Taco, prava si![]()
No, ovo je prestrašno... ja jedva išta radim na ovom forumu, jedva otvaram prozore, sve mi se prikazuje "izobličeno", ali sad mi je i post objavljen iako ga nisam dovršila (zašto? kako?), a neće mi ga otvoriti da ga ispravim...
OK., sad kad sam se PMS-ično izjadala...Htjedoh pitati tko bi tada mogao, tko ne, barem prema onome što sada znate...
Može draga 17.4., al pošto do tada još ima dosta vremena neće nam se sad niko javiti.
ksena![]()
Taco, jako mi je žao, ali mi se sviđa tvoj plan ( znači ne čeka se postupak u Mb 12 mj ?!). Nedamo se mi tako lako![]()
Taco, žao mi je...ali mi je drago vidjeti da već planiraš dalje...
taca tako mi je žao![]()
...više mi je teško čitati o toliko negativnih beta. I moja frendica B (43. g.) nije uspjela pa mi je duplo
. No taca bravo za plan, samo tako se može uspjeti, nema kod nas prevelikog čekanja...
taco, žao mi je.
ne znam šta bi mislila o svemu tome.
ja sam opet na inseminaciji. nikako da uspijem doći do IVF. ne znam, jel to zbog novog zakona tako odugovlaće.
i tako mi dr naravno ide kao i svi ostali na godišnji, i dolazi raditi 13.04. i pošto mi je danas 1dc odmah me naručio za taj dan za AIH, opet sa Klomifenom.
naravno da ću pratiti sa LH trakicama, i nadati se da O neće uraniti ovaj ciklus.
kad čitam da se u SL čeka i do skoro godine dana, odmah izgubim volju za bilo čime.
Shanti ja se prijavljujem za 17.4.meni taj dan super odgovara
cure svima pusa od nas dvoje
m arta, u Ljubljani se ne čeka, ideš odmah u slijedeći ciklus, to cure ubace dok čekaju MB, al ima i Ljubljana ok uspješnost.
taco žao mi je draga moja. Ogromnu pusicu ti šaljem
Ljepotice, kiss do utorka, nadisat ću se mora i za vas, kako je tiki zamolila, za sve
![]()
mare i vikki sretan put i vratite se pune zdrave, morske klime
svim curkama veeeliki pozdrav i imajte lijepe Uskrsne blagdane..puno papajte i pripremite dobro gnijezdo vašim bebicama....Mimek ti samo tovi malu bebicu..hihi
Taca, ništa nije bilo s mojim ožujskim folikulom. U ponedjeljak sam bila na uzv i nije ništa narasao preko vikenda, počeo je gubit oblik, a i sluznica mi je bila tanka, tako da smo odustali. Ali sad već znam iz iskustva da u ciklusu nakon stimulacije ne proizvodima i dobro mi dođe mali odmor. Samo se nadam da ću dočekati biologa u 4.i 5.mj...
Evo me s jednim brzinskim javljanjem (bila van Zg, bez interneta, problemi neki pa sam na relaciji sjever-jug do daljnjeg, sutra opet putujem, propustila sam štošta, vidim da je bilo burno zadnji tjedan).
Taca, žao mi je
Aurora, navijam za proljetni postupak
Mare, tiki, Mimek, gričanka, Shanti, cure, svima kiss ido iza Uskrsa. Lijepo mi se odmorite i napunite baterije.
Dobro jutro curice! Evo jedna jutarnja
I meni paše kavica 17.04. ali bez obzira na to što do tada ima puno vremena, mislim da bi odmah iza blagdana trebale početi dogovarati mjesto... a do tada, uživajte u blagdanskom izležavanju i papici, putovanjima i sl.
Svima big&
![]()
hvala na kavici gričanka... kokice su nešto utihnule
sve pečete kolačeke, šunkice ili putujete, pa svima sretno gdje god bili i želim vam svima puno "kvalitetnih uskršnjih jajcof"![]()
Mi neki i radimo danasGričanka, hvala na kafici... baš smo nekako utihnule...
Ajmo prvo dogovorit vrijeme kave 17.4. Meni načelno više paše popodne, ali pretpostavljam da svima paše ujutro, pa ću se prilagodit. Uskrs je, pa u duhu...
Skupljamo se za kavicu 17.4....
Curice, ja ne kuham šunkicu nego se pakiram, i mi idemo put juga, neće nas biti više od tjedan dana. Onima koje slave želim sretan Uskrs, a svima lijep produženi vikend i da se fino napapate i odmorite![]()
Pozdrav curke,kako se kod mene nista ne desava na MPO planu, slabo sam na forumu;bit ce bolje nakon Uskrsa kad krecem sakupljat dokumentaciju i nalaze,interesira me to p&p savjetovanje na Salati (za MPO Petrova) pod vodstvom Veljka Djordjevica(nekad mi je Veljko bio omiljena postapalica-u smislu"ni Veljko ti ne moze pomoc"hehe).Kopala gdje da najbrze i najbezbolnije nabavim te p/p papire al izgleda da cu ipak morat doc Veljka slusat.Ne znam jel to za smijeh il suze,ah.No sve u svemu,zelim vam sretan Uskrs i sto manje sunkica a vise zdrave hrane...
![]()
Dobro jutro, curke! Evo
Jeste li se vratile vi koje ste išle južno?
Evo nas Aurora, vratije se šime, još jedan se vratio, a jedan je još ostao, a vidim, nema nikakvih novosti, osim što me mami prilika da odem sa Selom psihijatru, nikad se ne zna šta bi našao, Tiki, nije da brojim, al nema te već 7.-dan
.
Posljednje uređivanje od mare41 : 06.04.2010. at 10:37
Ma sve smo pale nekako... A još uvijek nas Mimek nije povukla za nos![]()
kuc-kuc moje malo srce tako kuca i sad vas mogu vući za nos kad znam da sam živ-živ/a
Jeeeee!!!!!!!!![]()
![]()
Onda ćeš nam ti narediti kad i gdje da se pojavimo.
ja ti Aurora nisam sposobna ni za sebe donositi odluke. Ovaj put je sasvim drugačije nego prvi put. Stalno sam na nekom rubu rušenja u nesvijest tako da gdje vi kažete ja ću se pokušati pojaviti.
svima vam želim da se što prije osjećate ovako grozno, ali sretno... rekla sam da ću sve izdržati samo da sretno dođem do kraja
svima šaljem puno
treba dodati smajlija koji vuče za nos
Mimek, super, sta bi mi bez tebe.Samo ti reci gdje ti pase.
Ja sam u komici, 3 dana se ne dizem iz kreveta, copila me viroza i curim na sve strane, cak i oko Uzas na sta licim.
Mimek, i ja skakućem, kiss
taca, nadam se da će brzo biti bolje, a nije ti lako
tiki, pa gotov odmor od 5 dana, iako ni danas ti se baš ne računa![]()
A joj joj.U brzini na poslu pročitala sam da me pitaš jel' brojim 7. d.c. Ovo je turbo deformacija, već skoro i profesionalna. Moj odgovor znači nema nikakve veze s tvojim pitanjem, sad tek' shvatih pa odgovaram na postavljeno pitanje - malo vježbam izlaznu
...a u petak mi je 8. d.c. i uzv (prirodnjak).
Mimek![]()
Drage koke, još odmaram od blagdanskih bakanalija i puta, ali moram zavibrati u kokošinjcu:
za Mimek & srčeko ~~~~~~~~~~~
Taca, za ozdravljenje ~~~~~~~~~~~~~
Vikki, Mare, AuroraBlu, tiki_a, Shanti i ostale kokice ...![]()
I ja čekam kavicu, već vas dugo nisam vidjela! Da, tiki, još malo... i sad sam već jaaako nestrpljiva...a pošto su mi svi vikendi u travnju bukirani s firmama, rođendanima, svadba,... mislim da će vrijeme proletjeti!
(I umjesto moje figure tanji će biti moj novčanik...)
Gričanka, znaš da se naša kava planira baš u subotu, 17.4?
Da, Aurora, baš gledam (cijelo vrijeme sam uvjerena da se radi o petku)... ali 17.04. sam slobodna do 16 sati... btw je li dogovoreno neko vrijeme? Znam za kampanju zelendan-štand, a moram sve to još malo studioznije pročitati... samo sam brzinski pogledala!
ja sam jučer kasno saznala da imam neku obavezu 17.4. ujutro, ali ne znam do kad će to trajati. Nadam se da sam iza 13-14 h slobodna
A moš'me ubit poslije ručka, al ako je većina za-tu sam. U svakom slučaju-17.04. na Bundeku.
Posljednje uređivanje od mare41 : 07.04.2010. at 14:17
sve sam već napisala i jedan krivi klik i ode...
ma htjela sam vam reći da namjeravam biti trudna još bar 7,5 mj, pa nemojte se prilagođavati meni.
Iz prakse znamo da ako se nekom prilagođavamo sve propadne...
vi se dogovorite kad vama paše, a ako bude lijepo bit ćete tamo i duže, a ja možda i ranije završim i sve bu se posložilo kao i uvijek![]()
Sva sreća da ima još 10 dana do tada. Pričekat ćemo da se i druge cure jave, pa ćemo se dogovoriti za vrijeme...