Stranica 27 od 52 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja gledam kroz prozor u plavo nebo i ubija me sto ne mogu van, jedva sam se dovukla do kompa.Cijelu noc nisam spavala od kaslja a cini mi se da cu mozak ispuhati na nos.Nema sta ne koristim i nista ne pomaze.Cujem da hara neka viroza pa se cuvajte jer ovo je strasno.Posebno se to odnosi na nasu dragocjenu trudnicu Mimek.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok curke,evo i mene malo,tu i tamo se naluknem da vidim sto se tu u klubu desava...Kod mene nista,u fazi sam sakupljanja dokumentacije za Petrovu,polako cu ja to sve zbaviti..Taco ako te tjesi evo i ja kurim,grlo boli i nos zacepljen samo sto ja nisam doma nego radim..

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

o taco dobro te sredilo... ozdravi brzo

hvala na brizi, ali kolegica mi u sobi isto suzi na oči, nos..., pa ćemo sad vidjeti koliko trudnički imunitet trpi...

cure ozdravite brzo

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, možda bi bilo bolje da ne ideš na posao iduća 2 mjeseca, ha?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa poludila bi doma... i ovako osluškujem svaku i malu promjenu u organizmu, a doma bi opalila skroz... još 6 tjedana i na konju smo... onda se više ničega ne bojim... tamo negdje sredinom 5. mj. mi završava prvo tromjesečje i onda je sve lakše

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nesto ste mi tihe
    Dosla sam vam samo svima dati pusu

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa najdraže moje skoro smo pale na drugi stranicu, a ljudi nisu navikli da nema kokošinjca...

kako ste mi ? mare maaarice šta je kome u planu ?

tiki priča o izlaznoj strategiji, a ljeto još nije baš tako blizu...
    taco, sela jeste bolje ?

Aurora skuplja energiju za slijedeći put, a ostale koke ?

nije dosta jedna trudnica u klubu... s kim ću šetat

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja vas samo čitam i šaljem svima pozdrave.
    A i puno vibrica za nove trudnice u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr,curke...ja vrijednica jutros,evo me na poslu,dezurstvo neko,pijem 2.kavu,jucer bila kod svog soc.ginekologa,nadijelio me uputnica...P&p savjetovanje nam je 28.4.,u utorak idem na bris i u zavod za transfuziju..Ginic moj(a dobar je dobar)smije se sto moramo na pretragu za sifilis,kima glavom,vidim ja,povucem ga za jezik sto misli o zakonu,a veli,los,los,ja kazem,a sto kad ne slusaju,a zakon je zakon...vidi mi se u ocima da sam stara sifilisicarka pa cu i to obavit ako treba...On ucio kod profa S.,reko bi nesto protiv a opet lomi se..ma joj jad,jad,jad.Reko ja svi zakoni padaju,evo sad se opet moze cugat i vozit,al ovaj se drzi..Ne da Barba...aj pozdravko cure,odo ja sad..do pisanja...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki i ja šutimo u duetu....mene opet uveseljava pms koji traje beskrajno dugo, sa svim svojim ljepotama...opet podsjećam na rendes 17. i šetnju bundekom na rodin zelendan, nadam se da će nas razvezeliti dječica koja su već porasla, a nadam se da će i anči doći.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

meni se forum nije otvarao zadnja tri dana,
    al dobro...

ja danas idem na folikumetriju.
    dr mi je zakazao 13.04. inseminaciju.

puno pozdrava svima!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mene opet.Bedasto mi to rec,al ja 17.necu moc doci na kavicu i to n e zbog burnog drustvenog zivota nego jer opet radim Mozda da eventualno zgibam ranije,sve zavisi od tajminga.I jos nesto.Obicno me parkovi sa razdraganom djecicom i majkama koje ih spustaju na toboganima i vrte u vrtuljcima kao i svi mitinzi gdje je puno djecice,razaloste i deprimiraju..Ne znam kako vi...Nisam od onih cura koje se raspekmeze i raznijeze na svaku bebicu koju ugledaju,ali mislim da bi to bilo previse za moje krhke nerve...Bila sam nedavno sa sogoricom i mm i njenim malim kikacem u parkicu i dok se ona zabavljala sa svojim malim i uzivala sa drugim majkama u majstorijama svog malisana,ja sam sjedila na klupici i osjecala se poprilicno jadno i zapravo..inferiorno.Tako da i na Bundeku necu biti imuna na okolinu..al ajd.MARE mogla bi nas opet malo postraftati,strpati u red,da se prisjetimo sto koja u klubu radi i ceka;fali mi ono vibranje za super folikulice,super embrijice i superbetice...Priznajem da sam se malo pogubila....Moja viroza ne posustaje,al danas nemam temperaturu,tako mi se cini...Evo 3.nesica je posrkana,onima koje su se tek zbudile zelim ugodan i suncan dan u svakom pogledu...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mene je ovo s Milinovićem jučer pokopalo... stvarno ko da se borimo protiv vjetrenjača...

Mimek, ja bi tako rado da šetamo svi skupa ove godine!

Tikice, drago mi je čitat te.
    Svim curama

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, možda ćemo imati jednu neslužbenu kavu u četvrtak opet. Ovisi, ako Mare organizira A tamo gdje mi pijemo kavu, nema djece i vladaju alkohol i cigarete.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aurora,dajte probajte jedan parni dan organizirati kavicu,mozda je vam a ipak lakse nego meni se prilagodit,ma zapravo ne trazim da se vi meni prilagodite,naravno,al probajte jedan parni dan u mjesecu,please..Glupo se osjecam stalno pisat da nemrem na kavu i druzenje,imale ste ih vec dvije ak se ne varam otkad sam se pridruzila i sve nesto ja ne mogu..Mislim,ak nije problem. Po logici stvari ni taj cetvrtak necu moc!!!!!!!Vec mi je stvarno bed!!Upucajte me!Ma dobro,ko sam ja???

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2
    m arta - - AIH - 13.04.-KBC Osijek -
    tiki_a - prirodnjak
    venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
    glacova....
    Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
    Sela - proljetno-lipanjska IVF-ovka-Petrova
    vaka- pikalica

malo sam se pogubila s listom...nadopunite...
    Sela, onda nećemo u četvrtak na kavu, ja mogu u ponedjeljak, al tek iza pola 6.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ajde jednu pripremnu jer ja ne znam kad ću stići na Bundek u našoj staroj apoteci

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A petak, 16? Mare, samo ponedjeljak možeš?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

može i 16., al gledat ćemo se 17. pa sam mislila da je previše, može cure onda nešto nezdravo s nogu 16.?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa vjerojatno se nećemo vidjeti svi i u petak i u subotu. Onda jednu s nogu u petak od 16.30 na starom mjestu???

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moze pon samo da je parni datum..esem ti sto sam zahtjevna..Da,kud je TIKI nestala,ona se sad blizi punkciji ili???Evo i nasa trrrrrrudilica(trudnica)Mimek oce kavu van bundekaskog okruzenja...Ja razmisljam i o prirodnjaku u maju,ne znam jel bi to imalo smisla,al osjecam se lose jer nista (osim sobnih aktivnosti koje nisu bas tako preceste u zadnje vrijeme)ne radim na bebi..Ne radimo,pardon...Ako ne uspije s zajednickom kavom,slobodna sam pitati ako se koja hoce samnom nac u gradu individualno,pa vec ce biti lakse...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Koji je to petak,please?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

aha,16.ti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Onda dogovoreno 16. iza 16 h (ako može negdje na suncu).

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Aurora, Mare , da vas nema ovdje, trebalo bi vas izmisliti jer, super mi je ovo s kofi 16.04. pošto bi u subotu stigla na Bundek jedino uz pomoć trikova ... ovaj dogovor mi savršeno odgovara i veselim se što ću vas vidjeti
    Mimek ... prvo moraš istegnuti naše nosiće, pa da vidiš društva za šetnju! Za tebe i mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tiki_a .... bit će vremena za izlaznu .... na jesen, a do tada, ne daj se ~~~~~~~
    Taca, Vikki, Shanti, tikice69, sve ostale koke, kokice, čekalice koječega, mamice ....
    P.S. Više ne smijem gledati TV, samo boja milinovićevog glasa mi uzburka adrenalin... još kad ga vidim...a tek čujem što priča tj. laže... nije to dobro za duševno zdravlje

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sela, zabavljaš me
    mare, ti ne šutiš više pa neću ni ja . Danas uzv 8. d.c., ovaj moj lijevi jajnik se probudeo iz dvogodišnjeg sna. Samo uvijek nekako brza. Danas folikul već skoro 16 mm, endo blizu 7 mm trolinijski, u 22 h štoperica i u nedjelju punkcija. Nadam se. Idem se poigrati lh trakicom jer plodna sluz je već tu.
    Mimek
    gričanka, u pravu si, ima još do jeseni, ljeto je zapravo još moje. I tvoje.
    Svima

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tiki, držim fige iz sve snage! Zvuči stvarno dobro...
    Gričanka, prošlu kavu sam ja bojkotirala, tako da vas nisam vidjela preko mjesec dana... malo mi falite... još da doživim da nam se Tiki ukaže ali zato ćemo upoznati duhovitu Selu
    Mare, može na sunce, to možemo taj dan definirati. Jedino ako će biti kiša ili hladno, onda u zatvoreno.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, koliko košta prirodni ivf u poliklinici IVF? može pp ako se ne smije javno..
    tiki-a~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za napredni folikulić

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da se smije,pa ja tako nasla cijene po forumima.Cijena ti je 3000 kn,prirodni ICSI 4500.Ako se ne smije,opomenite me da znam
    Posljednje uređivanje od Sela : 09.04.2010. at 19:02

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tiki folikulic ti je super i sve drugo je odlicno,pocinjem vibrati za tebe

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki_a , i ja ti držim fige, na rukama i nogama! ~~~~~~~~~~~~
    AuroraBlu, i ja si priželjkujem ukazanje - mislim na tiki, ali eto, i ovog puta će imati debelu ispričnicu (čekanje bete)

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danas me na folikumetriji dr koja radi (jer moj dr je na godišnjem) me prilično rastužila pitanjem; a zašto ja uopće idem na inseminacije umjesto na IVF zbog godina.
    kao da i sama već to ne mislim.
    al mi je i rekla da mi je endometrij jako tanak 2mm
    ima dva veća folikula 16mm i 12mm

u nedjelju idem na još jedan UZV, pa ću vidjeti šta će onda biti.

prošli ciklus mi je endometrij bio 5-6mm
    mislim da sam negdje pročitala da se od Klomifena smanjuje endometrij, jel sam u pravu?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, nažalost, ne vjerujem da će endo stići porasti, meni klomifen nije stanjivao, al drugima je, probaj sa ciklom i ananasom, a kad je plan za IVF?
    tiki, i meni je radio onaj koji ne radi, i stigao do 14. dana i ništa, tebi~~~~~~~~~~~za sutra.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

m arta, da klomifen jako stanjuje endometrij....a na dan štoperice bi trebao biti bar 7 mm. jel ti netko preporucio estrofem? jer 2 mm je stvarno tanko

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zedra, nije.
    za šta je to i kako se uzima?

ovo mi je drugi ciklus sa Klomifenom, prošli je bilo sve o.k.

inače trenutno pijem selen i "Elevit prontal" od Bayera
    i pila sam čaj stolisnik i vrkutu.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sve nekako mislim da se moj dr odlučio još jednom za AIH pošto ga nema do 13.04., meni će to biti 15dc, pa možda da ne propadne ovaj mjesec (ciklus)....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, 2 mm je premalo za tu veličinu folikula, a estrofem se pije za zadebljanje endometrija, a obično se počne nakon punkcije.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

m arta, ja sam jednom pila estrofem zbog tankog endometrija i to za aih...na kraju je endometrij narastao na 12 mm, a folikuli stali na 12....pa sam uzimala brdo gonala i na kraju ćorak...ja osobno klomifen neću više nikada piti...pila sam ga 5 puta i sve dalje je bilo sve gore....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima neko ideju da li su oskudna krvarenja primjerena ovom klubu? Da li to ukazuje na niži estrogen? I kako dalje u MPO? (ina, vrati seeeeeeee)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m.nikako da krene ili je cijela oskudna?

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nakon ovog ni ja više neću piti Klomifen.
    a sutra idem na UZV, pa ću vidjeti šta će biti ili ništa neće biti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, kako je bilo?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

m arta?
    mare41, na žalost ne mogu pomoći savjetom. Možda ina33 navrati. Ili lilium koja nam je skroz nestala.
    Jutros negativna aspiracija što bi u prijevodu značilo da u folikulu nije bilo js. Biologica je rekla da je struktura bila dobra no od js ništa. Prvi puta ovako nešto. Za dva tjedna krećem sa stimuliranim. mare41, na listi ću sada biti travanjsko-svibanjska menopurka.
    Koke

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki, draga, meni je neg. aspiracija bila draža od čekanja negativne bete, a i isplativije je, brzo će proći 14 dana, kiss.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zao mi je Tiki al u pravu je Mare..,sto je 2 tjedna,piece of cake..Mare u jednom ciklusu i ja sam imala jako oskudno krvarenje sto je tad znacilo anovulatorni ciklus..Ali to je bilo eto samo jednom,nije se ustalilo...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke ,imam pitanjce...Bila sam na ultrazvuku kod mog soc.ginica i imao je neku praktikanticu ili stazisticu il kak da je vise nazovem i na mom primjeru pokazivao joj neke stavke....Za moj jedan jajnik(mislim lijevi)rekao je da se vidi OSKUDNO FOLIKULA. S obzirom da sam u lutealnoj fazi cudom sam se cudila o cem on to prica...I zbunjola ga zaboravila pitati sto to znaci...Jel mi moze neka rec..Jel se na ultrazvuku mogu vidjeti buduci folikuli????Zaista sam neznalica

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, mogu se vidjeti budući folikuli, u pripremi - zovu se antralni folikuli.

Tiki, čekamo onda "the real thing" - a to je stimulacija! Krenut ćemo već sad s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Počni piti elevit

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Antralni folikuli?Hvala Aurora,da,negdje sam cula za to,ali nisam znala da se mogu vidjeti na obicnom ultrazvuku....To bi znacilo da mi lijevi otkazuje poslusnost???Nije nista cudno s obz. na godine ne....Sad cu ja malo proguglati te antralne folikule..Zbedirao me dosta

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mare, ja se isto baš ne kužim u to.

danas na UZV bio dr P (on i moj dr Š. jedini rade AIH i IVF u KBO), uglavnom on nije čitao što je dr u petak pisala nego me sve ispitao, i rekao du su folikuli lijepo još narasli i da je endometrij lijep 7mm.
    večeras štoperica i u utorak ujutro inseminacija.

već drugi put mi se desilo da "neki" gin na UZV vidi nešto, a za dva dana totalno druga slika.
    jedini je zaključak kako rade preko jedne stvari ( a bila je taj dan ludnica i ona je bila dežurna)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •