Evo i mene (uspjeli se povezat na internet nakon popravka laptopa) da vam i osobno prijevim 6 j.s.!!! Hvala Mare na ažurnosti.
Mimek, čestitam na 3 jajne stanice, to ti je odličan rezultat za terapiju koju si imala. A osim toga, od 3 folikula, dobiti 3 j.s. je 100% pogodak Vidim ja, kad se ti primiš posla, to ide! Zanima me još je li Miha zadovoljan današnjim rezultatom?

Ja sam se stvarno iznenadila na svojih 6, ali očito moj pesimistički raspoložen doktor nije niti bilježio sve folikule koje je vidio. Jako me zanimalo da li je bilo j.s. u ona 2 velika folikula u koje je sumnjao, ali to se nažalost ne može znati jer ih doktor prvo sve posauga (aspirira) a biolog onda ide gledati za sav materijal koji je dobio koliko ih ima. Tako da se ne zna iz kojeg folikula je koja j.s.izašla.
A inače, dobila sam nešto fino što me omamilo, ali nije me onesvijestilo, tako da sam konačno osjetila što znači punkcija i moram stvarno reći da nije bilo uopće strašno. Odnosno, dali su mi to isto što i inače samo manju dozu, pa sam ostala budna.

Ali pričala sam s biologom... i potvrdio je moje sumnje da ne može znati na prvi pogled koje su dobre stanice a koje nisu, dakle, više manje na sreću odabire 3 koje će oplodit. (Mimek, ti bar nemaš taj problem) I utješio me da su do sad 3 puta uspješno odledili j.s. i oplodili ih, ali još čekaju rezultat...

Meni će transfer biti vjerojatno u utorak.
Hvala svima na vibrama!!! Cmok!!!