Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AuroraBlu, zao mi je i zbog bete i zbog te situacije s lijekovima jer samo pogorsava i tako losu situaciju.Pa pola od 100 Menopura moze biti samo za mene.Oni stvarno nisu pri zdravoj pameti.
    Venera3, daj napisi nesto o svom MPO putu.Ja sam ti stara Petrovka, kod kojeg si dr?Sada sam u postupku u Mariboru ali ako ne uspije ne gine mi opet Petrova.Na zalost.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraBlu, zao mi je i zbog bete i zbog te situacije s lijekovima jer samo pogorsava i tako losu situaciju.Pa pola od 100 Menopura moze biti samo za mene.Oni stvarno nisu pri zdravoj pameti.
    Venera3, daj napisi nesto o svom MPO putu.Ja sam ti stara Petrovka, kod kojeg si dr?Sada sam u postupku u Mariboru ali ako ne uspije ne gine mi opet Petrova.Na zalost.
    Curke pozdrav svima....!!!
    Taca70....ja sam ti kod dr.Vrčića..i nemam previš staža u svemu ovom,ali da ne pomisliš da sam mladica ne nisam!
    Znači ti si sad u postupku za Maribor daj reci dokle si došla,ajde neće li dragi Bog dat da se svi obradujemo.Kod koga si ti u Petrovoj.
    Evo ja bih mogla sutra na ultrazvuk i pregled ali još mi malo curi i bojim se da nije uredu da idem takva.....šta vi drage moje mislite???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •