Ja ne mogu stici danas.....dodjem drugi put
Ja ne mogu stici danas.....dodjem drugi put
Tikica, ak ti nije neugodno nemoj doća zbog tvog transfera u četvrtak smo i pomakli na danas, hi hi... nadam se da sam ti nabila grižnju savijesti
![]()
Pa ako je to cijena uspjeha onda je sve OK!![]()
oh sretna hvala ti, nadam se da će i meni biti uspješan
evo mene prve s kofijade i opet grupa mala, ali odabrana, ali svaki put se širi za jednog novog člana...
gričanka samo da ti ne bude krivo Aurora me nije htjela vući za nos
i ona je praznovjerna, ali već joj se vidi trbuščić![]()
kofi cure, čitalice i gledalice![]()
gričanka, bile su krafne i baš mi je jako žao što smo danas nabrzaka organizirale i što nisi stigla...eto nas opet za 10-tak dana (pliz ne pon i srijeda), a aurora je lijepa pupo
cure, druženje je uvijek pučko zadovoljstvo
vikki![]()
Kava je bila zadovoljstvo, kao i uvijek. Nadam se da ću idući put biti optimističnija i bolje volje. Svima![]()
Bas vam zavidim. Ja danas nisam zbog klinaca dosla, imala sam nekih preokupacija, nemojte se ljutiti.
Dobro jutro, cure!!! Molim vas da mi više ne spominjete to povlačenje za nos, jer je za mene to preveliki pritisak (otprilike kao Tikici jučer, kad nije mogla doć a mi radi nje sve pomakli) Ma sad ozbiljno... mislim da me taj choragon drži još dan-dva da ne procurim... ali jutros još u krevetu, čim sam se probudila me tako oštro probolo, a to je meni nagovještaj... a jučer sam (nisam znala da se vidi) tako bila naduta cijeli dan i sve me pritiskalo, da sam morala otkopčati gumb na hlačama.
Gričanka, propustila si naš dogovor za kupnju jednog zajedničkog uzv tako da si možemo same gledati i brojati folikule kad god hoćemo, i da se možemo svađati koja će prva
A inače, bilo je ugodno kao i uvijek, Mare nas je opskrbila krafnama![]()
Cure, malo OT ali tu smo sve iskusne pa da ne otvaram novu temu. Odmah nakon punkcije su me uzasno pocele boljeti bradavice. Tek sam tu vecer pocela uzimati Utrogestan pa to ne mogu pripisati njemu. I evo, vec treci dan, ja ne mogu ni spavati, ni zivjeti koliko to pece. Obuci grudnjak je mission imposible. Jel vam pada na pamet sto se dogadja sa tijelom izmedju apiracije i transfera i od cega bi to moglo biti?
Znalo mi je tako biti nekad prije od visokog prolaktina, ali prije 3 mjeseca je kontroliran (a i 3 mjeseca prije toga kad sam slala papire u MB) i na donjoj je granici a i vec dvije godine sam na pola tablete Bromergona dnevno pa tesko da je to u pitanju jer ga redovito svako jutro uzimam.
Posljednje uređivanje od tikica_69 : 17.02.2010. at 09:08
Tikice, možda samo djeluju svi hormončeki koje si primila ovih dana. Ne bih se brinula oko toga, svatko drugačije reagira.
... zato ćeš nas lijepo (i čvrsto) ispovlačiti sve redom na slijedećoj kavi (makar i šmrcale) i riješeno ... nemaš pritiska!
... i ovo ćemo riješiti bez svađe..... jer ja ću biti prvaGričanka, propustila si naš dogovor za kupnju jednog zajedničkog uzv tako da si možemo same gledati i brojati folikule kad god hoćemo, i da se možemo svađati koja će prva
PUPO Aurorček ~~~~~~~~~~
Tikice69 ~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji ET ... i osim veze osjetljivosti bradavica i visokog prolaktina... neznam što bi moglo biti posrijedi ... osim naravno oluje hormona
Mimek, Vikki, Mare, Taca, Shanti, Tiki & sve ostale koke ....![]()
u čistu srijedu i moj nalaz je ČIST !!!!! nema ureaplasme do daljnjeg
curice![]()
joj da tikice i mene bole, ali ne baš tako. mene bole jer osjećaju da ću skoro na hormone
idem guglati da vidim koga još bole bradavice
Mimek
Tikice, Aurora ~~~~~~~~ da nas razveselite
Mare![]()
A ja zakurila, jedva govorim, boli me svaki mišić i sva sam jadna![]()
draga vikki, gripa napada? nisi naj haj jučer izgledala, žao mi je, nadam se da će brzo proći...
bravo mimek, a sad još malo pa u napad...
posebne velike najveće ~~~~~~~~~za našu čekačicu pupo, aj još malo izduraj...
tikica~~~~~~za sutra
alo tiki, kaj ima?
Mimek ...za nalaz, a i 23. je blizu
Vikki ..... za ozdravljenje![]()
Vikki, caj i paracetamol, vitamin C i pod dekicu.Nema druge nego to prelezati.
Mimek, svaka cast, brzo si unistila tu gaduru.Sada cekamo iduci tjedan.
Tikica69, nadam se da je sve dobroproslo.Cekamo detalje.
AuroraBlu, smijem li pitati kako si?
Ma pogledajte ih:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-days-old.html
taca, a samo da im je spavat, a mekani, ziher i mirišljavi
, a ne znaš jel slađi onaj s crnom čupom ili ovi ćelavci
, popravila si mi dan
![]()
vikki, jesi bolje? ja sam se navikla na gledanje bebaća, što bebica s posla, što od frendica, a samo mi to ostaje![]()
Danas je temp. malo iznad 37, O.K. je, samo me grlo još dosta boli, no to kod mene najčešće brzo prođe.
Ma dajte cure... one bebice... to je čisti photoshopto ne postoji... mislim
A sad ozbiljno: kod mene sve po starom... ništa se ne događa, u prošlom stimuliranom sam procurila 8 dana nakon transfera, odnosno 13 nakon punkcije. A danas mi je 13 dana od punkcije. Još je sve neizvjesno... osim što sam sanjala jutros 2 crte na testu, i to da me MM testirao, i kao iznenadio testom, i ja sam ga stalno ispitivala kako je on to mene testirao, na koji način, a nije mi htio odgovorit... ma... Vrapče...
Inače bila na uzv dojki, sve ok, pojavio se neki sitni fibroadenomčić, ali to nije ništa, treba ga samo kontrolirati i rekla mi je da obavezno dođem u 6.mj. na mamografiju (svoju prvu), ako, naravno, ne budem trudna.
cure vidim kod vas se svašta događa, ja vam mašem i želim puno uspjeha svima u aktivnostima
Da to bude proročanski san... ~~~~~~~~~
Tikice, čekamo vijesti...
Mimek, sad si spremna za dalje...
Curice, ja vas čitam redovno, iako ne pišem... nemam kaj pisati. Moj je postupak odgođen, ne za sljedeći ciklus nego za onaj nakon njega. Nisam pitala zašto (), sad mi je žao, ali eto... valjda do ljeta nešto i napravimo.
![]()
Shanti, 2 ciklusa prođu brzo, ali ti ih iskoristi za vježbanje prirodnog začeća.
Mimekza pobjedu nad ureplazmom!
Vikki, uživaj u horizontali pod dekicomJa sam to imala oko Božića i baš mi je dobro došlo za odmor.
javila se tikica, citiram: vraćena 2 lijepa zametka![]()
fizički spremna još samo da se malo psihički nabrijem i sa već veeeelikim i prekrasnim susjedom Vedranom (sretna35) prošećem po kvartu kroz jedno cca 9 mjeseci
za sve sjetne, bolesne, pomalo lude od svega, cicobolne, uvijek nasmijane, a i one koje nam se ne javljaju (tiki_a)(u opisu se prepoznajte same)
Ja sam se prepoznala u: pomalo luda od svega
Da stvarno, Tiki???
Tikica bravo!!! That's the way...
Tikica69, sad si jako blizu cilja.Malo predahni.
AuroraBlu, ti sutra ujutro piski a neka TM uroni testic i ocita iako bih ja preporucila odmah betu.
Eto kao sto vec znate meni vracena dva zametka, jedan 8-stanicni i jedan 4-stanicni, ona treca JS se oplodila ali se nije htjela dijeliti.
Dr. V mi je radio transfer, a biolog mi je rekao da su oba zametka jako kvalitetna, samo da se ovaj jedan nesto sporije dijeli.
S obzirom da je 3. dan nakon punkcije ja sretna, ovo je prvi puta da smo dosli dalje od 6 stanica
Smrzlica nemamo ali nije ni bitno jer sam ionako odlucila da cu ostati trudna svih 9 mjeseci
A sada odoh spavati jer sam mrtva umorna i busica me malo boli....
Taca, ma testić je informativan... ako bude prazan prištedit ću si vrijeme hodanja na vađenje krvi, a i živaca za čekanje rezultata.
Tikica!Vibram za oba mala i kvalitetna i lijepo se družite svo troje idućih 9 mjeseci. To si baš dobro odlučila. Odmori se
![]()
Aurora, testovi su nepouzdani i ne bi bilo prvi put da je neki lažno negativan (meni je na betu od 150 bila crta koja se pojavila pola sata nakon što sam ga bacila i otplakala). Ako ćeš ga raditi 14 dana nakon ET-a, O.K., no beta je beta.
Tikice, s nestrpljenjem očekujem vaše rezultate (da mi date malo nade
).
Tikica...A sad laganini, s osmijehom do bete.
Kako mene puca ova promjena vremena...
AuroraBlu - ET 08.02. čekalica bete-test 19.02.
venera3 - AIH - čekalica bete 19.02.
tikica_69 - MB - punkcija 15.02.; ET 18.02.; beta 05.03.
Ruža~~~~
tikica_69 prekrasno.Konačno dobre vijesti u klubu. A za AuroraBlu se nadam da će otvoriti sezonu pravih beta!!!
Malo sam lijena za pisanje, izgleda da mi je trebalo odmora. Tako sam sada manje nestrpljiva oko dolaska M i X-tog postupka. Trebala stići danas, još nije, ali sretna sam što nije prerano. Novi forum je za moj komp najmanje 30 posto sporiji i to me malo koči.
Shanti, mi znamo da je kod tebe kućna radinost vrijednija od IVF-a tako da računam da si ti nama u postupku stalno
Vrijedna mare41, nadam se da će ti lista biti uspješna. I s tvojim imenom!
Drage kokičice i ostale cure![]()
tiki, pravit ću se fina pa ću ti pristojno reći: isprazni f...inbox, hvala
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pregršt vibri za uspješan transfer i predivnu trudnoću.