Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hm, moram priznat da je moj optimizam obrnuto proporcionalan s mojom informiranošću što manje znam, to mi optimizam raste!

Gričanka, sorry što toliko čačkam po tebi, ali stvarno me zanima: nije nikad tvoj dr.na VV prokomentirao eventualnu spregu ciste i ne-imanja folikula?
    I ne treba podcijenjivati kućnu radinost

A što se tiče pucanja folikula prije punkcije - ja sam uvjerena da će se to meni dogodit iako zapravo ne znam na kojoj veličini mi pucaju. a pretpostavljam da ne pucaju na istoj veličini u klomifenskom i menopurskom ciklusu, kao ni u prirodnom...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gričanka, sorry što toliko čačkam po tebi, ...
    ... dont vori, nakon toliko čačkanja i pogleda usmjerenih u moj najskriveniji dio tijela tijekom ovih par godina, tvoje čačkanje mi uopće ne smeta!
    Ta cista je skoro uvijek prisutna kako reče dr, ali i nije riječ o jednoj te istoj. Najčešće je vodena (funkcionalna) pa ode sa slijedećom M, a jednom mi ju je tijekom postupka piknuo, drugi put je bila bilokularna pa je otišla s dabrostonom ali smo odustali od postupka i nemora biti uzrokom neimanja folikula, folikul sam imala i uz nju. Igra skrivača sa cistom je počela poslije klomifenskog ciklusa prošle godine, sad ću kod svoje ginićke vidjeti kako sad izgleda i vidjeti što treba.

Ali divote od tvojih folikula! Bit će dobrih JS! I jedva čekamo petak!
    Kokice ~~~~~~~~~~~~~~~za uspjeh

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu vidimo se možda u petak na V. Ja sam u prirodnom ciklusu, 1 folikul oko 18mm, endo oko 8 mm. Večeras si dajem Choragon 5000, pa kud puklo da puklo. T.veli da mu je to čudno, kak je tak brzo naraslo, danas 7 d.c. Ne nadam se puno, vidjet ćem jel ima il nema j.stanice i da l bu se oplodila.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da stvarno prekrasan dan

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

...stisnula sam prije vremena... dakle, tih 15 menopura mi je do prvog uzv koji je u utorak ujutro, onda ću dobit za dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

...stisnula sam prije vremena... dakle, tih 15 menopura mi je do prvog uzv koji je u utorak ujutro, onda ću dobit za dalje.
    AuroraBlu..........Zašto koristiš te menopure? Oprosti ako glupo pitam ili sam znatiželjna!!!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma naravno da ću misliti na tebe kao da ležiš pored mene.

Cure će biti sretne ako jedna ostane trudna, a ak ćemo obje u isto vrijeme... uuuuuf gdje nam je kraj....

nemoj mi brijat na crno jer ja imam samo dva velika i sad ne razmišljam da su prazni, a desni jajnik mi još k tome štrajka ovaj mjesec...

nismo navikli od tebe kišno vrijeme, Aurorice

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

onda jedna brzinska

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ajme rikikiki kako je predražesna... miriši mi kroz komp...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hm, moram priznat da je moj optimizam obrnuto proporcionalan s mojom informiranošću što manje znam, to mi optimizam raste!
    Of kors, pa to je general rule ! Sretno, dobro ti ide!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •