Gričanka, čestitke!!!!![]()
Gricanka, nemas pojma kako si me obradovala.Hocemo zapijati iduci tjedan tj. mare i ja cemo zapijati a ti ces nam praviti drustvo s nekim multivitaminskim sokicem?
Gričanka, čestitam!!!!!! Vibram za betu!!!
Taco, žao mi je, vibram za dalje..
Tikice, mislim da je AMH takav da će te na VV-u uzeti u obradu. Sretno!
Svima sretno!
Cure moje, mene danas iznenadili CB - i kad sam najmanje očekivala, evo pojavila se ešerihija kod aerobnih bakterije, zbog čega im se nije mogla očitati niti da li postoji ureaplasma. Bar eto klamidije nemam.
Sad ću vjerojatno udarati po kurama antibiotika dok opet sve ne postane sterilno (dobila sam u prilogu na što su beštije rezistentne).
Nadam se samo da ću se uspjeti očistiti dok ne počnu raditi na klinici.
I da, naravno, Gričanka, priključujem se čestitarima, a sad za veeeeeliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gričanka![]()
![]()
![]()
Nadam se ispijanju kave s vama zadnji tjedan u 8.mj.
Taco, žao mi je, ali vjerujem da će se dogoditi.
Mare, Vikki, Mimek, Glacova...
Moja frendica s kave koja je išla u Vili u prirodnjak + par gonala, je već izvadila 2 divne bete.
I ja cesto skicnem na ovaj podforum, ipak se krajem godine i punopravno pridruzujem... Veseli me svaka trudnoca objavljena ovdje!
gricanka, cestitam od srca i zelim ti predivnu veliku betu!
andream vibram da bestije nestanu do jeseni, pa da odmah mozes u akciju!
Hvala vam cure što se veselite sa mnom, baš ste me ganule, hvala svima i sve vas![]()
Taco, može, može sokić slijedeći tjedan (a vi ono za cirkulejšn)
AB ~~~~~~~~~~~~~za frendicu
Andream ~~~~~~~~~~~~~iš, iš beštijama
Koke![]()
gričanka, nadam se da uživaš!!! Šaljem ti ~~~~~~za lijepu betu!
andream, srećom pa si sada napravila CB, nadam se da ćeš se riješiti bakterije do planiranog starta~~~~~~
AB, BRAVO za frendicu s kave! Jel' i ona 39+?
Evo da odmah uljetim s terminom za zapijanje gričankova-može petak? Do tad će biti i 2 prekrasne bete. Još jednom-jupiiii, to se mora proslaviti!
tiki, koliko znam-frendica je mlada ko AB.za Vili frendicu!
Draga gričanka za tvoj lipi testići ~~~~~~~~ za prekrasnu ß. Ovo je odlična vijest.
Bravo Gričanka,~~~~~~~~ za betu!
Taco, žao mi je, idemo dalje.
Koke iz kluba![]()
Drage moje,jel ima šanse da pomaknemo termin za kavu ranije? Možda srijeda?
Gričanka, čeeeeeeeeestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
curke : taca,mare41, žao mi je, vibriram za uspjeh na jesen![]()
Glacova ... SRETAN ROĐENDAN!a poklon... zna se ... u rujnu!
I može srijeda za kavu, nek se ostale koke jave!
Draga glacova, sretna roćkas! Može srijeda, see you!
rozi
Gričankićikiss
Hvala,curke! I na čestitkama i na promjeni termina za kavu! Pusa!
Glacova, pridruzujem se cestitkama i potpisujem gricanku s istom zeljom.
AuroraBlu, bas mi je drago zbog prijateljice, daje nam nadu da bi i mi mogle ubrzo uspjeti.
GIRIČANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ma čestitam, čestitam, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ do bete, ali to je tooooooooooooooooo
Koje divne vijesti..........
možda vam se pridruže na kavi i cure koje nisu iz kluba 39+![]()
glacova![]()
gričanka, kad je beta, sutra ujutro?~~~~
koke i prijateljice koka![]()
U mislima sam u srijedu s vama. Gričanka, u tvoju čast ću konzumirati nekoliko dionizijevskih cirkulacija. I nekoliko za frendicu koja je isto 39+ i ima nizak amh.![]()
Gričanka, za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Koke, sve se ne usudim napisati, ali moja ß je zapravo sutra, 03.08. .... pogrešno sam preslikala datume na dane u matematici s GO ....sorry na obmani, nije namjerno, a i sama sam se ultra zbunila.
Dakle, još danas ...
Svima![]()
Gričanka, škicam na forum, imam danas pristup webu, sutra više ne. Čekala sam da poskočim na pravu brojku, ali evo ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu i jako sam sretna zbog vašeg plusića! Najrađe bih se ubacila na 15 minuta na tu vašu kavicu u petak, al me nema u Zg
Ovo je najzanimljiviji topic na potpomognutoj, bez konkurencije! rikikiki, švercerice, baš me razveselio tvoj post!
Svima velika
Jeste vidjele ovo ?
Jelena, kava je u srijedu, pretpostavljam da te ni onda nema? Bit će opet kava vrlo brzo pa nam naiđi, učestale smo s kavama ko maturanti 70+ koji se nalaze svake godine, a ne svake 5.-te ili 10.-te.
gričanka, jadni mi nestrpljivci, ja bi na takav plus odmah otišla na betu, al bravo što si strpljiva, bit ćemo i mi do sutra.
Gricanka, bas nas drzis u neizvjesnosti ali bitno je da se ti osjecas kao trudnica pa ce i beta to pratiti.
Jelena, naisla sam na taj casopis u Petrovoj prosli ponedeljak i vidjela taj tekst bez potpisa.Nadam se da nam donosi dobro iako je nepravda uzasno velika.
Mi ćemo vam samo mahnuti i svima zavibrati jer sutra gibamo na jug.
Danas smo se MM i ja opskrbili kod doktora antibioticima pa se nadamo da ćemo krajem mjeseca biti čisti od svih nepozvanih stanara i u niskom startu.
Da, sutra smo opet na cestiCure, lijepo se provedite!
(bome bih i ja već izvadila barem jednu betu)
Je, onda budemo čekali do sutra. gričanka za lijepu betu trećeg osmog~~~~~~~~~~
andream, Jelena mah mah
Gričanka, dakle, ovo je prekrasna vijest - držim palčeve i na rukama i na nogama
Nemoj samo previše gledati u test, da se crtica ne izliže
Puno pozdrava svim kokicama od jedne trudnjače 39+
Ja ću opet zavibrati za Gričanku i njezinu današnju betu ~~~~~~~~~~~~
Tiki, mare, Taco, Aurora, cure![]()
vikki i Aurora, pozdrav jugu, vratilo se ljeto, ugodno punjenje baterija želim![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu. gričanka, nestrpljivo čekamo![]()
Mogu zamisliti kak je Gričankama čekati !?!? Iako već znamo da će biti do neba
Tiki_a, hvala na pitanju, relativno sam dobro. Malo sam "preslatka" (trudnički dijabetes), pa ništa od sladoleda ovo ljeto (šmrc). Vrijeme brzo leti, sada sam na pola puta do dolaska rode![]()
Što ima nova?
gričankovi ~~~~~dok se čeka
Vaka, lijepog si već vremena odradila, samo tako do dolaska rode~~~~, a ledać nek' padne svaki treći dan, ne mora biti baš King
Moje LH trakice bi već trebale biti tamne, nešto je krenulo pa drugi dan stalo, ako i danas neće tamniti druga linija izgleda da ponavljam loš ciklus
![]()
stalno dolazim provjeriti jel se gričanka javila
gričanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~