Drži se, Tikica, samo nek bude folikula, kilometri su manje bitni!!! Dakle, vibramo za fenomenalnu punkciju u ponedjeljak![]()
Drži se, Tikica, samo nek bude folikula, kilometri su manje bitni!!! Dakle, vibramo za fenomenalnu punkciju u ponedjeljak![]()
I ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i ja, i ja~~~~~
valjda ni ne moram javit da je stigla M, cure vidimo se brzo, a onima koje nam se neće moći pridružiti![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 12.02.2010. at 19:09
tikica_69 za sutrašnju štopericu i lijepe js!
vikki super za dogovor uzv-a u subotu, ponedjeljak nek' bude tvoj dan!
![]()
Mare
Tiki, moja LH trakica već je treći dan jednako svijetla, ipak sam napravila paniku bezveze. Naravno, sad me frka da ni neće potamniti
Koke![]()
U nekima je po defaultu - Vuk Vrhovec, Cito? to ne znam.
U ostalima - ne ide.
U Mariboru, na dan FET-a, po defaultu, ide nešto slično ovitrelleu, na p, nakon toga nema niti utrogestana. Tj. utrogstani se stavljaju samo ako dođe do punkcije.
Jel' pametno ili ne... Iskreno, sumnjam da to radi neku razliku. Vratit ću se na kraju balade na Lučija - sve je na embriju, drugo su "đinđe". A ako si daš štopericu onda si produžavaš agoniju jer se ne možeš testirati..
Sretno, tikice! Sretno svima! I ugodna kava!
Evo, i ja ću potpisati
I još dodati... Tikice, ja mislim da si ti jedna jako sretna žena - uz sve ostalo, imaš i čak tri folikula!Držim fige svom snagom!
Curice moje, kako nam je lijep ovaj naš bijeeeeeeli Zagreb...I još vikend, ne moramo na posao, a snijega do koljena. Ala lipote, ha Mare moja?
![]()
Mare41, kako ono ide plan za dalje?
Vikki, tikica69, čekamo i ~~~~~~~~.
M arta, kako je kod tebe?
Evo me s UZV-a, punkcija ipak u ponedjeljak (), i manji je folikul primjereno narastao, a najviše se veselim što neću na posao idući tjedan (ako bude sve po planu).
Svima ~~~~~~~~~~![]()
Je, samo na klomifenu (5 dana po dva i 2 dana po jedan), večeras je štoperica. Nadam se da će me ovaj put folikuli pričekati, bar jedan.
vikki, znaci i ti danas primas stopericu - sretno
Evo ja stigla sa zadnje kotrole. Ne mogu vjerovati da su mi od jucer u 16 do jutros u 8 folikuli toliko narasli
Danas 20, 19, 16 mm i onaj najmanji 12mm, no doktor kaze da na ova tri racuna.
Endic 12mm.
Uglavnom veceras u 21 ide stoperica i punkcija u ponedjeljak u 7 ujutro.
E sad mene muci jedna stvar i krivo mi ko cucku sto nisam pitala.
Jucer popodne me gledala doktorica i rekla je da danas uzmem normalno svoju terapiju i da dodjem danas na kontrolu.
Ja uvijek u 7 ujutro uzimam i Dec i Menopure. Tako sam i danas u autu nasred autoputa izbola svoj trbuscic. Danas me gledao dr. V i pitao da li sam uzela Dec i ja kazem - jesam. No uopce me nije pitao a ni konstatirao da sam uzela i Menopur.
E sad, s obzirom da su folikuli toliki koliki jesu, nece li oni u ovih 10-ak sati do stoperice popucati?
Tikica i Vikki, za sretan ponedjeljak!!!
Tikica, ma neće ti popucat uz Dec!
Mare, jesi živa pod snijegom?
A sad što je tu je, uzela sam jučer 1 choragon 1500, u ponedjeljak ću drugi, pa pauza do testa u subotu. Postavila sam pitanje Radončiću pa je rekao da ne može štetiti i da nije u pitanju hoću li ga uzimati svaka 3,4 ili 5 dana (u uputstvima na njem.-koliko sam uspjela shvatiti, oni preporučuju 3., 6. i 9.dan nakon punkcije. S obzirom da se za štopericu u stimuliranom postupku uzima 10.000 jedinica, za prirodnjak, odnosno za 1 folikul, 5.000, onda 1.500 nije tako puno, to izađe potpuno iz organizma za 5 dana, odnosno, ne može se ni detektirati kao debeli plus na testu. U svakom slučaju, kaže Radončić, treba učiniti 2 testa, odnosno 2 beta. Ako je prva pozitivna, ponoviti za 2 dana, i ako je u padu, onda je to 0, a ako je u porastu onda je ok.
Tikica69, i ja sam uvijek primala stopericu s vodecim od 20cm i sve ok.Endo ti je super a ova 3fol su ziher oplodene js.Jesi nakon Gonala nastavila samo sa Menopurima i po koliko?
imam goste doma pa ne stignem na komp, svima ~~~~~~~~ a snijeg je super, ali kad ne pada![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 13.02.2010. at 11:33
Neće popucati, tikice, i ja sam danas na dan štoperice uzela još jedan klomifen, mislim da folikuli ne pucaju dok se uzima terapija (griješim li?).
Sve vas lijepo ja pozdravljam ....
...pošto sam u prolazu, zavibraću za sve vas, a pogotovo za AuroraBlu&mrvicu, Viki&2folikulatj.punkciju, tiki69&njene folikule i M artu&AIH
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koke, uživajte u bijelom vikendu (Shanti, i ja obožavam ovakvo vrijeme, pogotovo noću)
samo da vas sve
vidim da ćemo uskoroi nemremnaćismajlićadancingfiwer (presitno mi)
vibrat neću opet zbog praznovjerja, ali mislim si svoje
cure svimameni godišnjica braka
Mimek, godišnjica braka dan prije ValentinovaNadam se i želim vam da je dostojno proslavite!!!
![]()
Nije dan prije nego na sam dan Valentinova, ali te godišnjice se više ili još ne slave
cure ne vibram iz čistog praznovjerja, ali ću zato slaviti rezultate
tikica, vikki sretno u ponedjeljak!![]()
![]()
Na LH trakicama mi nestala druga crtica.iako i nije bila tamnija od kontrolne (9dc i 10dc) , al idem sutra na UZV pa ćemo vidjeti šta kažu.
sutra je 13dc.
m arta, a ovulacijska sluz? jel i 11. dan bilo druge crte? O bi trebala biti 36 sati nakon druge crte, al možda još nije....a svi ispipavamo na početku kad folikul puca pa se bolje (ili najbolje) zna za slijedeći put, držim fige tebi i curama
Posljednje uređivanje od mare41 : 14.02.2010. at 18:35
Mimek, čestitam godišnjicu
m arta, javi vijesti s UZ-a
Moja je druga crtica na LH ful tamna, nadam se da će folikuli pričekati jutro. Sestra mi ovaj put nije rekla moram li biti natašte ujutro, ne znam je l' za prirodnjake vrijedi što i za stimulirane (onesvijestit ću se bez kave do podne).
Koke![]()
M Arta, ma osim toga, tu tamnu drugu crtu nije lako potrefiti jer ni ne traje dugo, dakle možda si baš mjerila par sati prije ili poslije nego što je bila tamna. ali, kako ti je Mare rekla nemaš frke, o.je za +/- 36 sati.
Mare, otišli gosti?
Vikki, a zašto natašte??? Mi u V.smo natašte samo kad dobivamo kompl.anesteziju
Onda ću popiti kavu ujutro
U stimuliranom sam morala doći natašte, i taj dan tek iza 17 jesti (jela sam u 12, naravno, nije bilo ni bolova ni krvarenja nakon punkcije), a sad mi nije rečeno. Pretpostavljam zbog mogućnosti komplikacija, krvarenja, anestezije i sl. da je preporuka biti natašte![]()
vikki, vidis meni uopce nije na pamet palo da provjerim svoj LH...mada ne znam da li moze trakica u mom slucaju biti mjerodavna s obzirom da sam Menopur sadri LH
Mimek - sretna vam godisnjica i nadam se da ste se jucer i danas tm i ti lijepo proveli
m arta, sretno na UZV
Aurora, hvala ti, utjesila si me sa ovim da na supresiji ne mogu puknuti....i ja mislim da su tu jer svako malo osjetim bockanje u jajnicicma
Malo sam u panici od anestezije i toga sto ce pisati na onoj listi kad se probudim, ali proci ce i to....vrlo brzo (:smajlic koji se znoji)
Javim se sutra nekome cim dodjem k sebi....
Posljednje uređivanje od tikica_69 : 14.02.2010. at 18:56
Tikice ~~~~~~~~~ jedva čekam vijesti
Btw, nas je sinoć na štoperici bilo 13, ako sam dobro pobrojala, mogu mislit kakva će gužva sutra biti.
Pa dok se ja probudim ti ćeš već bit gotova, kako jednostavno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ošli gosti, zabavno je imat dijete u gostima,
tikica pošalji sms kad se probudiš, a dobro su cure rekle-supresija čuva folikule...
vikki, javi i ti, trajat će dok se svi izredate, natašte je samo zbog anestezije, a možda ne daju za 2 pikice?
m arta, čekat ćemo javljanje...
Mimek čestitam! Baš lijep datum godišnjice braka (a i svjetski dan braka je)!
Vikki, tikica69 ~~~~~~~~~~~~~ za dobre JS i brzu punkciju sutra
m arta ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan AIH
Koke, svima grande![]()
vidim da je sutrašnji dan prebukiran!
nadam se da ćemo svi ugledati ++++++++++++++++ do kraja mjeseca!!!!!![]()
![]()
Vikki, tikica69, m arta, ~~~~~ do neba da sutra sve dobro prode i da nas razveselite.
Ja sam danas bila na totalno krivom mjestu, u Sabomoru na maskarama , klinac do klinca a ja sam se jedva suzdrzala da ne. Nikakvo cudo kad sutra pocinjem 6.put s pikanjem i opet nova nada.....
taca70 nemoj biti tužna, doći će i naših 5 minuta!![]()
Taca,
Curke, za današnje bezbolne i uspješne punkcije, s užasno puno jajnih stanica!!!![]()
tikica javila da su dobili 3 zrele jajne stanice, transfer u četvrtak, čekamo vikki i m asrtu pa ide update liste
Posljednje uređivanje od mare41 : 15.02.2010. at 09:57
Lijepa vijest! Nadam se da će Tikici u četvrtak nešto i zamrznuti!
Ajmo Vikki!!!![]()