlična mi je čestitka o Mimekpa ću je ponoviti: taco sretan ti rođendan i prijepilo ti se!~~~~~
mare41, Marnie puno i puno~~~~~~za sutra.
gričanka, uživaj u pospanom ~~~~~trudničkom raspoloženju!
andream, izgleda da je to kod tm-a jako promijenljivo i zato ~~~~da ponovo bude ok...
E, da, konačno sam se naručila za pregled jer M ne stiže; u petak, a možda me iznenadi do tada![]()